Simon Pegg a Marvelnél járt

Egyelőre nem tudni miért, de mivel Edgar Wright országos haverja, így a rendező Ant-Man filmjében tűnhet fel, erre utalhat a színész által posztolt egyik kép, amin kire is mutat:

Közben amúgy viccesen cáfolta is.

Aztán

human
írta
2013. 08. 16. 03:44
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Simon Pegg a Marvelnél járt” bejegyzéshez

  1. Én bírom, szóval felőlem akár lehet is :D Nem találkoztam még a képregényekben AntMannel, de nem is nagyon hiányzik igazán. Nincsenek előítéleteim vele szembe, majd meglássuk…

  2. Előbb lennék kíváncsi a Pilkington féle Bullshit Manre, mint az antmanre. :D

    Ettől függetlenül Pegget bírom nagyon.

  3. Felőlem simán lehetne övé a főszerep, illik hozzá.Simán olyan mint egy hangya :D

  4. Akinek fingja nincs az antman-röl vagy úgy általában az egészről az minek kommentel! Külsőre talán még meg is felelne, de nem kéne egy komédiást erre a szerepre.

  5. Miért ne lehetne bárkinek véleménye róla, hopkin?
    Amúgy nem hiszem, hogy ő lesz, de szerintem a haver intéz neki egy jobb mellékszerepet :D

  6. Lehet véleménye, de ha nem ért hozzá akkor ne mondja, hogy jó vagy rossz lenne a szerepre. Nem egy közismert karakter. De ez nem jelenti azt, bárki megfelelne a szerepre. Valamint ez az egyik olyan karakter aminél nem kellene elmenni pont a vicces irányba.

  7. Attól még hogy “komédiás” nem biztos hogy nem bírna felnőni ehhez a “hatalmas” szerephez, mert hát ugye az Ant-man az nem akárki, hagyjad már, ha egy Chris Hemsworth lehet Thor akkor egy Simon Pegg is lehet Hank Pym, de nem ezen fogunk össze veszni, nekem tök mindegy ki lesz :)

  8. Nem kell szándékosan elmenni vicces irányba, magától is megy az, csak rá kell nézni a karakterre, vagy megnézni a teasert. :) Legalábbis engem sajnos nem a masszív komolyság fogott el a láttán…

  9. hopkin, akinek meg van fingja ant-manről az tudja hogy nem csak Hank Pym volt ant-man, hanem mások is, így belefér ha Pegg megapná antman szerepét, még annak ellenére is, hogy Pym benne lesz a filmben, nem garantált hogy nem adná tovább a ruhát másnak.

  10. Paul-ban jó volt, amúgy meg majd meglátjuk. Annyit tudok Pymről, hogy szőke. Bizonyos univerzum típusokban természetesen, (megint keverjünk össze mindent mindennnel) de valahogy nem tudom elképzelni a szerepre. Aztán ha ő lesz, és látom majd a vásznon, attól még leeshet majd az állam, hogy wtf… Hajrá.

  11. Pàdàr Ádám, igazad van. Bár az szintén nem lenne szerencsés ha rögtön az első saját filmbe már más lenne a hangya. Bár az avengers 2-es “Tony Stark alkotja meg Ultront” után igaziból az egész karakter elveszti lényegét. Nem is igazán érdemes ezek után behozni a filmes univerzumban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.