15 hozzászólás a “Én?” bejegyzéshez

  1. Ez valami Twilight/Host iranyvonalon halado, ujabb temat megeroszakolo film?:D

  2. kindzsal:

    A könyvről már hallottam, aki olvasta azt mondta nem nyál, az előzetese inkább Villámtolvaj stílusú, nekem amúgy még tetszett is. Én kiváncsi vagyok rá.

  3. Be szép is lenne, ha egy az egyben fordítanák magyarra a címet: “Halandó eszközök: csontok városa”.

  4. cherockee: Jolvan csak ujabb “best seller” ami sajnos a mai irodalomban egyenlo a “marha pocsek, idiota 16 eveseknek gyartott, romantikus Romana regeny” nem vagyok egy szepirodalmi rajongo felreertes ne essek, de altalaban a mai best sellerek elegge elkeseritoek. Tisztelet a kivetelnek (persze annyira azert nem dramai a helyzet sok jo konyv szuletik most is Metro-k, WWZ vagy annak az elozmenye a Zombie surv. guide csak hogy aktualisakat mondjak).

  5. Nekem ez semmit sem mond. Lehet hogy az én műveltségem hiányáról árulkodik, de fogalmam sincs mi ez, miért kéne várni… persze attól még lehet jó.

    Vajda Gábor (@Gabor_V) : Legfeljebb akkor, ha a Google fordítót használják. Ennél azért sokkal színesebb az angol nyelv, sokféleképpen lehetne még “tükörfordítani”.

  6. A könyv nem Twilight, sztm egy tök klassz univerzumot mutat be, de sajnos sok tipikus tini hülyeség van benne. A kérdés csak az melyikre fognak nagyobb hangsúlyt fektetni… Fantasy az egész, a lényeg, h a mi világunkban élnek Raziel arkangyal leszármazottai(nefillimek)=árnyvadászok és ők igyekeznek megvédeni minket a gonosz démonoktól, meg minden hasonló gonosztól… (Itthon már az 5. rész jelent meg)

  7. A múltkor valami előtt vetítették a trailerét. Egész tűrhetőnek nézett ki csak túl nagy volt a szépfiú, csini lány tini szereplő koncentrációja. Ilyen démonvadászós dolog a miénk mellett párhuzamosan létező titkos világban. Harry Potteres varázslók és muglik helyzet, vagy Buffy Joss Whedon és humor nélkül.

  8. nyilméregbéka: egylátalán nem kell várni, ha többet akarsz tudni akkor pedig szokás szerint ott a címke.

  9. kindzsal:
    “Tisztelet a kivetelnek (persze annyira azert nem dramai a helyzet sok jo konyv szuletik most is Metro-k, WWZ vagy annak az elozmenye a Zombie surv. guide csak hogy aktualisakat mondjak.”

    Csak egy közbevetés, a Metro kb. Twilight fiúknak, egy túlhype-olt üres gagyi.
    A WWZ-nél ott a pont.

  10. :/
    Már most látom, hogy egy újabb elcseszett tinibaromság!
    Pedig a könyvet egyszer el akartam olvasni, de ha ennyire gagyinak tűnő cucc, akkor nem.
    Valakinek esetleg a könyvről pozitív vélemény?

  11. “Rögtön augusztus legjobban várt filmje lett!”

    Miért? Mert benne van valami csaj aki tetszik?

  12. A könyv nem romantikus, inkább fantasy, abból is a jobbféle. Inkább a HP-hez lehet hasonlítgatni, mint a twilighthoz (a villámtolvajt még nem olvastam, ezért HP).
    Maga a “titkos” világ jól ki van találva, a vámpírok és vérfarkasok is megjelennek (a klasszikus módon, vámpírok és nap nem oké, vérvérvérm harcok a falkában levő vérfarkasokkal), de majd később lesz jelentőségük (nem lőném le a poént). A könyvek jók, főleg az első három, a negyedikben volt nekem először túl sok a tinirománc meg szenvedés. Én örülnék, ha nem lenne bukás, mert a 3. könyvbeli harc azért b*szottjól nézhet ki nagyvásznon, de még a 2. könyvbeli összecsapás is, főleg, hogy simon (a poszteren az ucssó szemüveges csávó) ott válik jó könyvszereplővé, nem véletlen, hogy Misfits Nathan játssza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.