Independence Day 2 természetesen Will Smith nélkül

Egyrészt a stúdió már hivatalosan is bejelentette, hogy 2015 július 3. az az időpont, amikor moziban lerombolnak mindent, legalábbis a film keretei között.

Másrészt pedig Roland Emmerich ejtett pár apróságot nekünk: Will Smithet megszerezni a folytatásba túl drága lenne. Viszont jó páran visszatérnek majd rajta kívül az első részből, úgy kb. az ismertebbek fele, és nyilván lesz sok új szereplő.

23 hozzászólás a “Independence Day 2 természetesen Will Smith nélkül” bejegyzéshez

  1. elég szomorú, ha egy ilyen kaliberű filmet úgy kezdenek, hogy nincs valamire pénz

    az effektekre se lesz? :)

  2. Pont az effekteken tudtak spórolni az első filmben is, mégis kimagaslóak lettek. Remélem most sem CGI bullshit lesz, hanem megint bemennek a filmes sulikba és elkezdenek makettezni.

  3. kameraman : hát ja elég brutál ahogy az ufokból lecsapnak a lézerek a Fehér Házra, meg a felhőkarcolókra

    mai napig ikonikus

  4. Igazából már jó 13-14 évvel ezelőtt sem láttam benne fantáziát, hogy miképpen lehetne folytatni ezt a filmet érdemben.

    Gondolom annál tovább nem fog terjedni a sztori, hogy jönnek az idegenek bosszúhadjáratra, csak ezúttal jól fel vagyunk rá készülve.

  5. Will igazán bevállalhatná a rajongókért egy kicsi olcsóbban is. Vele lehet drágább lenne a film, de valószínűleg nagyobb bevételt is hozna. Remélem valahogy mégis összehozzák.

  6. Minato: Bárcsak bevállalá, csak az a gond ezzel, hogy kár hogy nem szeretetvendégség a filmipar.
    Mellesleg én is viszont látnám. Én szeretem a filmjeit. Jó, van egy-kettő, ami nem jött be. Szívesen látnám újra a vásznon, ahogy elpicsázza ET-éket. :D

  7. Will tulajdonképpen nagy vásznon ezzel a filmmel futott be, én úgy érzem, akkor lenne korrekt, ha a felajánlott összeg feléért vállalná el a szereplést, ha tényleg Emmerich és tényleg szuper a forgatókönyv is. Ez egy tökéletes cameo lehetne neki az utóbbi 5-6 év pocsék filmekben való szereplései után.

  8. hehe, lehet tényleg az lesz még a végén h Will inkább beleerőlteti a fiát:P

    azért biztos nehéz lehet számára beismerni, h a gyermeke nem elég tehetséges, ráadásul Will pozitív megítélése is kezd kikopni az emberek emlékezetéből. köszönhetően az őrült vallásának, és hatalmas pénzéhességének.

    be kellene látnia, hogy már nem pénzmágnes, nem vonzza a jónépet a moziba.

    sajnálom, mert tehetséges fickó, csinált pár egész jó zenét, és sok korrekt filmet.

    hozzáteszem, nekem a MIB 3 nagyon bejött, sokkal klafább mint a 2.

    remélem legalább Goldblum visszatér.

  9. Szerintem Will Smith a legkevésbé sem hiányzik egy folytatásból, nekem az elsőben sem adott hozzá valami sokat, nem egy nehezen helyettesíthető színész amúgy sem… Nekem elég ha egy jó forgatókönyvet írnak a folyatásnak, meg ha Jeff Goldblum és Judd Hirsch szerepel benne.

  10. Aha, folytatás a főszereplő nélkül. Mert az ilyen folytatások nem szoktak MINDIG balul elsülni. Dehogy.
    Ennyi erővel mondhatták volna azt is, hogy csak dvd-re szánják a filmet.

  11. Én nagyon szeretem Will Smith-t mint színészt, de rettentő nagy egója van. Rég volt már az independence day, így nem olyan egyszerű összeharácsolni a pénzt egy folytatásra. Ha képtelenek voltak megegyezni WS-el , akkor buta nagy összeget kérhetett a szerepért.

