Fast & Furious 7 Combat Training

Vin Diesel újabb videót osztott meg velünk a Fast Seven kapcsán, ezúttal a bunyókra készülnek fel és Tony Jaa is feltűnik. OHSHIT, van benne egy nagyon durva mozdulat.

human
írta
2013. 10. 21. 22:30
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Fast & Furious 7 Combat Training” bejegyzéshez

  1. Huh az a rúgás nem semmi volt Lee részéről. :D
    De hát nem is meglepő azért. Ha jól értem itt már nem csak kocsikázás lesz meg puffogtatás, hál Isten. Mivel Japánban lesznek remélem lesz egy kis igazi keleti harcmodor is benne. A robbantgatások meg pisztollyal való hadonászás már kicsit uncsi ennyi rész után. Autóversenyek meg aztán pláne jók lesznek mert a Tokyo Drift nem volt rossz rész ebből a szempontból.

  2. az igaz,hogy azért mennek Japánba, mert elkezdik összemosni az univerzumokat, és a fast and furious 8ban már Godzilla ellen harcolnak?

  3. Egyszer csak megélem, hogy a FF349 részénél végre elkaszálják ezt a szappanoperát.
    Mert ha legalább balettoznának. XD

  4. Azért Statham ellen felkötheti a gatyáját a macilaci, mert elég lomha még a szálkásabb pörgősebb Stathamez képest.
    Vinnek még dolgoznia kell, hogy realisztikus lehessen a filmben.
    Egyébként nem rossz ötlet egymásnak engedni őket, bár Vinnek ez a Hulkos dobálózás áll inkább jól, mint amit a Rockkal műveltek, nem egy elegáns bunyó az nah.
    CSibészek. Pankrátorosozós csírkefogók….
    Nem tudnak már kínjukban mit kitalálni, most már nagyon be kell dobni mindent, az autók már nem menők annyira talán. Nem gurítják el a filmet.

  5. Tony Jaa-nak van még pár kemény bemutatója, keressetek rá az egyik kosárlabdásra, ott még jóval magasabbra rúgott. :D

  6. Vin még Craig Ferguson-nak elmondta,miért csinálnak ennyi részt, lehet human is írt erről, nem emlékszem, de a lényeg annyi, hogy amíg a filmek sikeresek, miért ne folytassák őket. Ferguson is viccelődött azon, hogy az utóbbi részek mindig arról szóltak, hogy még egy utolsó meló… haha
    Plusz az új Riddick is a Fast7 miatt valósulhatott meg, tehát amíg pénzt termelnek, az Diesel-nek csak jó. Elhintett az LLS-ben egy Hannibal-os, elefántos,kaszabolós tervet is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.