Interstellar. Nolan.

Fekete lyukak, haldokló Föld, mit kell még tudni? Úgy tűnik a 2001 volt az inspiráció alapja, fantasztikusan néz ki.

November.

human
írta
2014. 05. 16. 19:59
megjelenés
83
hozzászolás


83 hozzászólás a “Interstellar. Nolan.” bejegyzéshez

  1. Jó hogy nem lő el mindent, így is felcsigázott, de ennyi elég is volt belőle. Sajnos november nagyon messze van még.

  2. …viszont innentől kezdve egy másodpercnyi újabb trailert sem szabad megnézni…
    Nagyon várjuk azt a filmet.Moziban megtekintős lesz ez már 100%!
    (2001 pedig alapmű , nagyon sokszor láttam már)

  3. Ez nagyon jól néz ki! Pont az benn a jó, hogy nem sokat tudni előre. Viszont remélem igazi sci-fi lesz, nem pedig valami ufós baromság.

  4. “The world doesn’t need anymore engineers. We didn’t run out of planes and television sets; we ran out of food.” Tényleg, mert az élelmiszereket nem mérnökök állítják elő :D

    A trailer amúgy korrektnek néz ki, őszintén szólva én nem vagyok annyira besózva, mint a legtöbb ember, de mindenképp moziban nézős lesz. (Eredeti nyelven.) Reméljük Nolan papa a Prestige után lerak egy újabb fasza non-franchise filmet.

  5. Insta get! (Tetszik a 60as évek hangulátához hasonlít, plusz pont”

  6. Jó lesz ez! Azért azt remélem, hogy nagyobb arányban lesz sci-fi, mint kisvárosi dráma. Innentől tényleg nincs több trailer nézés!

  7. nem nagy szám a trailer,ha nem Nolan film lenne nem nagyon csigázna fel, DE minden film várós tőle ami nem betmen! jöhet ezerrel :-)

  8. Nem annyira jó ez így a trailer alapján most sem. Nekem nem jött be ez… Semmitmondó tovobbra is. Ölelkeznek, meg szkafander az ürbe sejtelmeses zenéve.
    Ennyitől még nem szartam be.Nekem több kell! Az már érződik viszont,hogy az okosfilm-sztori-sznobokat akarják felbirizgálni. Már gyúrnak a hypejuk-ra. hajrá, hajrá…

  9. Szerintem nem baj, hogy nem Bay féle óvodás szintűm fullefektes agymosás lesz.

  10. a látvány tényleg a 2001 költőiségét karcolja, hátborzongató – de én tartok tőle, hogy Kapcsolat-szerű karakterdráma lesz belőle, ami korántse baj, feltéve, ha nem rúg ahhoz hasonló méretes luftot a sci-fi alapvonalról.

  11. A trailer megnézése nélkül is látatlanban mennék moziba, mert Nolan neve az utóbbi 10 évben minőséget jelent. Remélem a többi előzetes sem mond majd többet, mivel a mozikban a trailert nehéz elkerülni. Ennyi elég is volt, hál’isten a sztorit nem lőtték le.

  12. “z már érződik viszont,hogy az okosfilm-sztori-sznobokat akarják felbirizgálni.” de te nem engedsz a nyomásnak, mert egyéniség vagy? úriisten mertek forgatókönyvet írni és talán komolyabb filmet cisnálni a tipikus 0 forgatókönyvűnél? dolgoztak vele 1 napot és akkor már le kell nézni!!

  13. Az év filmje, az év blockbuster filmje az már tuti. Az egész Internetet felrobbantotta ez a trailer! A külföldi oldalakon megvannak őrülve az emberek, teljesen bezsongtak, köztük én is!

