Ted 2 majd 2015 áprilisában

Kb. ennyi a hír, jövőre nézzük MacFarlane-től A Million Ways to Die in the West című western komédiát, aztán 2015-ben a Ted folytatását. Olyan második rész, aminek tudok örülni.

human
írta
2013. 08. 17. 03:01
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Ted 2 majd 2015 áprilisában” bejegyzéshez

  1. Én őszintén szólva nem várom, mert aki ismerte MacFarlenet annak szerintem nem nyújtott semmi újat a film, ráadásul szerintem ki sem tudta tölteni a rendes játékidőt.Ismerősök közül, akiknek új volt jól szórakoztak rajta, de szerintem ennél jóval több elvárható lett volna.
    Másrészt a poénok nagy része olcsó volt, ha maci helyett embertől látjuk ugyan ezt, lehet be sem ülnek rá az emberek. Seth többi munkájának sokkal intelligensebb humora van és nem csak a szex,böfögés,káromkodás szintjén mozog.

  2. Nem volt rossz az első rész, de azért annyira jó sem, hogy megérdemeljen egy folytatást. Unikum volt látni az amúgy mindig halál komoly és ultra kemény Wahlberget ökörködni, a maci fingós-káromkodós, Amerikai Pite szintű poénjai már nem tudtam ülni, de összességében végig vigyorogtam a filmet. Térdcsapkodós röhögés, állítsátok meg pár percre a filmet amíg kiröhögöm magam viszont messze nem volt.

    Nem tudom mi lesz a másodikban. Ted házasodik? Vagy elrabolja Jigsaw? Vagy rájönnek, hogy ő igazából egy ember szelleme és majd Whoopi Goldberg segítségével találnak neki normális emberi testet? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.