A Foxcatcher is képpel jött

Bennett Miller (Moneyball) új filmje december végén jön, OOoooooscar. A főszerepet játszó steve Carell (képünkön) összebarátkozik a Mark (Channing Tatum) és David Schultz (Mark Ruffalo) olimpiai birkózó testvérpárral, aztán utóbbit megöli. Igaz történet alapján.

human
írta
2013. 08. 21. 03:56
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “A Foxcatcher is képpel jött” bejegyzéshez

  1. Nem ismertem meg KERÖL-t így a képről csak amikor olvastam. Office óta bírom a faszikámat.

    Amúgy minden OFF-tól mentesen…miért jó/nem jó ha tudtunkra adják, hogy a sztori igaz történet alapján készült/inspirálta a készítőt. Szóval több nézőt remélnek egy filmnél ha állandóan írogatják a TRUE STORY-t? Ezzel akarnak hatni rám? :)

    Ha tök kihagynák ezt az odabiggyesztést is érdekelne a film. Vagy van olyan aki ez alapján néz filmet, hogy látja: IGAZ TÖRTÉNET ALAPJÁN ?

    Tudom lassan bármeliyk filmnél kérdezhetném de most egyszer vagyok itt és ide jutott a kérdés. :)

  2. user-maat-re:

    engem egy kicsivel jobban érdekel az, ami true-story, sőt, utána is olvasok, hogy mennyire sikerült pontosan, mennyire szabadon dolgozták fel.

    ami miatt jobban érdekel: nem csak tippelgetés, elképzelés, hogy így történhetnének dolgok, és nézd, csak ennyi, és hős leszel, hanem egyszer tényleg próbára lett téve az a valaki, egyszer tényleg átélte azt valaki, és ezt és ezt tette utána

    üzletről szóló filmeknél szerintem ez nagyon hasznos, biopic-eknél akkor ha tényleg életrajz a cél akkor szintén

    de pl. amit utáltam: King’s Speech, az egész alaphelyzet, a duo, teljesen át lett írva, sokkal régebb óta ismerték egymást, egész más volt a történetük, ez konkrétan hazugság, így, hogy rá volt írva, hogy true story

  3. Legjobb férfi főszereplő Oscar jelölések 2014:

    – Tom Hanks
    – Steve Carell

    Több oscart sejtető alakítás nem jut hirtelen eszembe, de erre a kettőre már most fogadnék, pedig ebből a filből még csak ez a kép jött ki. :D

  4. Carellnek jól áll(ná)nak a drámai szerepek. Egyszer valami matinéban láttam egy filmet a tv2-őn, amiben egy meleg, depressziós figurát alakított, aki már túl volt egy öngyilkossági kísérleten, és annyira zsigerből hozta ezt az alapvetően kiábrándult, kisember figurát, hogy a képernyő elé tudott szögezni és még a reklámokat is elviseltem közben. Család kicsi kincse vagy a fene se tudja mi a címe annak :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.