Kamerás: Guardians of The Galaxy

Míg az új X-men filmre voltak elképzeléseink, addig bizony a Guardians of The Galaxyra nem nagyon. Eddig. KenChi segítségével a Comic Conos trailert bambulhatjuk a Marvel egyik jövőbeli nagy dobásáról.

28 hozzászólás a “Kamerás: Guardians of The Galaxy” bejegyzéshez

  1. Valóban csak pár hónapja forgatnak, de ez azt jelenti hogy a previzen már vagy fél éve dolgoznak az erre szakosodott stúdiók, tehát a film 80-90%-a összeállt és “csak” le kell forgatni. A trailerben szereplő jeleneteken meg már gyakorlatilag azóta dolgoznak a VFX cégek, hogy műholdon átlőtték nekik az anyagot. Ezekre nem ritka a 2-3 hónapos határidő a “nézhető” verzióig, amit aztán a végső filmhez néha teljesen újracsinálnak.

    Egyébként nagyon várós ez is, és az új Xmen film előzetese is piszok hangulatos az Inception zenéjével. A Marvel-Disney birodalom, főleg a Star Wars után, elképesztő úthengerré alakult és tarolni fogja a következő évek nyári szezonját…

  2. ismerem, vártam, de egyelőre akkor sem tudom komolyan venni ezt. :D

    aztán majd lehet úgy járok vele, mint a Thorral, hogy csak itthon néztem meg, de a folytatás már tutira mozis lesz, mert eléggé bejött.

  3. hát, így első ránézésre kicsit más mint az eddigi filmek, mondjuk hol van még a bemutató, elég csalóka lehet ez a pár képkocka. De a mosómedve LOOOOL, hatalmas :D

  4. jó kis űrmesének nézz ki, jöhet. Mosómedve meg a legkeményebb, ahogy ott áll a végén :-)

  5. A karakterek érdekesnek tűnnek,úgy tűnik,hogy nagy része Cgi lesz,de nálam várós.Ezt a vígjáték beütést még nem nagyon tudom hova tenni,főleg,hogy elvileg ők kapják majd Thanost ellenségnek,meg azért figyelniük kell arra,hogy azért legyen kellő komolyság,főleg,ha lesz valami crossover az Avengers-sel.(ha sikeres lesz,akkor tutkó lesz).

  6. Az alatta futó szám :DDDDD : David Hasselhof : Hooked on a feeling
    Hivatalosan is a világ legbetegebb videóklipje díj nyertese. És Hasselhof karrierjének a koronája.

  7. Aranyosnak tunik. A kepregenyes verziott most higitjak eppen diznisre, a jelenlegi iro keze alatt sokkal fogyaszthatobb = unalmasabb, mint a par evvel ezelotti szeria. Pedig eppen az hozta meg a cim ismertseget, amikor a semmibol elobukkant egy szerteagazo urbeli sztori komolyan eros karakterekkel, durva fordulatokkal, megcsavart sablonokkal, badass mosomedvevel, telepata urhajos ex-szovjet kutyaval, leszbi hosnokkel es nonstop zuzassal.
    Ez mar ahhoz eleg limonade, de megis riszpekt a marvelnek, hogy nem egy erosebb cimet szedtek ki a sok kozul.

  8. Mi… a… fenét… láttam… én… most???

    Elég morbid, kusza egyveleg, még valami jó is kisülhet belőle, kár hogy nem a “szerteagazo urbeli sztori komolyan eros karakterekkel, durva fordulatokkal, megcsavart sablonokkal, badass mosomedvevel, telepata urhajos ex-szovjet kutyaval, leszbi hosnokkel es nonstop zuzassal.” by balazslo75 verzió lesz tuti…

  9. Hát, nem tudom a Marvel ezen ágát nem ismerem, de már csak Rocket Raccon miatt is kíváncsi vagyok rá, ahogy hallottam, ő tényleg jó karakter.
    Amúgy valaki tudja, hogy John C. Reilly (0:23-nál) kit/mit fog alakítani?

  10. Miért van mindenki kiakadva a mosómedvén? :D Milyen lesz az emberek arca ha mondjuk a Marvel Phase 5-ben jön Howard the duck? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.