  12. Remélem Goldblum ÉS Pullman is visszatér, őt is jó rég láttam értékelhető filmben.

  13. Előzmény ide vagy oda, szerintem semmi szüksége a világnak battleshit, meg battle los angeles meg hasonló filmekre…
    Még ha “jól” is sikerülne, max egy cgi techdemo lenne az egész film

  14. “semmi szüksége a világnak battleshit, meg battle los angeles meg hasonló filmekre…”

    Nekem annál inkább! Szeretem az ilyen filmeket! Ezért érdemes moziba járni. Ezért érdemes megvenni a nagy tv-t meg a BD-t! LÁTVÁNY! Ha ezen felül van jó történet, karakterek az csak plusz jó!

  15. Én annak idején dühöngtem, mikor a Startgate nem kapot folytatást, hanem “csak” egy sorozatot ráadásul meggájverrel. De rohadt nagyot tévedtem, és szerintem itt sem jó ötlet a folytatás, pláne az egyik főszereplő nélkül.

  16. Nem nyírták ki az egész idegen fajt a film végén? Mi lesz a folytatás? Másik gonosz idegenek jönnek a durván leamortizált Földre és azoknak is feltöltenek majd egy vírust?

  17. Az első film legnagyobb baklövése a vírus sztori volt, ezt tizenévesen sem tudtam már lenyelni..egyszerűbb lett volna felvinni az atomot, és csókolom, úgyis elmondták a filmben, hogy akkor működnek a kis hajók, ha a nagyok is közel vannak…Most majd jönnek egy még nagyobb anyahajóval? Jobb lenne az ilyen popcorn-klasszikusokat békén hagyni…

  18. A legidegesítőbb része az első filmnek Will Smith volt. Nélküle engem jobban érdekel a folytatás.
    Egyébként is jó drágán adja magát Will, szóval örülök, hogy másra költik azt a pénzt!

  19. egyszervolt: Csak a magad nevében beszélj, nekem pl. szükségem van ilyen Battleship meg Battle:LA féle popcorn-scifi filmekre. Engem szórakoztatnak.

    Scorpion82 says: “Az első film legnagyobb baklövése a vírus sztori volt…”

    Nemrég valamelyik csatornán volt egy dokumentumfilm, amiben tudósok, többek között Stephen Hawking is, azon elmélkedtek, mennyi esélyünk lenne, és mivel küzdhetnénk egy idegen faj inváziója ellen, és képzeld, a számítógép vírusokat találták a leghatékonyabbnak. Attól, hogy nagy valószínűséggel nem Win7-et futtatnak egy alien űr-anyahajón, meglepően könnyen lehetne írni egy kompatibilis vírust, ha hozzájutnánk az idegenek egyik gépéhez.

  20. Nyílméregbéka: ahhoz, hogy az ember ilyesmit kitaláljon, nem kell tudósnak lenni, mivel nem tényeken alapulnak az ilyen elméletek. Bár nem láttam a filmet, de őszintén szólva, el nem tudom képzelni, hogy ezt mire alapozzák azok a tudósok. A saját józan paraszti eszem amúgy egy nagy baromságnak találja…eleve egy olyan fajról beszélünk, ami technológiailag elég fejlett, hogy eljusson idáig a jó isten tudja hány fényévnyi távolságból.
    Mi a valószínűsége, hogy egy ilyen technológiával rendelkező, fényéveket utazó. fejlett faj ellen bármire mennénk a gigahertzes processzorainkkal, és a fosszilis tüzelőanyagokkal hajtott járműveinkkel, gépeinnkel, és a robbanóanyagokkal működő fegyvereinkkel? Ez olyan, mintha egy csapat kőbaltás ősember szállna szembe egy SEAL egységgel. Mellesleg ugyanzért képtelenség az összes többi földönkívüli inváziós film. Egy idegen faj nem lézersugarakat lődöző vadászgépekkel irtana minket, hanem nanotechnológiával, vagy vegyi-biológiai fegyverekkel…már ha szükségük lenne a bolygóra és csak mi lennénk útban. Has nem, akkor egsszerűen felégetnék az egészet…nem kell ehhez tudósnak lenni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.