Affleck még mindig magyarázkodik

Nem értem minek, az Affleck lesz Batman utálat most lecsengett egy időre, amíg nem jön ki valami a filmből, erre most egy playboy interjúban már megint erről beszélt.

Röviden összefoglalva: ha egy újabb Daredevil lenne, akkor tutira nem írt volna alá, de addig győzködték, hogy nézze meg a forgatókönyvet és a koncepteket, amíg be nem látta mennyire illik rá a szerep. Szerinte Zack Snyder elég egyedien állt a karakterhez, öregebb, tapasztaltabb, fásultabb Batmant kapunk, ami nem tiporja földbe a Nolan-Bale duó előző években elkövetett munkáját.

When they asked if I would be Batman, I told them I didn’t see myself in the role and I was going to have to beg off. They said I’d fit well into how they were going to approach the character and asked me to look at what the writer-director, Zack Snyder, was doing. The stuff was incredible…..It was a unique take on Batman that was still consistent with the mythology. It made me excited. All of a sudden I had a reading of the character. When people see it, it will make more sense than it does now or even than it did to me initially.

I don’t want to give away too much, but the idea for the new Batman is to redefine him in a way that doesn’t compete with the Bale and Chris Nolan Batman but still exists within the Batman canon. It will be an older and wiser version, particularly as he relates to Henry Cavill’s Superman character.

I understand I’m at a disadvantage with the internet. If I thought the result would be another Daredevil, I’d be out there picketing myself. [laughs] Why would I make the movie if I didn’t think it was going to be good and that I could be good in it?

11 hozzászólás a “Affleck még mindig magyarázkodik” bejegyzéshez

  1. Az sose jó jel, ha ennyit kell/akar magyarázkodni. Én ugyan nem temettem el egyből a filmet, amint meghallottam a Batfleck hírt, de főleg azért, mert élből leszartam az Acélembert is, és ezt is. Felőlem aztán lehet egy rakás okádék is az egész, nem fog izgatni. Az viszont tényleg jó lenne, ha most már nem magyaráznák, mennyire fasza lesz Benman, hanem inkább törődjenek a film script-jével.

  2. A Man of Steel keszitoi csinaljak majd a filmet es a rajongok legnagyobb baja, hogy Ben Affleck lesz Batman? Komolyan?!:D

  3. Szerintem azért is magyarázkodik mert mondjon bármit, zavarja a fanok reakciója. Engem is zavarna.

  4. Azért nem teljesen a Man of Steel gárdája lesz, mivel (hála az égnek) nem Goyer írja a forgatókönyvet, ami nekem nagyon sokat számít, azóta pozitívan állok ehhez, már Affleck szerepén is túljutottam. Nem rossz színész, van alkata,karaktere, szóval nem kell többet sírnia, csak sokan megszokták Bale-t és mindenki őt akarta azt ezért volt visszhangja.

  5. De ha Superman repked a filmben, akkor hogy lehet, hogy nem tiporják sárba Nolan filmjeit? Félreértés ne essék, nem bálványozom a trilógiát, volt benne hiba bőven, de egy deka természetfeletti dolog nem volt benne, minden és mindenki ember volt – erre jön Superman, na ná, hogy máris tiporják vele :D

  6. Pedig igazán elfelejthetnék ezt a Dark Knight baromságot…Dehát egy gyenge Man of Steel után probálnak kapaszkodni a sikerbe…csupán azért sajnálom, hogy ha bukó nem láthatok egy épkézláb Flash v WW filmet :/ (Mondjuk mióta Gadot válogatták WW-nek olyan érzésem van, hogy direkt el akarják baltázni :D )

  7. Egyébként Affleck már a harmadik hőst játssza. Volt már Superman is. :) (Hollywoodland.)

  8. Na ha nem Goyer írja az tényleg jó jel. Én még mindig azt mondom Richard Armitage jobb lett volna, de érdeklődve várom mi lesz az eredmény. Mondjuk ezután a nagy hőbörgés áradat után érthető hogy próbál védekezni, főleg ha még faggatják is.

  9. A Tom Cruise utálat után most a Ben Affleck utálat lett a trend…
    Soha nem érdekeltek az ilyenek, például Nicolas Caget is jó színésznek tartom, hiába vállalt el szar szerepeket az utóbbi években.
    Szerintem jól fogja játszani Batmant (biztosan jobban mint George Clooney :D). Ha még szar is lesz a forgatókönyv, egy látványos popcorn film minimum kisülhet belőle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.