Blackhat-előzetes: Mann folytatja lefelé?

A Heat és a Collateral rendezője úgy tűnik nem tér vissza Public Enemies című félrelépése után, hiszen most egy olyna Hackeres filmet csinál, aminél a CSI: Cyber is érdekesebbnek tűnik. És maradt az extrém digitális kamerás kinézet.

A főszereplő Chris Hemsworth, aki egy börtönbe zárt hackert alakít (ott kigyúrta magát a nörd!), de természetesen amnesztiát kap, ha elkapja az egész világ összes bankját fenyegető fekete kalapos hackert. Knock knock knocking on heavens door.

HD a nagyoknak.

human
írta
2014. 09. 25. 20:08
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Blackhat-előzetes: Mann folytatja lefelé?” bejegyzéshez

  1. ezt sosem értettem, de hátha lesz itt valaki aki atomerőműben dolgozik és tud válaszolni :D mi a tökömért kötnek külső hálózatot is egy erőmű vezérlőjére? direkt a hekkereknek, vagy mi?

  2. human, szerintem egy kissé szigorú voltál ezzel az előzetessel kapcsolatban, bár lehet azért, mert Public Enemies mélyen traumatizálhatott. :) Azt gondolom, minél több ázsiai figura tűnik fel egy amerikai filmben, annak annál inkább B-kat hatása lesz. Persze biztos van kivétel, csak most egy se jut eszembe. Én kíváncsi leszek erre a filmre, mondjuk lehet, hogy megvárom “DVD-n”. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.