The Judge-előzetes: Downey kibékül a faterjával

Sztárügyvédet alakít, és az anyja halál miatt utazik haza a szülővárosába, A faterjával nincs jóban, de az upbeat zenés trailer alatt megtudjuk, hogy azért egy gyilkossági ügyben mégis elvállalja a védelmét. A többi színész se semmi, itt a teljesebb gárda: Robert Downey Jr., Robert Duvall, Leighton Meester, Vincent D’Onofrio, Billy Bob Thornton, Vera Farmiga.

Poszter:

8 hozzászólás a “The Judge-előzetes: Downey kibékül a faterjával” bejegyzéshez

  1. Downey lehetne már kicsit nem-Downey. Egyébként eléggé “origós” a cím, bleee.

  2. dzsokole, jól mondod, ez tényleg egy újabb Downey karakter, de itt talán több alkalma lesz drámázni, szóval lehet villogni :)

    Amúgy az előzetes jópofa, érdekesnek tűnik. A gyilkos pedig biztosan Lorne Malvo :D

  3. Hát ez eléggé felejtősnek tűnik. Tony Stark kevesebb poénnal. Ideje lenne már, hogy Downey kicsit megerőltesse magát, hamár vidáman bezsebeli az 50 milliós paycheck-eket.

  4. Nincs olyan az ügyvédi melóban, hogy a személyes érintettség kizáró ok a védésnél? Vagy ezt csak olvastam valahol??? :\

  5. Zombiebie: Nincs, csak ha ellenérdekű felek vagyunk, azaz pl. az ügyész nem képviselheti a vádat az apja ellen. Ezért is hívják ezt a kizárási okot érdekellentétnek.

    Amúgy szerintem a trailer szándékosan rágyúrt azokra a nüanszokra, amiket RDJ használ(t) az IronMan-filekben (ld. még: nézőcsalogatás), de pár bevágásnál azért látszik, hogy ez annál jóval komolyabb dolog lesz, témában és színészileg is. Részemről tuti nézős.

  6. Lehetne picit drámaibb a hangvétel. Nagyon idilli ezzel a zenével ez a komoly téma is. Mert amúgy lehetne ebből akár Oscar esélyes film is.

  7. Most mi a baj? Robert Downey JR. csak Robert Downey JR. lehet.. no nem? De félre a tréfával.. figyu, az elmúlt néhány évben RDJ-t egy az egyben Tony Starkká gyúrta a Hollywoodi munkabázis, mert egész egyszerűen a 21. századi, filmes Vasember karakterét Downey-ra írták rá! Csoda ha valaki meglátja egy filmben, ahol egyetlen mimikai ráncát mozdítja és felvisítunk, nem ér, Vasember! Én talán a Gothika című filmben láttam még egy nem Ironman-es arcát, azóta se tudok elvonatkoztatni Tony Starktól! Van az úgy, hogy egy színész egyszerűen összeforr az általa megformált karakterrel. Ettől még ez a mostani film jó lehet! Csak kérlek, hagyjátok már Vasembert lógva és ne várjátok az ítélethírdetéskor Hulkot és Thort felmentőseregnek! (Talán nem offoltam…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.