A Batman vs. Superman és a Justice League szinte egyszerre forog?

Úgy tűnik hogy a baromi sok “XY lesz ez a hős, KZ lesz amaz a hős” hír leginkább azért kerül elő, mert a Warner sokat tesz fel egy lapra: egymás után akarja forgatni a Man of Steel második részét, azt amiben batman és Superman ropja a tangót, és a Justice League-et. Közben jött az is, hogy Dwayne “The Rock” Johnson is szerepelni fog valami DC képregény feldolgozásban.

A pletykák között szerepel az is, hogy a Batman vs. Superman végén valami hatalmas cliffhanger lesz, hiszen az mindig bejön, így a nézőknek tudni kell a folytatás érkezéséről addigra. Átlagban alapból két évente tudnak értelmes folytatásokat csinálni, kivéve ha így van felvéve a film, mint most tervezik. A Hobbit is egyszerre forgott, azért jöhet évente.

Érthető döntés, hiszen a Marvel elég durván elhúzott az univerzuma építésével, be kell őket hozni.

36 hozzászólás a “A Batman vs. Superman és a Justice League szinte egyszerre forog?” bejegyzéshez

  1. Wayne the Rock Johnson, mint valami DC karakter? El nem tudnám képzelni ki lehetne. Talán valami szuper gonosz :D

  2. Kíváncsi vagyok nagyon a filmre, remélem nem szúrják el. A film végére el tudnék egy olyan jelenetet képzelni hogy Batman a barlangban épp összeállít egy listát majd megérkezik Superman és elhangzik az a bizonyos mondat Batman szájából:D

  3. Ez mondjuk időszerű. És így még zöld lámpás reboot se kell, ha jól sikerül a man of steel 2.

  4. Copperhead

    Az Black Lightning. Cyborg ott áll közép-középen, Captain Atom és Hawkman között.

  5. UEVCS: egyetértek, ez össze lesz csapva, és nem tudom kint mennyire népszerűek a DC karakterek, de valószínűleg (nyilván) Batmant és Supermant kivéve elbírna az összes egy eredetfilmet. ha hoznak egy JL-t, amiben lesz 3-4 plusz karakter és mindet egy filmben akarják bemutatni, árnyékot rajzolni nekik, hát olyan kuszaság lesz, ami elássa a projektet még egy évtizedig legalább.

  6. Aki látta/olvasta a The Flashpoint Paradox-ot az tudja, hogy simán szét tud ütni mindent a DC eredettörténetek nélkül. Viszont én is gyorsnak tartom a tempót, de érthető.

  7. A Green Arrow sorozatban már elvetették a Flash magjait. :) Szerintetek van esély, hogy a sorozatos Zöld Íjász vigye a moziban is a karaktert?

  8. Azért ha “mindent egy lapra tesznek fel” akkor bízom benne, hogy minőségi filmet kapunk.

  9. Kissé csalódott lennék, ha a készülő JLA filmben szerepelne a Zöld Íjász a sorozat sikere(?) miatt, de nem lenne Villám és Zöld Lámpás (Batman, Superman és Wonder Woman-en kívül), de még jobb lenne, ha minden alapítótag szerepelne, ha már liga… Ahhoz meg nem ártana egy új Zöld Lámpás film előbb, ami feledteti az előzőt, amiben csak Sinestro karaktere volt elfogadható… lehet túl sok, de képzelem milyen elvárásai lehetnek egy olyan filmbuzinak, aki követi is a képregényeket.

  10. Villám :DDD Farkas-szindróma

    Copperhead GL azért volt néger a rajzfilmben, mert a sok “földi” Lantern közül John Stewart volt az egyik. Hal Jordan (Ryan Reynolds) volt az első ember, aki Lámpás lett, őt követte John. Rajtuk kívül még Kyle Rayner az, aki említést érdemel, volt még jó pár, de azok bénák. (és ezek csak a Föld Lámpásai, mivel hogy több ezer van a galaxisban, akik mind-mind különböző szektorokért felelnek)

  11. OFF:

    gumimaci
    Tudtommal a Flash-nek sosem volt más magyar megnevezése a Villám-on kívül (a lefordított kiadványokban és szinkronizált filmekben/tv műsorokban vagy maradtak az eredeti Flash megnevezésnél vagy Villám-nak nevezték, különálló Flash képregény hivatalosan nem is jelent meg magyarul eddig tudomásom szerint), míg Wolverine eredeti magyar megnevezése Rozsomák volt (több mint 50 Magyarországon megjelent X-Men és Rozsomák kiadványban), akit később Farkas-ra kereszteltek az X-Men filmek megjelenésével, ami főként azért keltett felháborodást a rajongók körében, mert a farkas és a rozsomák két különböző állatfajt takar.
    Ha valaki a Hulk-ot Mokánynak nevezi magyar fordításban, az is helytálló, és nem hasonlítható a Rozsomák/Farkas esethez.

  12. OFF:

    Tisztában vagyok a Rozsomák-Farkas dologgal, és épp azért lepett meg engem a Villám, mert én soha nem találkoztam ezzel a névvel, csak a Flash-sel, de ezek szerint hiányosak voltak az ismereteim.

    Egyébként szerintem előfordult, hogy a Hulk Mokányra lett fordítva valamelyik kiadásban, nem?

  13. Bizony, emlékszem egy Semic kiadványra, melyben Mokány volt. De asszem abban a részben pont szürke Hulk volt, én meg azt hittem, hogy két különböző karakter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.