21 hozzászólás a “Képek a The Hobbit: The Battle of the Five Armiesból” bejegyzéshez

  1. Megértem hogy hatásosabb meg többenbeülnekrá-cím a battle of the öt sereg, de a there and back again jobban illet hozzá és kerekebbé tenné a trilógiát. De ez legyen a legkevesebb bajom.

  2. fearandloathinginlasvegas igazából a There and back again sem illik rá annyira, az inkább az egész trilógiát fogja össze, így az egyben kiadott változatnak lehetne a címe, asszem P. J. is ezt tervezi.

  3. Még mindig azon röhögök, hogy a mostani forgatáson tuti hárman loholtak Orlando nyomában, hogy “Kontaktlencse, most itt ne hagyd!”

  4. human legalább írd ki, hogy spoiler most lelőtted, hogy Gandalf nem hal meg a ketrecben !

  5. Remélhetőleg több puskaport tartogattak erre, mert a szmogon felénél elaludtam, és csak cumberbatch orgánuma ébresztett, ami meg a végén volt.

  6. Dragda: ha van ilyen kék kontaktlencse, utánam szaladgálhatnak emberek vele. Finoman szólva is természetellenes.

  7. Nem bírták ki, hogy Gandalfot ne zárassák be itt is, ha már a későbbiekben Szarumán is megteszi. Vajon megint a sasok mentik ki,akiknek a lepkével üzen?
    A Hobbit regényben egyáltalán nem szerepel Szauron és a dol guldur-i kaland, de a háttérsztoriban is csak nagy vonalakban említik meg, hogy ott ütötte fel a tanyáját, és onnan ment aztán vissza Mordorba.
    Remélem, legalább Ragagast-nak annak annyi szerepet, hogy ő fogja kiszabadítani. Ezt a részt nyugodtan kihagyhatták volna ebben a formában, mert Szauron karaktere nem arról híres, hogy nem öli meg azonnal azt, aki veszélyt jelenthet rá. Ez kb. olyan, mint mikor a Terminator: Salvation-ben a T-800-as össze-vissza hajigálja John Connor-t ahelyett, hogy egy mozdulattal kitörné a nyakát…
    nem egészséges, ha egy forgatókönyvíró olyasmit ír hozzá egy ilyen sztorihoz, ami eredetileg nincs benne.

  8. @Scorpion82: Nálam is az a kis interracial hozzáírás verte ki végleg a biztosítékot

  9. Venom: Leesett, hogy szarkazmus, csak próbáltam valami poénosat reagálni a kommentre…

  10. Szerintem Gandalfot nem tudná csak úgy megölni Szauron, ahogy fordítva sem tekintve hogy mindketten maiák. A mágusok Középföldére azért érkeztek, hogy megállítsák renegát testvérüket. Csak nyílván jóval kevésbé invazív eszköztár engedélyezett számukra egy újabb Szauron megszületését elkerülendő, szép példa erre Szarumán meghülyülése.

  11. én továbbra sem értem, hogy a) vagy tényleg mit kéne látnom, amit eddig nem, vagy b) mire akar utalni a szarkazmus/poén, és főleg miért.
    valaki mondja már el, thx

  12. Valaki mondja már meg miért világít úgy Legolas szeme mint egy gyémánt? nagyon zavaró, mitől más a szeme? miért?

  13. Látom senkinek nem tűnt fel, hogy Gandalfnak van botja… Ugyebár a Szauron elleni küzdelemben elégett. Kérdés: Radagast adja oda az ővét, csak a zöld kő nélkül, mert eléggé úgy néz ki a LOTR-ban a botja, mint Radagastnak. Vagy felkap egy husángot aztán, azt alakítja át…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.