18 hozzászólás a “Fullos Sin City: A Dame to Kill For” bejegyzéshez

  1. Pár hete néztem újra a Sin cityt kb nyolcadszor – alig várom a folytatást.

  2. Őszintén szólva az első trailer láttán féltem egy kissé, hogy rosszul bánnak majd a Sin City-vel, de ez az előzetes abszolút visszaadta a hitem. Ha nem is fog felérni a mesteri elsőhöz, de egy a közeli színvonal már deragál szerintem. Csak jöjjön már! (Jessica pedig … huhh :P)

  3. na igen az első trailer alapján én is féltem, de ez így akkor már elég meggyőző. (mondjuk nancynek ez az őrült énje vagy mi elég nevetségesen néz ki…)

  4. Engem ez a trailer meggyőzött :) Jelen pillanatban a legjobban várt film számomra!

  5. Mokányka ez már megin. Az első is nagyon tetszett, jelenleg a legvártabb film.
    Brolin pofa nagyon megy ebbe a stílusú filmbe.
    Jessica Albától annyira nem vagyok seggrehuppanva…
    Mér kezdtem ijedezni, hogy Willis is benne lesz egy tisztelet untatásra, de szerencsére nem. Francba az dögunalommá vált képével.

  6. “a történetről is megtudunk dolgokat végre”
    Ugye egy olyan sztoriról beszélünk, ami már 21 éve ismert :)

  7. Élien: a filmet megnézőkl többségének nem az, hidd el, ezt be kéne látni a képregény rajongóknak. És nem írt valami új cuccot is, egy friss történetet ebbe?

  8. én itt érzem azt, amit az első spotnál irtál, hogy borzalmas a hangvágás. azóta nagy kedvencem lett a can’t kill us, és nagyon fura, ahogy 2-3 másodperces random részleteket bedaraboltak a jelenetek alá. ettől még szépnek és jónak tunik, de az előzetes baromi darabos emiatt és ritmustalan.

  9. Odaba**ott rendesen.
    Az első rész hatalmas kedvenc, ha fele olyan jó lesz, már elégedett leszek.

  10. Na, én mondjuk pont most zavarodtam bele a sztoriba, mert eddig azt hittem, hogy full prequel lesz a sztori, de Nancy szála elég erősen úgy tűnik, hogy Hartigan halála után fog játszódni!

  11. SPOILER Human: Ha minden igaz a filmben a fő szál ugye a Dame To Kill For képregény alapján van (amire mindenki rá jön magától is persze) és egy rövidebb a Just Another Saturday Night ami Marv központú. A többi két friss történet a még eddig nyomtatott formában kiadatlan The Long Bad Night amiben Johnny (Joseph Gordon-Levitt) a fő karakter a másik pedig The Fat Loss ami Nancy életét követi Hartigan halála után.
    David R. Blake: Kronológiailag kissé kacifántos lesz a dolog, ugye a DameToKillFor a Nehéz búcsú (The Hard Goodbye) előtt történik egy bizonyos pontig és a Nagy Mészárlás (The Big Fat Kill) a közvetlen folytatása lásd az első film Marv és Dwight sztorijait. A Nancys pedig ahogy te is írtad és ugye még Marv halála előtt. Johnny eseményei jelenleg kérdőjelesek. SPOILER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.