Shane Black élesztheti újra a Predatort

Shane Black (Halálos Fegyver, Iron Man 3) kurvajó forgatókönyv író volt régen, és a FOX most felfogadta olyan szempontból, hogy pár oldalas tervet hoz össze nekik a “Predator reboot” szóösszetétel kapcsán. Ha ezt elfogadják, akkor a rendezést is az ő kezébe helyezik majd.

A gond annyi lenne, hogy ezen vázlat alapján majd Fred Dekker írja a forgatókönyvet, bár vele már dolgozott közösen Black, így lehet szót értenek.

Igazság szerint ennek a rebootnak talán lehet helye, ha most komolyabban veszik, mint pár éve.

human
írta
2014. 06. 25. 00:03
megjelenés
29
hozzászolás


29 hozzászólás a “Shane Black élesztheti újra a Predatort” bejegyzéshez

  1. Shane Black ide, vagy oda, igazság szerint kurvára nem örülök neki. Már semmi sem szent. Get to da da choppa!

  2. Lényeg a varangypofákon van és a vérorgián. Jöhet remake, reboot akármi egész nyugodtan. Predator nem szinészfüggő. Minden részben másik pofa volt főszereplő,elment mindegyik. Bírható vot.

  3. Elfelejtitek bazdmeg hogy Hawkinst Shane Black játszotta a Predatorban, úgyh tőle jobb embert rebootra nem találhatnak, Vágyom már egy kis pinára! Én is, mer’ az enyém akkora mint egy ház!

  4. Vasember 3 után tartok ettől. Ugyanolyan nézhetetlen szar lesz, mint az AvP2 volt. Antal Nimródot vissza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Hihetetlen. Számos könyv, stb van a témában, de hálivúd itt is csak rebútban tud gondolkodni, semmi eredeti ötlet. Az eredeti film még mai szemmel is a legjobb akció-horrorok között lenne, ha a nyáron vetítenék először. Faxnak kell mindent újrázni.

  6. Megint nehéz megérteni egyeseknek, hogy mi a reboot és a remake között a különbség. Már az előző Predator film is reboot volt. És jó lett. Csinálnak egy új filmet, amiben a Predatorok fognak szerepelni. Ennyi a hir. Szó sincs arról, hogy az első részt forgatnák le újra. A franchise-t rebootolják.

  7. Hogy lehet ekkora fszsagot irni, hogy mivel benne volt a 1ben, akkor mar o a legjobb forgatokonyvesnek? Ennyibol Arnold is irhatna.
    By the way Arnold for president!!

  8. Black összes filmje elég nagy csalódás volt eddig,az ironman3-at azóta sem tudom feldolgozni :D . Ezt már nem fogom megnézni,az tuti.

  9. vasember 3 nem volt rosz nekem tetszet jobb volt mint a második rész az nagy kalapszar volt

  10. zsozso: ott a pont.

    Shane Black kispadon ült a Vasember 3 forgatásán, azért annak a baromságait ne húzzuk már rá, nem egy milliárdra szabott projektnél fognak kreativ ereszd el a hajamat játszani. Egy közepes költségvetésu Predator rebootot viszont az Isten is neki teremtett, ez végre egy olyan projekt, aminek lehet értelme.

  11. “Már az előző Predator film is reboot volt.” – Nem, az nem az volt. Nézdd meg újra filmet. Elmondják benne az első részben történteket. Felfogható egy folytatásnak, hiába nem a Földön játszódik.

    Tetszik-nem tetszik, lesz reboot és kész. Aki nem akarja, nem nézi meg. A rebootnak én sem örülök, de egy Predator film mindig jöhet. :)

  12. Pff…. A Predator a mai napig teljesen jó. Nem kell bele minden faszom kütyü meg future-csúzli. Így megvan a kontraszt. A forgatókönyv is fasza, jó a ritmus. Nem véletlenül áll annyi ponton mindenhol amennyin áll.