  14. Kicsit félek tőle, hogy ez is olyan film lesz, hogy kapcsolatfelvételt vagy űrlényt nem látunk a film 95%-ban… :S Vagy ha más nem, akkor tényleges kaland, nem csak beszélgetés a kalandról…

  15. Meglepődtem amikor a Godzilla előtt leadták magyarul!!! Engem meg vettek kilóra a trailerrel és én sem nézzek több előzetest bejött a Godzillánál is :D

  16. Legvárósabb film. Mondjuk azt nem értem miért egy vidéki suttyó a legalkalmasabb megmenteni a világot.

  17. Maga a trailer engem alapból nem győzne meg, nem láttam semmi egetrengetően várósat amitől olyan sokan itt elélveznek, viszont Nolan és MM neve nekem garancia, hogy rossz filmet nem kapunk, úgyhogy hajrá, majd a moziban. Nekem azért továbra sem az év legjobban várt filmje, bár tavaly így voltam a Gravitációval is aztán…. :)

  18. nem tudom, szerintem ezt a trailert a zene adja el. a világon semmi egetrengetően különleges nincs benne – ami nem jelenti, hogy nem lesz bitang jó a film, de egyelőre még nem győzött meg. már a trailer. a filmet nyilván megnézem. de látnom kell a második trailert is majd. Gyík előtt ment a 2D vetítésen, hát a Murphy Törvénye név a szinkronban, hehe… szegény mi.

  19. remek, betapadt Nyílméregbéka egetrengetője erre nekem is muszáj volt leírnom. na mindegy.

  20. hááát, féltem ettől a felütéstől. vidéki, elvonult mérnök. csak ő lehet az alkalmas, de persze van egy lánya, akit itt kell hagyni. ahhhgrr, baze. ez a sablon alapú drámacsinálás elbaszott egy dolog. nagyon nem tetszik ez.

  21. F.szomat már, hogy mindenki nyávog. Nolan-ben bízhatnátok már annyira, hogy maga a film nem lesz sablonos, hanem baszott ütős.
    Ezt az előzetest most felejtsétek már el, nem ebből kell kiindulni. Ő sose mutat meg semmit szinte.
    Egyébként is össze lehet vágni egy szar filmnél is egy olyan trailert, h üssön. Szóval mégegyszer mondom, ő NOLAN, okosan csinálja még az előzeteseket is, hogy szinte semmi ne derüljön ki, szóval nem kell ebből kiindulni,h sablonos lesz meg mittomén.

  22. Állítólag a traierből szinte minden a film első negyedéből van. Ha ez igaz akkor még jobban várom mint egyébként. :)

  23. Az Eredetnél is pont ez volt és megtudtuk mi lett a vége… :D
    Az előzetes zene meg a V mint Vérbosszúból van!! WTF… :D

  24. úristen, mint az előzetesek 99,99%-ánál, itt is máshonnan van a trailer alatti zene.

  25. chacky: Nolant bírom, jó eszű rendező, de össze azért nem szarom magam tőle. itt, most a trailert véleményezzük. abban meg van egy elég jól felismerhető szál, ami szar. és nyilván lesz jelentősége, ami baj. a többi persze lehet jó, csak rontja majd az összképet. ennyi.

  26. miért kéne bízni Nolanben? pont annyi rossz filmje van, mint amennyi jó. egyelőre itt is pont 50% esélyt adok rá, hogy megint belenyúl a tutiba. nagyon akarom szeretni a filmet, imádom a témáját, de simán lehet majd csalódás.

  27. Íme, az érjük utol Kubrick-bácsit verseny következő résztvevője! Valóban odabaszott az öreg, de mi lenne ha most már, 2014-ben, az ő felügyelete nélkül mehetnénk el a játszótérre? Csak egyszer? Csak az én kedvemért? Nem? Hát jó!

  28. Godzi előtt én is láttam, sajna szinkronosan (McConaughey hangja szerintem baromi jó, egyszerűen nincs az a szinkron, ami meg tudná közelíteni!), és igazából én sem értem, hogy mitől is kéne elájulni?
    Teljesen korrekt előzetes, de semmi extra, talán tényleg csak a zene.

    A Nolan-hypeot meg még mindig nem értem! Tény, nem egy rossz rendező, de azért ő sem tévedhetetlen! Meg van az esélye, hogy könnyen befürödhet a film, az hogy ő csinálja, még nem lehet 100%-os garancia!

