Empire State-előzetes + Terminátor 5 hír

Összevonom a kettőt, hiszen mindkettő a Rockot érinti. Először is itt az Empire State előzetese, ami egy jó kis heist-filmnek tűnhetne, ha nem ilyen borzasztó videót vágnak össze. Szinte semmit nem érteni belőle, csak hogy elloptak némi pénzt, és az egyik őr mintha benne lenne – elolvasva a története persze tiszta, hogy a haverja lopja el a zsozsót, így keveredik bajba a főhősünk. Rock a kemény zsarut alakítja, aki a pénz utána ered.

A másik pedig, hogy jelenleg is tárgyalnak Rockkal, hogy szerepeljen a Terminátor 5-ben. Várjatok, mert meg nem erősített pletyka magasságú sztori is érkezett, miszerint az 1940-es években játszódna, és Sarah Connor szülei körül menne a hepaj. Továbbra is a Drive Angry rendezőjétől és a Shutter Island forgatókönyvírójától (ott ugye hozott anyagból dolgozott).

30 hozzászólás a “Empire State-előzetes + Terminátor 5 hír” bejegyzéshez

  1. TErminator 5 – azt hittem a negyedik rész után nincs lejjebb… (remélem csak hülye vicc az egész)

  2. Én meg remélem, hogy nem vicc és lesz újabb Terminator film. És ha Rock szerepel benne Schwarzeneggerrel az csak plussz pont. Legfeljebb te meg majd nem nézed meg.

  3. Aztán jöhetnek a nagyszülők, dédszülők és így tovább. Mekkora király lenne már a függetlenségi háború idején játszódó Terminátor… Inkább hagyják békén a sorozatot.

  4. Remélem Rock egy tengerészgyalogos ruhába öltözött terminátort fog alakítani korabeli pilóta napszemüvegben. Aztán a partraszállás után (ahol nagyon sok amerikai bajtárs életét menteti meg) keresi a frontvonal mögött az öre Connort. Miután Connor észérvekke és némi furfanggal maga mellé állítja, rengeteg gestapo tisztet ölnek meg, majd végén eljutnak Hitler bunkerébe, ahol leszámol vele is, mivel Hitler egy T1000 modell aki a fajelmélet segítségével próbálta kiírtani Connorék fajtáját.

  5. Rock a gonosz szuper robot lenne vajon?
    Biztos nem lógna ki a 40es évekből a külsejével. Arnie meg a lepukkant T101-es.
    Aki majd azért csak győz. Én továbbra is várom a filmet.
    De kicsit tényleg poénos ez az irány. Küldjenek vissza egy terminatort oda, mikor az első életforma kimászik a vízből, és tapossa el! kész :D

  6. Hát ez a T5 pletyka még viccnek is rossz… Rock? Az ki? Ha gonoszat játszana akkor még rosszabb. 40-es évek? Pfffff… Remélem tényleg pletyka marad.

  7. Ez borzalmas, ami a Terminatorról van. Rock? Minek? Viccet csinálnak a sorozatból. Folytatni kellene a 4. rész Bale-lel. Harc a Skynet ellen. Egy normális író kellene, aki befejezné két filmmel és végre egy nagy kör lenne a jelen, a jövő és az időutazás hercehurcája.

  8. “Rock a gonosz szuper robot lenne vajon?”

    Én Sarah Connor faterjára tippelek :))

  9. Még kb. semmit se tudunk a T5-ről, de már mindenki izomból fikázza… XDDDD Meglátjátok, eljön majd értetek is a Terminátor és jajj nektek! :D

  10. Még a végén kitalálják, hogy az első atomrobbantás nem is teszt volt, hanem oda csalták a terminátort, hogy meg tudják semmisíteni…és ellene fejlesztették ki a cuccot..

  11. Ott bukik az egész,hogy a Drive Angry rendezöje csinálja…Az a film 1 förtelem volt,ugyhogy a mércét a béka segge alá teszik vele.Innentöl jöhet Rock,Arnie,vagy akár “Bél” is…

  12. ha van leghülyébb ötlet a terminatorra akkor ez az. (mindegy, a t2 után már amugy se tartom számon őket)

  13. Human: Az nem valami magyar móka volt? Ha jól emlékszem az első kötetet meg is vettem anno :D (Bár lehet, hogy tévedek, de úgy rémlik magyarok írták, nem hivatalos volt, mint anno a Star Wars könyvek jó része)

  14. Na végre Human megmondta a tutit a Mark F Wilson féle négy kötetes könyvremeket kellene végre megcsinálni,Szenzációs volt Raul de Foretnoir és Miriam randolf………

  15. nem azt kéne, de vicces volt h 1940 a legrosszabb ötlet közben itthon már középkorba is ment terminátor :)

  16. Azt én is olvastam és véleményem szerint nem volt rossz.Azthiszem 4 részes volt…

  17. Az a “Gólem” sorozat volt, jó kis sztorival…
    Habár nekem a 2029-es sorozat is bejött…
    De az volt a legfurcsább a T4-ben, hogy napsütéses szép idő a jövőben, miközben a T1-T2-ben masszív éjjel volt nappal is…
    Amúgy Cameron bácsi kéne górénak mégis csak ő lőtte az alapot.

  18. ugye ez csak rossz vicc ne utazgassanak mar ezt a hulyeseget,zarjak mar le eszta rohadt haborut,azzal hogy kyle visszakuldik multba.
    haborut.

  19. én se értem ezt a 40-es éveket, a Terminátornak pont ez a fémes, nagyvárosi 21. századi érzés a lényege

    de lehet, hogy tényleg le kéne zárni az egészet, csak egy generáció nosztalgiája az egész, 20 év múlva a kutya se fog emlékezni rá, hogy volt egy Terminator 2 című film

  20. ŐŐŐ, 100 év múlva is emlékeznek majd a Terminátor 2 re, ugyanis a filmtörténelem egyik legnagyobbika, mint pl a Star Wars, vagy az Alien, stb… A T3 meg a Salvation viszont már most elment a lecsóba. Rock alkalmatlan a szerepre. Hiába batárnagy, nem hiteles gépnek, bár lehet embert alakítana. Na mindegy. vicc az egész.

  21. És igen. És újra. és ismét egy film amiből még EGYETLEN képkocka se került leforgatásra, de máris mindenki tudja hogy szar lesz. Az utóbbi években elterjedt ez a hülye divat, hogy a neten, mindent, nem hogy a megjelenés előtt, még az elkészítés előtt neki kell látni fikázni. A sok látnok. Menjetek el Uri Geller mentalista műsorába komolyan. Lehet, hogy igazatok lesz, és tényleg vacak film lesz, de ítéletet csak akkor lehet róla mondani, ha már láttuk!
    Láttuk már?
    Nem.
    Akkor ne jósoljatok. Ennyi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.