Stretch a felnőtteknek

Joe Carnahan új filmje valami őrület lesz. Befutott a 18+ trailer, ami sokkal jobban átadja a Stretch hangulatát. Egy limósofőr, egy éjszaka, egy elszállt milliomos, egy buki, az FBI, 3 nimfomániás, Jessica Alba, és még sorolhatnám. Carnahan elszááált.

human
írta
2014. 10. 09. 20:39
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Stretch a felnőtteknek” bejegyzéshez

  1. miért szeretem ennyire az ilyen beteg dolgokat? biztos hogy nézős lesz.
    amúgy nekem közben az Archer ugrott be…

  2. a kritikák alapján ez nem esik szét annyira, mint a Smokin’ aces, de még mindig az az érzésem a fickóval kapcsolatban, hogy elképesztő kreativ zsenialitás van mögötte, de egyszeruen nem állnak össze koherens egésszé az ötletei – mondjuk szerintem az A-Team már pont ilyen volt, imádtam is érte, de akik kikezdték ugyanezt kérték ott is számon rajta. ha ez most végre annyira jó, mint amilyennek kinéz, akkor kult cucc lesz tuti.

  3. megnéztem, imádtam, hatalmas, jobb mint az A-Team, nekem megközelíti a kiss-kiss-bang-bang-et, narráció, jó főszereplő, nagyon jó mondatok…

  4. a film nagyon állat, folyamatosan tolják az arcodba az elborult állatságokat te meg röhögsz rajta :D viszont a trailer nagyon szar, lelövi kb az egész filmet, még jó h nem láttam a film előtt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.