Megvan az Underworld reboot főszereplője

És csak a franchiset rebootolják, mint kiderült, felélesztik a hamvaiból, mert a film valójában folytatás lesz. A Underworld: Awakeningben megismert David körül fog bonyolódni a sztori, akit Theo James alakít. Forgatás tavasszal.

human
írta
2014. 09. 13. 04:10
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Megvan az Underworld reboot főszereplője” bejegyzéshez

  1. Legalább egy jó maca lett volna benne, de nem, ezt a kíkszem bájgunárt kell/lene/ nézegetni a jelmezes/CGI kamufarkasok közt.Ennek kampec. Tökéletesen érdektelen….

  2. Cápi

    Egyszerű. Mert Theo James benne volt a Divergent-ben ami hozott egy valag pénzt. Ebből már ki is lehet találni a célközönséget.

  3. Igen, azt tudom. Nem is a pasassal van a bajom, hanem hogy miért az Underworlről kell az újabb rókabőrt lenyúzni, mikor biztos van egy rakat más YA könyv vagy vámpíros történet, amit el lehetne mesélni az aktuálisan felkapott Hollywood-i szépfiúval.

  4. Szegény Theo, soha az életben nem fogja lemosni magáról ezt a Divergent-et, tök mindegy ezután mit csinál… XD

  5. Nem azért, de oltári nagy antiszínész a srác a Divergen és a nyomozós sorozata alapján. Annyira jelentéktelen voltá számomra az Underworldben, hogy rá nem is emlékszem.

  6. Beckinsale kisasszony feszülős latexban aprít farkast és vámpírt, nekem ez az Underworld, ha ő kimarad a filmből, tuti bukta lesz.
    Esetleg a mi kis Görög Zitánk belebújhatna Amelia szerepébe, de egy statisztát főszereplőnek tenni……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.