  29. Elé semmit mondoan néz ki. Így ránézve valami tv sorozat elôzetese lehet. Ja nem Nolan rendezte! Hu Akkor biztos király lessz:)

  30. “a világ ahol vidéki suttyó egy mérnök, gg”

    Ha akkora mérnök akkor miért él egy rossz faházban a kukoricásban? Azért mert így szerethetõbb a karakter, csak ez így irreális hogy õt kérik fel. Klisé. Egyébként nem zavar, csak megjegyeztem.

  31. “Így ránézve valami tv sorozat előzetese lehet”

    Te amúgy melyik világban élsz?

  32. Nem értem, mi a fene bajotok van már Nolan denevéremberével? Ennél emberközelibben senki sem mutathatta volna be Batmant, anélkül, hogy át ne csapjon giccsparádéba az egést… Vélményem szerint nagyon is jó volt mind a három Nolan-bőregér film! Csipetnyi szürrealista alapmotívumokkal fűszerezve, oké.. ezt belátom DE JÓ volt! Pedig a Burton – Schumacher betmentől hánytam és napokig őrjöngtem tőlük.. főleg a Schwarzi-jégkocka 3. résztől! Na az valami bűn rossz volt! A Dark Knight trilógia ellenben élvezhető, átérezhető és okosan átgondolt volt! Tessék, csak tessék… repüljenek azok a kövek..
    Ez az Interstellar pedig szerintem is az év blockbustere lesz, iszonyúan várom én is!

  33. Dont mess the others. Nolan megoszto, de nem hulye az tuti. Ez most eppen a ket penztalicska kozotti “szerzoi” filmje, mint az Inception. Aztan az is bejott. Aki ertette, annak azert, aki meg nem annak a sznobsag miatt.
    Szerintem osszeszedett rendezo, tudatos a marketingben, majdnem mindig jok a szineszei, figyel a forgatokonyvekre es jol valaszt temat.
    Nalam az Insomnia a titkos asz, fogalmam sincs miert. A Prestige a kevesek egyike, amit szivesen nezek tobbszor. Batman-bol a DK Joker miatt, az Inceptiont nalam a zene es a hangulat viszi el. Szoval kb minden filmjeben talalok magamnak valot.

  34. Akkor, ha minden évben jön egy Nolan film az az év blockbustere? Hm… DK az első, második rész jó volt, a harmadikba sokat akart belezsúfolni!
    A trailer akkor se mond semmit, s szerintem lehetne trailer összevágni saját zenével, ha készítettek hozzá!!

  35. Látom sok az egyéniség itt is, mert Nolant elismerni az már túl snassz, túl szürke, legyünk hipszterek, éljen az albán függetlrn film! Nem baj, ha egy darab szépirodalmat nem olvastunk el életünkben…

  36. x: Nolan nem minden filmje jó -> y: hülye műveletlen tahók, nem is olvastatok semmit életetekben. :D

    fuck logic.

  37. “Nolan nem minden filmje jó”
    -> hát szerintem meg de! :D mind jó!
    legalábbis egyik sem okozott nagy csalódást, a TDKR sem, várós volt az is és bevált, kész

  38. Az év blockbustere lesz kijelentés tényleg erõs. Mindenki tud mellényúlni, egyszer Nolan-nek is sikerül. A trailerbõl meg olyan hûdenagy dolgok nem látszottak.

  39. Lehet, hogy egyszer majd Nolan is mellényúl, de hogy az elmúlt 10 évben nem tette, az biztos.
    Mondjatok már még egy ilyen rendezőt, aki ezt jelenleg megteszi? Tarantino, Fincher? Hát, esetleg ők… de ennyi és még ők se ilyen szinten, ők is nyúltak már mellé. Nem tudom miért nem lehet elismerni Nolant. Persze,h valakinek az alkonyat féle filmek jönnek be.. semmi gond.
    De egy olyan rendező,akinek az elmúlt 4 filmje kb kassszát robbantot, és baromi jó film volt (imdb szerint is, és most itt lehet szidni azt az oldalt, na de mégis csak több száz ezer ember véleményezte, aminek az eredményeképp minden filmje ott van a top 250-ben… szal no comment) persze, hogy várjuk a mostanit is és kikiáltjuk az év legvártabb filmjének. És tegyük azt is hozzá, hogy teljesen jogosan. Majd hibázni fog. Valamikor. Lehet. Egyelőre viszont még nem nagyont tudott, több filmje volt, többször is bizonyított már. Jogosan tartjuk korunk egyik legnagyobbjának. Szevasz, sz*rok rátok. :D

