Képek a Maggie-ből: Schwarzenegger és a zombi lánya

Egy apát alakít, aki kitart a lánya mellett, miközben az zombivá változik. A fiatal húsevőt Abigail Breslin alakítja, és drámáról van szó, nem pedig aprítós filmről. Képes lesz Swarczi elcipelni a filmet?



human
írta
2014. 08. 13. 20:31
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Képek a Maggie-ből: Schwarzenegger és a zombi lánya” bejegyzéshez

  1. Tököm tele van már a rohadt zombis szarokkal. Kibaszottul unalmas. Találjanak már ki valami mást végre. Ez már lerágott csont.

  2. kuckuc: Érdekesnek érdekes de sajna The Returned címmel volt már hasonló koncepció, bár az is igaz, hogy átalakulás abban csak a film végén történt, valamint apa-lánya kapcsolat helyett férj-feleség kapocs volt a középpontban. Ennek ellenére ajánlom a téma iránt érdeklődőknek, nem váltja meg a világot, de a kis költségvetésűek között korrekt munka.

  3. A zombie mennyivel masabb, mint a rak vagy AIDS vagy hasonlo?

    Nem azt mondom, hogy nem kell több betegseg drama, de ennek csak akkor van ertelme, ha vannak hozza jo ötletek es tud olyan problemat, konfliktust vagy hasonlot nyujtani, amit a többi betegseg nem.

    En nem tudom elkepzelni, hogy tudna ujat nyujtani. Ha pedig nem tud, akkor könnyen a nevetsegessegbe csuszhat at, mivel eleve egy hihetetlen es valoszerütlen helyzetböl indul, amibe az emberek talan nem tudjak annyire beleerezni magukat.

  4. Ez simán lehet egy olyan dráma, ami a zombi világégés közepette játszódik, csak nem a globális méretű eseményekre fókuszál a sztori, hanem egy elhagyatottabb helyen levő családra, és a teljes apokalipszis csak beköszön néha egy-egy villanásra. Mondhatni, egy fejezet az emberiség hanyatlásának nagykönyvéből. Szerintem ez lesz a megoldás, nem nagyon kell ezt túl erőltetni és simán ki lehet hozni belőle egy játékfilmnyit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.