Speed 3: Redemption? Sure, de mégsem

Egy John Wick (legjobban várt akciófilm a Guest mellett??) interjúban megkérdezték Keanut, hogy vevő lenne-e egy Speed 3. részre, pedig a másodikat ugye nélküle csinálták meg, ő pedig azt válaszolta, hogy persze (ahogy Bill Murray említette a Ghostbusters 3 női szakaszt:). Na de ez ennyi, lehet jól sülne el egy Redemption, de hát még annyit sem mond, hogy a producerekkel már beszéltek erről, sőt Reeves tavaly még ellene volt az ötletnek. Szóval ahol ez brékingként szerepel az kicsit vicces.

Itt a videó amiben láthatjuk, hogy Keanu még mindig cool, és persze azt is, ahogy megválaszolja ezt a kérdést.

human
írta
2014. 09. 24. 19:16
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “Speed 3: Redemption? Sure, de mégsem” bejegyzéshez

  1. Ez a muff a stílusával fél másodperc alatt szívta le az agyam, az ilyet anno tuti, hogy páros lábbal rúgták volna a Tajgetosz mélyére. Vissza kéne vezetni azt a szokást…

    Speed 3 szerintem értelmetlen, az első rész se lett akkora kult, a második meg csak hangyányival jobb mint a tavalyi die hard próbálkozás és szerintem Reeves sincs rászorulva egy eleve feledésbe merült franchise szükségtelen harmadik részére… Nemrég újra néztem pár jelenetet az első részből, és bár anno (gyermeki fejjel) még tetszett és királyság volt, de így 20 évvel később és 30-on túl már eléggé gagyiba fordult pár dolog benne (repüljünk át egy busszal egy hiányzó autópálya szakaszt, majd abszolváljuk mindezt úgy, hogy kb. senki nem sérül meg és a bussz se törik össze – WTF???).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.