  40. Ez a trailer egy bagatell szemfényvesztés, egy ármány. Ki lett adva egy BadAssMovieTrailers Ltd.-nek hogy dobjon össze valamit, ami minél tágabb réteget tud megnyerni (az USA-ban persze). És ha szélsőségekben gondolkozunk, akkor a farmoskukoricáspickup-os vonallal sikerült a délnyugati suttyók érdeklődését felkelteni, a wemeanttoleaveit/űrhajó rész a sci-fi fanoknak és tovább és tovább… Ez is egy külön szakma, a sok agysebész is azért hányja ide, hogy kisvárosi eposz meg kubrick-klón mert egy ilyen trailernek pont az a lényege, hogy te mezei commentelő gondolhatod drámának/sci-finek/akciónak. Azaz nagyobb a merítése, több néző érezheti úgy, hogy olyan filmre vesz jegyet, ami az ő elvárásainak felel meg. (Inceptionben ez a hármas meg is valósult, páran el is mentek rá..). Egy >100millió dolláros projektnél biztos majd egy marketingben laikusra bízzák a felfuttatásra szánt büdzsét. Ez ugyanaz mint a Tomikristály meg a Colgate, minél több embert megnyerni potenciális vásárlónak (nézőnek), természetesen ez a film minőségét nem befolyásolja. Ergo mind buta, aki ebből a 2’30”-ból akar messzemenő következtetést levonni a film témájával kapcsolatban. (BTW ezért lett M.M. a főszereplő is: “I needed someone who is very much an everyman, someone the audience could experience the story with.”)

    Ha nagyon utána akarnánk járni, akkor érdemes Kip Thorne munkássága körül tapogatózni, ha már ő az egyik executive producer. Caltechen okít fizikát és elég érdekes teóríái vannak az időutazásről, feketelyukakról/féregjáratokról, vagy amúgy elég lenne tudni mit takar a szakirodalomban az intersteller kifejezés.

  41. Szerintem az év legjobb filmje lesz!Nolan korunk legnagyobb rendezője.nem igy sima sci-fi ha nem ez egy NOLAN SCI-FI LESZ!!!!!!!Ez kötelező mozi lesz!!!!

  42. Szerintem Nolan egy tisztességes iparos, nem pedig zseniális.
    A filmjei jók, de túlértékeltek.
    Szerintem a legjobb filmjei A tökéletes trükk és a Batman: Kezdődik!.
    A másik két Batman számomra érdektelen volt (egyedül Ledger Joker alakítás volt jó), az Eredet pedig kifejezetten csalódástkeltő.
    Szóval, nem rohanok a moziba pusztán a Nolan név miatt, a trailer meg semmiről nem győzőtt meg.

  43. Csak tömören, kb miről fog szólni a film? Jön fekete Luke, és csak egy mezei suttyó (ala armageddon) képes megmenteni minket tőle? Az meg felmegy és jól betömi?

  44. valamitől pusztul a természet a Földön, nincs kaja, természeti csapás csapás hátán. el kell hagynunk a Földet, vagy nekünk annyi. találnak egy féregjáratot?/fekete lyukat? a Naprendszerben, az egyik trú detektívet felküldik, és én ennyit tudok. elvileg van pontosabb sztori is, de szerencsére már elfelejtettem. mindegy, majd a következő trailer úgyis megmutatja.

  45. Ti, akik az előzetes alapján döntötötök, hogy milyen lesz a film, hogy milyen lesz a film.. jajj de kis naívak és buták vagytok.:)

  46. Nem gondoltam volna, hogy ennyire sok ember fikázza Nolant és a filmjeit. Az én szememben egy jó rendező, aki nagyon jó filmeket készít. Látatlanban is bizalmat szavazok neki.

  47. A zenéje tényleg is nagyon jónak tűnik, ráadásul amikor láttam a hajót, tök olyan volt mint, a 2001 Space Odyssey-ben. Várós!

