Kick Ass 2 a felnőtteknek

WOW, rögtön 18+ trailerrel érkezik ez a baromira várt folytatás? HIT ME! Kickass követői kénytelen összefogni a Red Mistből The Mother Fuckerré váló csávó ellen.

Poszter is van:

kickass2-poszter

human
írta
2013. 03. 13. 17:52
megjelenés
30
hozzászolás


30 hozzászólás a “Kick Ass 2 a felnőtteknek” bejegyzéshez

  1. Jim Carrey mindig tud egy új arcot mutatni :)
    és ha Kick Ass tényleg kigyúrta magát annyira és nem csak CGI akkor le a kalappal

  2. Remélem marad sok áll-összeszedős verekedős jelenet a trailereken kívül is. Az első rész is azért maradt meg, mert egyrészt ámultam, milyen jó pörgős jelentek vannak, amiken még nevetni is lehet.

    A szám a végén: Dredd OST – Mega City One
    RIP Dredd

  3. Váó! Hát, VÁÓ. Ezen többet röhögtem, mint a Hangover 3 trailerén, szóval az első rész jóféleségét úgy látom folytatják :D Mother Fucker göncén szerintem még a moziban is visítva fogok röhögni. És itt minden pillanat a helyén volt, Aaron Johnson is javított nálam az iszonyat rossz volt az Anna Karerinában, mint külsőleg, mint színészileg.

  4. Jim Carrey-re rá sem ismerni, nagyon durva. Chloe-t már fiatalítani kell Hit-Girl szerepére, kicsit megnőtt a csaj ;D Kick-ass srác meg jól ki van pattintva.

    A trailer még nem győzött meg teljesen, de mindenképpen nézős!

  5. Kíváncsi leszek hogy a Cocksuckerst fasszopónak fogják-e fordítani.
    Mert az előző részben is a durva részeken finomítottak, sajnos!
    Ezért kell eredeti nyelven nézni.

  6. ….hát az elsőt nem lesz nehéz neki túlszárnyalni…de akkor is vicc kategória ezek a maskarás gyerekek..ez saját vélemény csak!

  7. Hát ez zseniálisnak tűnik. :)

    OFF:

    Jah, Dredd zene nekem is feltűnt, ahányszor meghallom, mindig egyből kedvem támad újranézni a filmet. Nah abból el tudnék viselni pár folytatást abban a környezetben. Nagyon komoly volt.

  8. Az első rész szinkronja, minden idők egyik, legfostosabb szinkronja volt, “kis dög, vérprofi, haver”..milyen fordítások már ezek?! XD És a káromkodást is elbagaterizálták. tehát eredeti nyelven nézős lesz ez is.

  9. Iszonyatosan várós.
    Az első az egyik legfaszább képregényfilm, nehéz lesz felnőni hozzá, te talán sikerül.
    Reméljük a legjobbakat.

  10. tomi82: Olvasd el a képregényeket, egyből meglátod, hogy semmi vicces nincs a dologban, az első filmet kivéve, ami meglepően vicces és pozitív volt, szemben a képregénnyel, ami sötét és nyomasztó.

    Épp ezért várom kíváncsian, hogy most mennyire lesznek pussyk a készítők, és bevállalnak e mindent, ami az eredetiben van, de tippre megint egy vicces és poztív filmet kapunk, amit azért várunk :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.