Dzsungel könyve, Chappy, Dumb Frankenstein

Bár producer még nincs, de Justin Marks (Street Fighter: The Legend of Chun-Li) nekiállt a Dzsungel könyve legfirssebb adaptációjának. Élőszereplős lesz a Disneynél. Közben a Warner is dolgozik valamin, Steve Kloves írj Maugliról nekik.

Guillermo del Toro szeretne egy Frankenstein filmet is csinálni, méghozzá Benedict Cumberbatch főszereplésével, de annyi projektet emlegetnek Toro kapcsán, hogy ez messzi jövőbe vesző hír maximum. Főleg ha a Pacific Rim bukik.

Az Elsyiumot még be sem mutatták, de ugye már Neill Blomkamp új filmjéről is szó van, ezúttal az a frissesség, hogy Dev Patel lehet a főszereplője. A címe Chappie és sci-fi komédia sülhet ki a végén..

Jeff Daniels Fallonnál dumál a Dumb and Dumber 2-ről a tovább mögött. Szeptemberben forgatnak!?

15 hozzászólás a “Dzsungel könyve, Chappy, Dumb Frankenstein” bejegyzéshez

  1. Szerintem azért a WWZ sem az a kifejezett anyagi siker.. kb 250 millióban van (marketinggel-mindennel, de lehet, hogy több) és ehhez képest most áll wilágszinten 370 millió körül. Ezt nem nevezném sikernek.

    Pacific Rim egy marha nagy sötét ló, lehet hogy ez lesz a nyár “titkos gyilkos” filmje? 200+ millióból kicsit kockázatosnak érzem, de megmondom őszintén nem tudnám előre megmondani, lehet, hogy betalál? Mármint látványban. (mondjuk ha fogadni kellene és a nullázásra fogadnék, vagy minimális bevételi sikerre)

  2. Én azt a 120 milla pluszt még műanyag kupakokban is elfogadnám nemhogy dollárban.

  3. egyszervolt: te lehet igen, viszont a pénzemberek elvárása lehet duplázás volt.

  4. egyszervolt – ahhoz, hogy egy film nyereséges lehessen legalább a dupláját kell hoznia a költségeinek, mert a forgalmazók stb.. kapnak a bevételből elég jelentős részt.

  5. Jajj, engem annyira érdekelne már, hogy az indexen miért jósolgatják már 2 hónapja, hogy a Rim bukni fog? Ennyire utálják del Torot, vagy van jövőbe látó kristálygömbük?

  6. látszott a marketingre reagáló közönségen, nincs akkora előhype. Itt is alig van komment egy akármelyik Superman előzeteshez képest, pedig hasonló összegből készültek.

  7. Szerintem sokan meg fogják várni az első kritikákat, és azután döntenek, hogy elmennek-e rá moziba, vagy sem.

    Többek között, én is így vagyok vele. Ha azt mondják korrekt/látványos/ netalántán jó akkor tuti megnézem moziban, mert ezt a filmet az előzetesek alapján ott kell látni, már ha látni kell.

    Én buktát szagolok, de én nem vagyok guru. Bár a Lone Rangernél jól éreztem. :D

  8. nem sokan várják meg általában az első kritikákat, egy film vagy jól nyit vagy nem, ha szarul nyit de keveset esik az nem elég egy 200 milliós filmnél.

  9. Elég fura lenne, ha Benedict Cumberbatch elvállalná Frankenstein szerepét, mert ő azt már eljátszotta, csak épp színpadon. És a szörnyet is, merthogy Jonny Lee Millerrel váltogatták a főszerepeket. Persze zseniálisak voltak, nyertek is érte egy rakás díjat, szóval nem csoda, ha del Toro őt akarja. ;) A téma is elég felkapott mostanában, speciel Paul McGuigan, a Sherlock rendezője (4 epizódé az eddigi 6-ból) is épp egy Frankenstein-filmen dolgozik…

  10. Miért ne vállalhatná el, ha színpadon már játszotta?
    Ez a Pacific nekem is nagyon gyanús. Hiába óriási a költségvetése, valamiért irtó gagyinak tűnik.

  11. Cumberbatch szenzációs színész valószínüleg jól el tudná játszani a szerepet, de színházban és mozivásznon eljátszani valamit az 2 nagyon különböző dolog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.