A Star Wars EP 7 rosszfiúi?

Harrison Ford 8 hétre kiesett a forgatásról, mert megsérült a bokája, de no problem, a bemutató időpontján ez nem változtat. UPDATE: úgy tűnik valójában eltörte a lábát, de szerintem az időponton ez sem változtat.

És akkor jöhet az igazi pletya, SPOILERek a tovább mögött:

Eléggé megbízhatatlan forrásból az szivárgott ki, hogy a film főgonoszai a Jedi vadászok lesznek. Elvileg a Birodalomnak dolgoztak, króm és fekete egyenruhában tolták, és a legmagasabb rangúak közöttük még fénykardot is tudtak használni a Jedik ellen. A pletyka szerint a Sith felélesztése a céljuk, ami vezetne az EP8 történéseihez.

Viszont jobban belenézve ez nagyjából az új Star Wars animációs sorozat egyik gonosz csoportjára illik. És itt kerül a képbe az egyik színész, mivel a Latino Review szerint a csávó, David Oyelowo egyáltalán nincs ott a Star Wars forgatásán, és nem CGI karaktert kelt életre a hangjával, hanem a Star Wars animációs sorozatban lesz csak ő.

De emellett az említett egyenruhában elvileg fel fognak tűnni zsoldosok, de még nem tudni, hogy pontosan miért, szóval akár ez a Jedi Hunter tipp is bejöhet végül.

human
írta
2014. 06. 19. 04:23
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “A Star Wars EP 7 rosszfiúi?” bejegyzéshez

  1. Gwendoline Christie..ezt hozza az Imbd az elsők közt..A Csaj…191 magas/!/,vajon negativ karaktar lesz???:)

  2. HA igazak ezek az infok…akkor ennyi erővel átvehették volna a Dawn of the Jedi-ból a Force Houndokat..mint Xesh-t pl. Azok voltak olyan egyének akik masszívan érzékenyek voltak az erőre..és más erőérzékeny entitásokat is megtudtak keresni…mindezt 38000 évvel korábban a filmek előtt…amikor a Tatooine-on is volt víz. :’D

  3. Disney… eddig jól hangzik. A Régi köztársaságban is voltak. Érdekessége az , hogy lila fénykardot forgattak általában ( Mace Windu ??? :D ) Remélem nem fogják elbaszarintani nagyon. Boba Fett filmet csinálják meg jól az a lényeg :))

  4. Shanus én tudtam lila fénykardot azok forgattak akik megjárták az Erő sötét oldalát, de visszatértek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.