  48. Egyébként nagyon csodálom, hogy senki nem említi itt a Memento filmjét, szerintem az az egyik legjobb filmje. Egyszerűen zseniális, ahogy képes volt egy ilyen filmet alkotni, eléggé ki kell fordulnia valakinek ehhez. Sőt az első filmje, ami fekete-fehér volt az is elképesztő. Snobnak nevezni azt aki szereti filmjeit pusztán butaságra vall, sőt a ti különcködéseteket nevezném sznobságnak inkább. Azt hiszitek, ha kioktattok valamit, ami tényleg jó, akkor lesztek valakik?…

  49. Én engem az előzetes a hangulatával vett meg és, hogy bolondulok a scifi-ért. Sokakat meg előbbi okon kívül illetve még a Nolan név hallatán kívül még azért foghatott meg mert nem mond sokat és pont ez a lényeg, hogy még mindenki olyan történetet vizionál maga elé amilyet ő gondol az előzetes alapján. Sokakat láttam, hogy elég negatívat ezáltal már le is húzva a filmet előre, más pedig pozitívat. Szerintem nem kell az egekig magasztalni Nolant sem lehordani. Nolan filmjeinek igazából van egy fajta stílusa. Ez valakinek vagy bejön vagy nem. Michael Caine pedig Nolan filmjeiben olyan, mint a Tarantino filmekben Samuel L. Jackson. :)

    jekyll pedig tökéletesen leírta, hogyan próbálják az előzetesekkel még több ember érdeklődését felkelteni.

  50. Szóval ha jól értem, a Nolan-filmek létező hibáinak felismerése, az retardáltság?

  51. Happy Zoidberg: az nem.

    Az viszont szerintem már a retardáltság iránya felé mutat, ha Nolan eddigi filmjeiben valaki annyi komoly létező hibát lát, hogy ez a film ne lenne várós neki emiatt. :D

    Ha tényleg vannak ilyen emberek, akkor kíváncsi lennék, hogy ők milyen filmre mondanák azt, hogy “várós”?

  52. Ettől a mezei suttyózástól a falnak megyek. Ha nem valami badass superhero a főhős, akkor az már nem is szveg?

    A trailer korrekt, és bátran kimerem jelenteni, az egyik legvárósabb film idén.

  53. Mondjatok egyetlen olyan filmet, amiben nem lelhető akármilyen hiba. Mért kell rögtön a hibát meglátni, mért nem csak a pozitívumát, érdekes ennek a témája, elég ennyiben megmaradni, majd meglátjuk a filmet utána lehet bármit mondani, ha esetleg rosszul sikerül. Nolan se tökéletes, viszont így is mesterien dolgozik. Azzal nincs baj ha valaki Spielberg vagy Ridley fan, de ha már Nolan fan valaki, akkor az már gáz. Mintha divat lenne direkt lehúzni.

  54. matt89

    Nyugi. Megtanultam én a leckét! Nolan-filmet csak nézni szabad, elemezni vagy agyalni rajta TILOS! Amíg csak nézed, addig minden okés.

  55. valaki írta fentebb, hogy Godzilla előtt ez megy
    IMAX-ben a tavalyi ment :( pedig már vártam h lenyomják ezt nagyképernyőn is

  56. Remélem a film ott indul majd be ahol a trailer véget ér.
    Matthew eredeti hangj, pontosabban ez az érdekesen sziszegős selypítés a halálba kerget, most már tuti, hogy minden filmjét szinkronnal nézem csak meg.

  57. Lenny – nézd végig a True D-t, majd hozzászoksz. első kér részben én is csak minden második szavát értettem, de aztán ráállt a fülem. :)

  58. Matthew szerintem pont az a színész, akit rohadtul nem lehet leszinkronizálni, a játékának a javarészét agyja az, ahogyan beszél, artikulál és úgy eleve a hangszíne. Vétek szinkronosan nézni bármilyen filmjét. Benedict Cumberbathc-el vagyok még így többek között.

