The Dream is Dead: Deadpool PG-13

Így kell villámgyorsan letörni sokak lelkesedését, kiderült, hogy csak akkor kaphatta meg a Deadpool film a pár napja örömhírként üdvözölt berendelését, ha PG-13 lesz.

I heard from the director that they finally figured out the script, and it was right before this was announced that they figured out, and you guys are all going to hate this, they figured out how to make it PG-13. And therefore not lose its soul – that’s a quote – of the script, so they can make it.

Itt hangzik el. Avagy anélkül lesz pg13 a rendező szerint, hogy kiherélnék a figurát. Hányszor hallottuk már ezt. Kurva szomorú.

Ez meg egy total PG-13 részlet a képregényből a linken.

human
írta
2014. 09. 22. 14:54
megjelenés
32
hozzászolás


32 hozzászólás a “The Dream is Dead: Deadpool PG-13” bejegyzéshez

  1. Hogy is szól az a dél-texasi mondás? “Mocskos kurva anyját az összes studio executive-nak”? Így valahogy.

    Hát, ezek szerint még csak hasonlítani se fog a test footage-ra. Nézzük csak meg az Expendables 3-at, annak is milyen jót tett, hogy PG-13 lett…

    A legszomorúbb, hogy Deadpool “védjegye” az eltúlzott erőszak és vér, nem feltétlen a káromkodás és szex, és nem létezik, hogy ezt megcsinálják hitelesre PG-13 keretein belül. A karaktert nem heccből nevezik Vérfürdőnek.

    Na, mindegy. Majd a következő alkalommal. Olyan 6 év múlva, miután ez a film elhasal.

  2. A PG-13 még jól is elsülhet. Jöhet a stilizált erőszak a Scott Pilgrim-ből és a jól időzített káromkodások kisípolása az Arrested Development-ből. Ez még nem a világ vége!

  3. Már máshol mások is megjegyezték, hogy az a csaknem mindenki által Istenített test-footage is PG-13 volt.

  4. Happy: mint ahogy a Wolverine filmekben is van 1-2 PG-13ba beférő akciómegmozdulás, de a végén akkor is hiányzik belőlük az R, már ha láttad képregényben a karaktert, bár a castinggal anno hatalmasat húztak. Mondjuk a PG13 is elég elbaszott, mivel tényleg nincs vér a tesztfelvételben, ellenben valakinek kitöri a nyakát, a másikat lefejezi és egy harmadikon áthajtanak a kocsival, bár ez utóbbi a Transformers 4-be is elfért, miközben azzal kezdi az egészet, hogy shit shit shit

  5. erre azért elég komoly esély volt, de ha nem úgy mennek neki, hogy csak legyen letudva a karakter, akkor kellő kreativitással a rajongók kedvére téve szerintem lehet ez még jó. korai még eldönteni, hogy ennek lőttek-e és az Ex3 sem a korhatár besorolás miatt volt csak sovány (ha már felmerült ismét).

  6. Miért ezt a képet tettétek ki? xd
    Ez csak jobban mutatja mennyire hiányzik Deadpool a filmes univerzumból. Csapja a szelet a Halálúrnőnek miközben Thanos is sóvárog utána. :D

  7. Redvás kurva anyjukat ezekbe a “minden korosztály élvezhesse ” dologba, szájbabaszott nyomorékok komolyan mondom, mindent lebutítani……………

  8. Majd kapunk egy extended blu-ray verziót,mint a Wolverine esetében, 1 plusz jelenet meg egy fél vödör cgi vérrel,aztán örüljetek :D

  9. A büdös kurva anyjukat, mondjuk sejtettem előre. A Dredd és a Sin City 2 bukása után már nem mernek Rated R képregény filmeket csinálni a studiók, inkább lebutítják őket.

  10. jaja Dean, nekem kicsit vicces h emberek örülnek a DC verziónak ezeknél a filmeknél amikor cska egy kicsi CGi vért tesznek oda, azt is olyan bénán, hogy tisztán látszik a CGi léte.

