17 hozzászólás a “Katniss megfordult” bejegyzéshez

  1. Én is, ha meglátom, eszembe jutnak a szétcsúszott képei, és nem tudok rá Katnissként gondolni :D

  2. Jó színésznő, a Fappening csak megerősített engem abban, hogy testileg is rendben van. Amúgy ez a HG sorozat elég gáz, talán a poszter a legnagyobb pozitívuma a filmeknek.

  3. Tuti, h rekordokat fog dönteni bevételekben a harmadik rész!!!
    Fap-nál nagyobb hájpot nem is kaphatott volna!
    Eddig sem voltak szerények a bevételek, de majd most nézzétek meg.

    Tipp: első hétvége amcsiban legalább 200M!!!

  4. “Uramisten, mellei vannak és női teste! Nem tudok már máshogy nézni rá többé!” Komolyan, nem hiszem el, hogy mennyi idióta ember van még itt is.

  5. mse, úgy látom, a szövegértelmezés nem megy, valszeg a képeket sem láttad, De fölényeskedj, személyeskedj nyugodtan.

  6. KennyVice: Videómánia? :D

    Tényleg nevetséges itt egy-két ember, csak egy picit, egy egészen aprót gondolkodjatok már el rajta: a legtöbb ilyen sztár a munka miatt távkapcsolatban él, amit valahogy azért életben kéne tartani – szerintem nem az a gáz, hogy ilyen képeket csinált, hanem hogy még ő a “bűnös” sok ember szemében.

    Meg most őszintén, a filmjeit ez hogy befolyásolja?! Tom Cruise meg egy idióta a való életben, a filmjei többsége meg mégis abszolút minőségi és korunk egyik legjobb színésze még mindig.

  7. @dzsokole

    Vagy esetleg látta a képeket, de ettől függetlenül már tele van a töke vele, hogy minden Éhezők viadala posztnál ez jön elő. Baromi unalmas.

  8. A filmet nem láttam, nem is érdekel, és a poszterek is hát olyan young-adult. :D

    Ellenben látam a képeit… :)
    …de én tényleg nem értem miért lehet benne emiatt olyan nagyot csalódni. Egy-két kép volt “durvább” a többi szerintem “tipikus”.
    Vagy esetleg a médiába szűz vallásos kislányt játszott? (Ez tényleg kérdés mert nem nézek bulvárt.)

  9. @hawk: A médiában sem játszott szűz, vallásos kislányt. Konkrétan az egyik leghíresebb fotó róla, ahol az Oscarral a kezében bemutat a kameráknak. Az Oscar díjat is egy olyan szerepért kapta, amiben finoman szólva is távol áll egy szűzkisasszonytól. És az interjúkban is sokkal inkább egy bevállalós jófej szomszéd lány képét mutatja magáról, mint a szokásos hollywoodi dívát. Ettől még persze lehet az egész csak egy álca, de ha az, nagyon jól adja.

    Amúgy szerintem tök normál képek voltak róla. Uram isten, ő is szexel, te jó ég! Egyébként a durvább, neki tulajdonítottakon nem is igazán felismerhető. A többi csaj esetében is kerültek a gyűjteményekbe kamu fotók, illetve az Yvonne Strahovski képek egyikén sem látható az arc, mégis az ő neve alatt tették fel. Szóval arra semmi garancia, hogy a durvább képeken is Lawrence lenne, pláne, hogy azokat már az első kikerülési hullám után (tehát a beismerést követően) csapták hozzá. És ha valóban ő is van a durvábbakon is, attól még rosszabb színésznő lesz? Mégis hányan csináltak már hasonlókat a párjukkal? Úgy nagyjából a többség, igaz? (max fotót nem készítettek róla) Akkor miről beszélünk?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.