20 hozzászólás a “Avengers: Age of Ultron-trailer a jövő héten!” bejegyzéshez

  1. még több hős, még több robbanás, még több effect, még több pénz, még több tucatfilm

  2. A minap megverte a flash sorozat a shieldet nézetségileg, nem csoda, hogy betesznek mellé valami mézescsuprot.

  3. Ha valami nem tetszik, akkor szerintem még a fáradságot se vegye az ember, hogy hozzáfűz valami okos gondolatot…… inkább pötyörészd magad!

  4. keszi: Ahogy nézem a nézettségi adatokat, nekem úgy tűnik, hogy eléggé hasonló számokat hoznak nézettségileg. Az, hogy valamelyiknek pár százezerrel nagyobb volt valamelyik héten a nézettsége egy dolog. Arra mondanám, hogy megveri valamelyik is a másikat, ha milliós lenne a különbség. (Egyébként a Flash és az Agent’s nem is egy időpontban van, hanem egymás után. Szóval…)

    Egyébként remélem, hogy normális előzetes lesz, nem pedig valami 30mp-es logós YouTube-videó. :( Ja meg a felirat, hogy 01.05.2015.

  5. Szerintem kizárt, hogy hosszú trailer legyen, csak egy teaser. Bár mondjuk a Hobbit teaserek is majd 2 percesek voltak. :)

  6. Várom nagyon, bár annyira szerintem nem volt egy nagy szám az első része. Gondolom ez meg mégúgy se lesz jobb, csak több akció meg látvány lesz. Skarlát boszorkány nagyon jól néz ki. :)

  7. Én is nagyon várom a filmet, de szerintem nem jó ha túl korán kezdenek bele a marketingbe.

    Én kb. decemberre kalkuláltam hogy lesz normális trailer.

  8. Nagyon dedó ez a “ha nem érdekel, ne nézd” érvelés, de jelen esetben van relevanciája. Spec engem is egyre kevésbé érdekelnek ezek a filmek, de aki él-hal a szuperhősökért, az ugyanúgy ahogy a 150. képregény, a 15. filmet se fogja unni. És azért valljuk be, vannak ezzel páran.

  9. Ez a tréler várós nálam is, az első is elég nézhető volt, még ha nem is több egy élőszereplős “rajzfilm” dedajszintjénél.
    Amerika kapitány remélhetőleg a jobbik öltözetét szedi magára, az előző avengerses ronda mocsok volt!
    Elizabeth Olsen tényleg megnyerő nuna, ezen a képen olyan Aimee Sweetes feje van.

  10. Hú, jön egy teaser, kb. lassított felvételbe látjuk a film logóját 15 másodpercben.

    Zsepiket előkészíteni srácok yay

  11. Hála pár embernek fél órával ezelőtt a comicbookresources.com lehozta a hírt mi szerint a trailer felkerült a netre amit ők is kitettek, de kb 20 perc múlva a Disney kérésére le is került onnan érthető okok miatt. 2 perc 12 másodperces lesz és bőven többet fogunk látni belőle mint a film logoját sőt szerintem mindenki el fog ájulni aki fanatikus a Marvel univerzum iránt.
    Nem tudom mennyire ütközik törvénybe human, viszont egy oldalon fent van a video, belinkelem mert onnan még elérhető. :) Lehet reggelre itt se lesz. http://www.dailymotion.com/video/x28g8nh_ap-tlr-1-int-360p_creation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.