  11. Pár hete előre megmondtam, hogy ez és a Megtorló is PG-13 -mas lesz. Sajnos ez van. Majd kapunk mindkettőben gyerekes poénzuhatagokat, hogy az egész család jól érezze magát a moziban. Az EX 3 -mat pedig én is csak azért hozom fel példának, mert nagyonis hiányoztak belőle az olyan trágár beszólások, amiken anno a ’80-as, ’90-es években mindenki szakadt a röhögéstől.
    Kell a francnak a vérzuhatag. Végül is az a logikus, ha a gyerek egy olyan filmet lát, amiben kinyírnak 100 embert, de egyik sem vérzik, mikor meglövik. A PG-13 -mas Emlékmás is kész vicc volt.

  12. Mondtam én, hogy a senkiházi csíra Disney nem haggya annyiban. Bumburnyák fasz családi ratyifilmet csinálnak ebből si mint ahogy bevett szokásuk.
    Mióta a Marvel eladta a lelkét a Disney ördögnek, azóta normális véres bevállalós filmnek kb keresztet lehet vetni.
    Punisher warzone nemtom azelőtt volt ez, de azóta mind majomparádé.

  13. human

    Nagy Deadpool fan vagyok. Kb mindent elolvastam ami Deadpool. A PG-13 engem is letört, de igyekszem valamennyire optimista maradni. Egy hangyafasznyi remény azért még maradt, de csak egy hangyafasznyi.

  14. Nem az a legnagyobb baj ,hogy pg13 hanem az ,hogy 21.századi pg13.
    Azért régebben több minden belefért még a pg13-ba. Emléxem ,hogy már a Predator 1-2 is jó néhány helyen pg13 volt.

  15. várható volt…
    a Blade filmeken kívűl nincs is említésre méltó R élőszereplős marvel mozi és még az se volt átütő siker, attól függetlenül, hogy folytatásokat is kapott.
    az egyetlen esély egy R marvel filmre az, hogy talán a lionsgate csinál egy képregényhűbb man-thing újrát valamikor, amit meg fele annyian se ismernek, mint deadpoolt.
    szóval én inkább az miatt aggódnék, hogy mennyire bír el ez a karakter egy önálló mozit.
    ilyen 8 perces szösszenetekben jól működik, mint a Super Power Beat Down #8 vagy a Test Footage (amit itt is láthattunk), de a 18 perces A Typical Tuesday-ben már fárasztó (fan film a másik kettő).
    ha jó lesz a script semmit se számít majd, hogy pg13 vagy nem, de szvsz pazarlás lenne, ha nem mosnák be a karaktert a “rebootolt” x-men franchiseba, ami szintén pg13 mégis jobban el lehet viselni wolverine-t is a többi mutáns mellett.
    az ultimate spider-man animációs sorozatban egész jó gyerekbarát deadpool-t hoztak össze dizniék, attól függetlenül, hogy ott már elég sok mindent elvettek a karakterből, de az a sorozat 7 éveseknek készült, szóval annál azért biztos több lesz ebben a filmben, főleg hogy a dizninek nem sok köze lesz hozzá.

  16. Amugy en is teszek a verre. A Rambo utolso reszet vagy mit, amit par eve csinalta a Stallone azert nem neztem meg, mert nem voltam kivancsi szetrobbano fejekre meg hasonlokra.

    Engem az zavar ebben, hogy a pofajat nem nyithatja ki majd akkorara, amekkorara akarja.

  17. OFF!!

    Akkor sűrgősen pótold a Rambo 4-et. Pont az miatt (is) volt jó, hogy hitelesen mutatta be a háború véres valóságát! Mert ha valakit közelről cafatokra lőnek nagy kalibberel, az cafatokra szakad, végtagok röpködnek. Jó nagy szar lett volna PG 13-ban!!

  18. Jah a John Rambo-ban kissé érdekes lett volna PG13 mután a végén Rambo bepattan az 50 miliméteres gépágyú mögé. :)

  19. inkább az volt az érdekes, hogy beugrott a gépágyú mögé emberek ellen, a régi rambo max akkor ugrott be olyan mögé, ha két apache jött ellene, ami ellen mást nem is nagyon lehet a földön, max belemenni egy tankkal, ha a pilóta nem százas, szal deadpool max a pilóta lehetett volna, nem egy rambo…
    de minden rambo mozi rated r volt, szóval ott az lett volna a legmeglepőbb, ha pg13 lett volna az utolsó, ellenben 50 comic moziból kb. 1, ami nem pg13 és az meg szar a többség szerint (és én személyszerint szerettem a blade filmeket).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.