6 hozzászólás a “Heroic Age jelmez lesz a Kapitányon?” bejegyzéshez

  1. Mi a fenének cserélnek megint jelmezt rajta?
    Az ami az Avengersben volt tökéletesen megfelelt!
    Vasembernél érthető, hogy állandóan új páncélokat csinál, de a Kapitánynak minek?

  2. Az Avengersben szerintem nevetséges volt Captain cucca. Saját filmjében nem volt rossz, bár a túlzott patriotizmus miatt ott se tudtam komolyan venni.

  3. horathius: Egy olyan film esetén, mint a Captain America(!), azon akadékoskodsz, hogy túlzásba viszik a patriotizmust? Elolvastad a címet? :D :D :D

  4. Cseho: A Winter Soilder sztori folyamán (ami alapul szolgál ehhez a részhez) Amcsi Kapi pont arra jön rá, hogy mennyire divatja múlt és hamis ideológia az egész Amerika Kapitánykodás, ha jól emlékszem. Úgyh. remélem itt is megcsavarják. Meg az első részben is, kezdetben propaganda gyanánt használták őt, ez tetszett. Amúgy ki van a füle. :)

  5. Play: Meg nem lepődtem rajta, de kicsit akkor is vicces. De mondom, az első filmes ruha egyáltalán nem volt rossz, poszteren meg teljesen badass volt. Az Avengerses viszont nem tetszett, olyan volt mint egy kezeslábas, nagyon élénk színekkel. A “sisak” vagy nemtudom minek nevezzem részét meg el lehetne hagyni. Olyan irányba kéne elmenni vele, mint a Man of Steel teszi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.