  59. Magyar nyelvű előzetest is megnéztem, most jobban összeállt, azt kell mondjam ,nem lesz ez annyira rossz.

  60. Elore mondom, hogy nem is neztem meg a trailert, mert olyan helyen vagyok most ahol nagyon korlatozott a net…de vegigfutottam a kommenteket. Ev filmje? Ugy, mint tavaly a Gravity? Csak mert az azzal kapcsolatos posztokban lehetett ilyen dicsaradatot olvasni, aztan meg kin volt vegigszenvedni olyan rossz lett :(

    Mondjuk az Inceptiont nagyon birtam, viszont a Nolan fele Batman trilogiat utaltam.

  61. Ja, es olvasom, hogy Dario Marianelli zeneje szol alatta, a V For Vendetta-bol. Igy nem nehez utos trailert csinalni :)

  62. human ki alkotott velemenyt, marmint errol a filmrol? Szoveget azert nem artana tudni ertelmezni…

  63. ja. mi kérünk elnézést. szerintem a Gravity is jó volt. mellesleg kíváncsi vagyok,h szerinted rossman akarom mondani dm melyik lesz az év filmje. persze, lesz még pár durván várós film (Sin City 2, Gone Girl, Guirdan of Galaxy, héten: X-Men, Rise of the Planet Apes stb,stb), no de Nolan filmje egyértelmű, hogy az Év filmje címért mindig versenyben van.

  64. dm szerint semmi nem lesz év filmje, viszont csak saját maga szerint ő minden év embere. Az ilyen vicces kis figurák kb így működnek. Trailer meg nem nézés alapján nem ez lesz az év filmje. Ez olyan, mintha trailer megnézés alapján mondaná ugyanezt, full hülyeség. Le lehet vonni a megfelelő következtetéseket…

  65. Naigen, ez a kaja-mérnök dolog tényleg ordító hülyeség. A párom biomérnökként pont olyan haszonnövényeket fejleszt, amelyek várható klímaváltozásra vannak felkészítve.

  66. OFF

    human: ugy latom tovabbra sem megy a szovegertelmezes. Legalabbis az, hogy hol szoltam le barkit is szamomra rejtely marad…nem tudom egyebkent miota bun a “tomeg” viselkedesebol pozitiv vagy eppen negativ kovetkeztetest levonni, de lehet az, csak nekem nem szoltak rola. De tudod mit? Teszek egy szivesseget, es tobbet nem latogatom az oldalt, igy legkozelebb nem lesz ebbol semmifele problema.

    csoki: szerintem majd ev vegen meglatjuk, hogy kinek mi lett az ev filmje. Nalad lehet, hogy Nolan neve hallatara kapasbol valamifele spontan magomles megy vegbe, de nekem legalabb ugyanannyi filmje nem jott be, mint amennyi igen, igy elobb majd megnezem, aztan meglatom. Szeretem a sci-fit, es ha csak fele olyan jo lesz, mint az inception vagy a prestige akkor mar boooven megerte a mozijegy arat.

    fernando: szovegertes neked sem az erosseged, ugy latom. Tavaly havonta legalabb fel tucat, a Gravityt istenito poszt szuletett a kulonfele filmes blogokon, es a kommentek is mind ariakat zengtek rola. Ment a gyerekekezkurvaraazevfilmjelesz-ezes rendesen. Trailer(ek) alapjan. Na, az nem volt vicces, bezzeg en az vagyok…de jo nekem! Az utolso mondatoddal maximalisan egyet tudok erteni.

    ON

    Megneztem a trailert. Nem tudom mi ez a nagy felhajtas, szerintem eleg atlagos, a zenet leszamitva. A film ettol meg lehet boven jo, foleg a McConaughey-Caine parositassal. Novemberben kiderul, remelem nem cseszik el azzal, hogy csak szinkronos valtozat lesz.

  67. chabusch

    De talán nemcsak a klímaváltozás jelentheti az egyetlen veszélyt a földi élelmiszerekre. Ami most így ebből a pár percből lejön az valami olyasmi lenne, hogy épp a mérnöki tevékenység az, ami az egyik fő felelőse a katasztrófának. A magasan kvalifikált vidéki mérnök suttyó pedig, mint egyedüli lehetőség merül fel. Lecsupaszítva: amit az ember okozott, azt csak az ember teheti jóvá.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.