Kamerás Interstellar

Amíg nem jön ki a HD, addig nézzük meg rossz minőségben Nolan következő sci-fijének a teaser trailerét, amiben nem sok mindent mutatnak. Mármint tényleg, és még így is hidegrázás. A leállt űrprogramra emlékezés után újra a felfedezés…

A tippért köszönet max-painnek.

human
írta
2013. 12. 13. 20:59
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Kamerás Interstellar” bejegyzéshez

  1. túloznék, ha azt mondanám, hogy egy kicsit is értem, mit akar ezzel. felszáll valami egyszemélyes rakétával a kukoricatáblából?

    hűha.

    a hangulata egyébként oké, de a vége teljes homály.

  2. aha mondjuk második megtekintés után kb. sejtem már. a nyughatatlan mettyú rakettát épít a kukoricásba. ki tudja, mit talál kinn? hm.

  3. One year from now.
    Már előre látom, hogy a 2020-ban majd már 10 évre előre kezdik a hype-ot a teaserekkel.

  4. “aha mondjuk második megtekintés után kb. sejtem már. a nyughatatlan mettyú rakettát épít a kukoricásba. ki tudja, mit talál kinn? hm.”

    Hát itt lefordultam a székről a röhögéstől.

    Amúgy tényleg nem sokat árul el a trailer, vagy hogy mit akarnak ebből kihozni, de kíváncsivá tettek.

  5. Egy vagy két hete olvastam a forgatókönyvet (a találgatók nem is jártak messze a kukoricatábla és az űrhajó hapcsolatától), hangulatában és sztorijában kicsit a Mad Max, a 2001 és a Prometheus összegyúrására hasonlít. Meg talán egy picit a Majmok bolygójára.

    Jó lesz.

  6. Kétszer néztem meg egymás után, de valahogy nem jött át, hogy akkor ez most miről akar szólni. Ritka gyenge kezdés ez egy bármilyen filmnek. De annyi azért volt benne, hogy azt gondoljam, hogy ez egy The Astronaut Farmer remake lesz. :D

  7. De ez csak teaser, srácok! Nem trailer, csak megadja a hangulatot.
    Kvázi volt 5 mp a valós filmből, a többi visszaemlékezés.

    Gabor Vajda (@Gabor_V)

    Én vmi olyasmit is olvastam, hogy “állítólag az egy éhínség és egyéb kellemetlenségek által sújtott jövő tudósai azért küzdenek, hogy féregjáratokat megnyitva olyan világokba jussanak, ahol a kukoricán kívül más termény is megél (a rendesen kicsinált Földön ugyanis már csak ezt termeszthető).”
    Meg hogy lesz benne űrhajó is.

  8. Hát ehhez nem is fontos hd.Tényleg atom hangulatos am:)
    Eddig amúgy elég ígéretesnek néz ki a jövő év a warnertől. Ráadásul 4 bejelentett filmjükből 3 eredeti ötlet!

  9. Teasernek nem volt rossz. Kíváncsi leszek a trailerre. Ezt sikerült elérni. Nolenben még nem csalódtam. Szerintem mist sem fogok. A film címéből ítélve( Csillagközi) úgy gondolom egy jó agyalós scifit fogunk kapni, jelen társadalmunk fontos nagy kérdéseit boncolgatva a jővőre nézve! Várós!

  10. akik nem ertik, nyilvan gondjaik vannak az angollal. A kepek alatt arrol mesel, ahogy az emberek egy tavolabb kerulnek az otthonuktol, hogy uj dolgokat fedezzenek fel mert vegtere is meg mindig csak…eloszor a sajat bolygonk aztan urutazas, majd… es a pont pont pont miatt spanol fel a trailer mert az lesz itt nyilvan az ido/ter-en keresztul valo utazas.

    Most aki nem ert angolul es csak a kepeket nezi, megertem, hogy szarnak tartja…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.