Az Intoucables remake is halad

Egyre szomorúbb hírek csörgedeznek a film felől. Ugye a francia eredetit ti is imádjátok, kicsit hadásvadász, de tele van lélekkel, és megérkezik Amerikába…

Jelenleg úgy néz ki, hogy a főszereplő párost Colin Firth és (kapaszkodjatok) Kevin Hart alakítja. Hellno. Ez a csávó az a képen, a sokat dumálós vicces karakterek mennek neki, ő elvileg az új Chris Tucker (akit szintén pletykáltak a szerepre). Ebből kicsit látszik, hogy a producerek mit szeretnének.

16 hozzászólás a “Az Intoucables remake is halad” bejegyzéshez

  1. NEM nem és nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a franciát nem fogják felülmúlni…./legalábbis szerintem…/:(((

  2. ja igen, ez az a film, ami arról szól, hogy soha ne add fel és bármit elérhetsz az életben, feltéve hogy kőgazdag vagy.

  3. Én ezt nem szeretem az amerikai filmgyártásban! Van jó külföldi film ( taxi, tetovált lány,oldboy) , és erre ők is megcsinálják a “sajátjukat”, ami persze harmat gyenge lesz!!

  4. Chris Tucker > Kevin..

    Kis ‘seggdugó’, Chris legalább szimpatikus és nem csak x kategóriás filmekben szerepelt…

  5. hát nehéz eldönteni Tucker vagy õ lenne kevésbé szar. Firth viszont nem rossz ötlet, persze a filmet max egyszer fogom megnézni.

  6. Tucker az egyik leghulladékabb/idegesítőbb karakter…
    Ne nevezzük színésznek az alapján a mennyiség alapján

  7. Olcsóbb a filmkészítés,mint egy angol szinkron az eredetihez.Ezért készülnek ezek,másra nem tudok gondolni. :)

  8. Clegane:
    asszem nem értelmezted megfelelően a filmet :D pont az a lényeg h aki ápolja a ‘kőgazdagot’ leszarja h van pénze úgy kezeli mint akárki mást. ráadásul az nem is élvezi a sok pénzt (lásd a gyors kocsik talonban)

  9. sadnic: persze;

    ha nem lenne pénze, a feka szóba se állna vele (hiszen úgy találkoznak hogy sok pénzt ad neki azért hogy gondozza)

    ja, úgy kezdődik a film, hogy nem élvezi a vagyonát, sőt az egész életet nem élvezi, amíg rá nem ébred, hogy márpedig lehet élvezni az életet, hiszen tengernyi pénze van

    na meg, a jó nő is nyilván azért jön vele össze a végén, mert gazdag

  10. Clegane, neked tényleg ennyi jött le a filmből? :D Érdekes nézőpont. Remélem nem vagy egy végtelenül elkeseredett, szomorú ember, abból olyan sok van manapság. :( ne vedd személyeskedésnek, nem az a célom. Szerintem ez egy csupaszív film. Igen, egyikük kőgazdag, másikuk munkanélküli, peremre szorult fickó, de olyan kedvesen egymásra tudnak csodálkozni, amilyet ritkán látni filmen. Elég az operás jelenetre gondolni (az a fa németül énekel????) :)

    A posthoz: nem hiszem h megnézem az amcsi verziót, az eredeti újranézhető akármikor.

  11. beiz: hát ha egyszer erről szólt? én ezt inkább úgy mondanám hogy átlátok a bullshiten :P

  12. clegane:

    feka gyerek nem akarta elfogadni az állást mert csak a segély kellett neki és bizonyításból fogadta el. az h megfizetik neki csak extra vlt amit alapba nem várt.. ha mondasz egy olyat ami kizárólag a gazdagoknak érhető el és a csávó csinálta csak azért mert ő gazdag és úgy lehet élvezni az életet (na meg az ő ötlete vlt és nem rábeszélték) akk meg se szólalok ;) .. a jó nővel végülis nem beszél már vagy ezer éve :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.