Hatalmas X-men Apocalypse spoiler

Természetesen a tovább mögött, és leginkább a képregények ismerőinek szól.

Elvileg a Daysof Future végén Magnetoval egyesül majd Apocalypse, egy hatalmas energiakisülés során, aminek kapcsán Magneto felismeri újdonsült erejét.

20 hozzászólás a “Hatalmas X-men Apocalypse spoiler” bejegyzéshez

  1. De mi a retket keresne a DOFP végén Apokalipszis? Azt még értem, hogy megkavarják az idősíkokat, és így próbálnak mozis univerzumot teremteni (Exiles, höhö), de ekkora baklövéseket csak nem követnek el. A DOFP-ban megjelenik Blink (AoA) és Bishop is, elvileg (szerintem) itt MINIMUM ketté kell ágaznia a dolgoknak – főleg annak ismeretében hogy készül az X-Force film is (Kábel).

  2. Kezeket fel, aki érti ezt! “Leginkább a képregény ismerőinek szól” Jah..ez egy kiba.. nagy WTF!

  3. Ott van a posztban, hogy elvileg… Tehát még nem biztos, hogy így lesz :) Egyelőre még mindig rohadt nagy hír, hogy lesz ilyen film, úgyhogy jelenleg semmi sem törheti le a lelkesedésemet… Meg előbb várjuk meg a Days of végét, mielőtt ítélkeznénk :)

  4. Ati: a spoiler! baszki a film nyilván mindenkinek fog szólni, de őket tutira nem érdekli egy spoiler

  5. Á, én inkább valami ugrálósdit várok – valahogy úgy, ahogy az Avengers-univerzumban felfűzik a GEMekre a történetet, és azoknak a gyűjtése húzza össze a sztorit.

  6. Persze human, világos, csak épp a “spoiler” a WTF, mert ilyen sose történt ahogy yosha is írja.

  7. Felejtsétek már el az Avengerst. Sosem lesz közük sem az X-MEN sem a Pókember filmeknek az Avengers univerzumhoz.

  8. Ne mond hogy sose mert lesz !
    Amint esni kezd a nézettsége es a bevétele ezeknek a filmeknek es a stúdióknak nem lesz más eszköze fokozni a bevételt mint az együttműködés, hidd el lesz megoldás :)

    Csak azt fogom sajnálni hogy mar nem ezzel a gárdával mert szerintem már csak egy reboot utan megoldható.

  9. lassan oda is eljutunk, hogy a filmeknek kb. semmi köze nem lesz a képregényekhez. már várom az első szuperhős filmet amiben a szuperhősnek még a képességei is tök mások lesznek mint a képregényben… :P

  10. Hegi:

    a program neve cdisplay, ez amivel olvasni tudod a cbr kiterjesztésű képregényeket, azokat meg leginkább torrenten keresztül

  11. Ja nemár, ez annyira béna, úgy utálom amikor ahelyett, hogy behoznák XY személyt, helyette “egyesül” valakivel, ez annyira béna. Mint pl a Smallville-ben, hogy elcseszték már Darkseid-et.

  12. Elsőre: WHAT THE FFFFFFFFFFFFFFFF?!
    Másodikra: Ezek szerint mégis annak lesz igaza, aki az előző poszthoz megemlítette az Ultimate X-men Apokalipszisét, csak épp Essex helyett Magneto adná az alapot. Már meg sem lepődnék, az alapján, hogy hányszor be-befigyel az Ultimate változat a filmekben.

  13. László: Itt nem a bevételekről szól. A Fox olyan szerződést kötött a Marvellel, hogy amig 3 évente jön egy X-MEN film, addig övék a jog. Igy kerülhetett vissza hozzájuk a Daredevil és a Punisher jogai. Amig nem egy stúdiónál vannak a Pókember, X-MEN, Avengers jogok, addig nem lesz crossover. Szerintem nincs is rá szükség. Jól van ez igy.X-MEN mindig is sötétebb volt, mint az Avengers.

  14. zsocso azért ne vegyél rá mérget, halivúdban nem ritka a közös projektű filmek stúdiók között + pont tegnapi hír, hogy Simon Kinbergnek (ő felügyeli a Marveltől vett filmeket) kiadta a FOX, hogy következő filmeket (X-men, X-Force, Fantastic Four) “Marvel Stylostra” vegye.

  15. A Marvel legalább a Fantasztikusok jogait visszakaphatná, ott lenne Doom, Gala és az Utazó is. A Foxnak bőven elég lenne az X-Men, azokkal évekig eltudnak játszadozni.

  16. Ennek így tényleg nincs értelme. Apokalipszis egy teljesen más (habár hasonlóan meghatrozó, és időutazós) történetszál.
    scholes75: Exiles filmet én is várnék, mondjuk Blink kicsit bénácska, de legalább VAN. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.