  13. A Predator univerzum kellően kinyilt mára, szerintem semmi nem mutat arra, hogy egy az egyben remake-elnék az eredetit (szemben pl. egy elkövetkező Die Hard feldolgozással a jövőben, ahol közel sincs akkora mozgástere az iróknak). nem értem emiatt a kifakadást, senki nem fogja b_zerálni a régit.

  14. Egyébként mi a szart kell ezen rebootolni? Ez nem a pókember, hogy megint meg kell csípnie a póknak. Egyszerűen kell egy sztori, amiben predátorok vannak és hentelik az embereket. Folytatás vagy spinoff, de miért reboot?

  15. Beszarok, hogy már annyi a reboot, hogy rovat is van, mégse érti a fele se, hogy az mi a szar…

    Llew: Pont az a lényeg, hogy ha csinálsz egy filmet (Predator Valami ala Shane Black), aminek semmi köze az előzőekhez, de a lényeg/fő motívum közös a többivel (predátoros film lesz), akkor definíció szerint rebootolsz. M’kayy?

  16. Hát szerintem ennyire kár szét cincálni a dolgot. A mezei mozinézőnek az akkor is csak folytatás.
    Akkor lényegében az összes Predator film reboot volt, mert csak a predátorok voltak közösek benne. Vagy ott van pl. a friss transzformersz film, akkor az most gyakorlatilag egy reboot és folytatás, de a nézők nagy része úgy is csak az utóbbi kategóriába sorolja majd.

  17. a Predators lehetett volna kult film is. Csak egy valami hiányzott belőle… Olyan jelenetek, amik KULTTÁ teszik.
    Egy beállás, egy látószög, egy kameramozgás, egy vágástrükk, egy zenés felvezetés. Bármi ilyesmi, amitől MARADANDÓvá válik egy-egy jelenet.

    És ennyi elég is, máris kulttá vált úgy, hogy nem is tudunk róla!!!

    A Predatorban volt pár ilyen jelenet, a történet szólhat bármiről (na azért nem akármiről:)))

  18. KULTTÁ VÁLT JELENETEK:

    – elemi ösztön: sharon stone keresztbe tett lábai
    – emlékmás: arcmaszk kettéválás
    – aliens: bishop ketté szakítása
    – ponyvaregény: jackson ‘bibliai’ idézete

    stb.

  19. Azért a régieknek könnyebb volt kultusszá válnia jelenetekben, mert azok még akkor ujdonságok voltak, meg irányzatteremtőek, még nem láttad majdnem ugyanazokat a jeleneteket más filmekben kismilliószor ujra. Az új Predatorsnak nehéz volna kulttá válni, mikor már az egész téma vagy 20 év óta egy lejárt lemez, annyira szarránézék akiket ez a téma érdekel. Jó volt, jó volt, de predator ismerőknek nem tudott túl sok maradandót adni.
    Vajon ha a Nimi féle predator film lett volna az első, lehet, hogy a négylábú preddogok megjelenése az erdőben ,meg a berzerker bredator acsarkodása lenne most a legenda.

  20. Én a Predators-t nem tekintem rebootnak, sima folytatás, mivel a sztoriban is elhangzanak az utalások az előző 2 filmre. Reboot akkor lenne szerintem, ha kitörölnék az eddigi univerzumot és nulláról indítanának, de nem ez történt. Ellenben mind itt, mind a Terminatornál újra akarják írni az egészet a kezdetektől. Ez nem tetszik. Ha van egy felépített/megkezdett univerzum mi a fenének nem lehet azt tovább mesélni, esetleg bővíteni (lásd: SW)? Nincs értelme az alapoktól újrázni.
    Pl ott a pókember. A Raimi féle első részt megnéztem, aztán a 2-at már csak otthon, mert fos volt. Erre újrázzák az egész eredettörténetet, stb pár év múlva. Értelme? Nincs. Csak az, hogy dohányt hozott. Kérdés: ki az a hülye, aki pár év után újra pénzt ad azért, hogy ugyanazt a sztorit más szereppplőkkel megnézze záros határidőn belül?

  21. Wittgen: az hogy te nem tekinted annak, attól még az volt, bár besült így nem folytatták

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.