Scarlett Johansson lehet a Ghost in the Shell remake főszereplője

Egy ideig Margot Robbie volt esélyes a szerepre, de most úgy tűnik, hogy ScarJoval tárgyalnak a dologról. Mert a Lucyban olyan jól bizonyította, hogy filozofikus akciófilmbe illik… Mondjuk már ott feladtam minden reményt pár hete, hogy Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman) rendezi a filmet William Wheeler forgatókönyvéből.

12 hozzászólás a “Scarlett Johansson lehet a Ghost in the Shell remake főszereplője” bejegyzéshez

  1. bruce: Nem olyan ritka, hogy egy színésznő gyermekvállalás után is folytatja a pályáját. És valószínűleg a forgatás is leghamarabb egy év múlva kezdődik, mert ugye Scarlett marha elfoglalt (most pl. valami tv sorozatban is feltűnik főszerepben és produceri státuszban)

  2. Engem nem zavar. Nem tartom rossz színésznek, csak kicsit furcsa lesz fekete hajjal (ha az lesz). Én várom.

  3. Ahogy már máshol említetem-e hír kapcsán: Ne! Ne! Ne! Neee!!! :O

    Ez az a megfílmesítés nekem, ami úgy tudna fájni mint másnak az Akira amcsi filmváltozatának a lehetősége.

    “Lucyban olyan jól bizonyította, hogy filozofikus akciófilmbe illik” Ja csak az egész filozofikus komolyságát az a tény vette el, hogy az alapkoncepció egy városi legenda amiről tán még egy 10 éves is tudja, hogy egy baromság.

  4. „Mikor gyermek valék, úgy szóltam, úgy értettem, mint gyermek. Minekutána férfiúvá lettem, elhagytam a gyermekhez illő dolgokat. Most még tükör által homályosan látunk, akkor pedig színről színre.”

  5. mármint? legtöbbször lehet tudni, itt is igyekeztem annyira túlozni hogy azért feltűnjön az olvasónak a poén

  6. Tspawn: Ezek szerint a Ghost in The Shell “komolyabb” mű, mint a Lucy? :D Amúgy meg szerintem Johanson elég jó színész, hogy el tudjon játszani más szerepeket is nem csak Lucy-t :D Amúgy meg ha szar a forgatókönyv és a rendező, akkor aztán bárki lehet a főhős, nem nagyon fog tetszeni a népnek :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.