Ant-Man-előzetes: Paul Rudd a Hangya!

Tavaly a Guardians of the Galaxy volt a Marvel kockáztatása, idén pedig az Ant Man, aminek kirúgták ugye az első rendezőjét, Edgar Wrightot, mivel képileg-rendezésileg jobban az univerzumukba illő filmet akartak. Sikerült?

befutott az Ant-Man előzetese amiben repülő hangyák is vannak

Úgy tűnik a CGI-on még dolgoznak ezerrel, na meg a mesélés alapjai szerint is érzelmileg kell építeni elsőre a karaktert. Rudd meg is kapja a “tedd jóvá bűneidet, nyerj feloldozást a családodért is” sztorit.

Nekem nagyon nem jött át, sem a két főszereplő sem a mutatott akció.

human
írta
2015. 01. 07. 04:12
megjelenés
95
hozzászolás


95 hozzászólás a “Ant-Man-előzetes: Paul Rudd a Hangya!” bejegyzéshez

  1. Vevő vagyok én mindenre, de ez nekem egyáltalán nem tetszik. :/ Rudd jó választás,de ez az egész rovaron lovaglás kicsit túl sok. Felesleges volt szerintem a külön film,elég lett volna az Avengers-be behozni.

  2. Hát, az tény, hogy nincs éppen a világ legjobban megszerkesztett teasere, de most kevesebb mint két percnyi tényleges anyag után én még azt mondom, hogy várjuk ki a végét! Ebből még lehet bármi, akár az új Galaxis őrzői, de akár az új Zöld Lámpás is végeredmény terén.

    Én mindenesetre bizakodok. A Marvelben eddig még nem nagyon csalódtam olyan hű de hatalmasat, talán csak a Vasember 3 végén lévő csavar volt az ami egy picit felhúzott, de ezen kívül eddig többnyire jó filmeket hoztak.

    Ja, és azért az az utolsó mondat, most mondjátok hogy nem volt jó! :D
    “Is it too late to change the name?” :D

  3. Fene, na szóval: Tény, hogy nem a világ legjobban megszerkesztett trailer.

    (Apropó szerkesztés: Az enyémhez hasonló elírások miatt a a komment szekcióban is elférne egy utólagos szerkesztés-gomb… :D )

  4. Akkor ő most hangyagol? :D

    Kíváncsi vagyok, hogy vajon mennyi lehet egy fáraóhangya végsebessége. :P
    Egyelőre nevetséges, de a beszélő mosómedve is az lehetett sokaknak elsőre. :)

  5. amúgy annyira nem rossz ez a trailer, de azért felröhögtem a hangyán repülős résznél… :) a guardians of the galaxyben az volt a jó szerintem, hogy már az elején nem nagyon vették komolyra a filmet. az előzetesek pont olyanok voltak mint a film, se több se kevesebb. ez meg nagyon azt sugallja, mint az iron-man 3, h ez drámai szuperhős, nekem ez annyira nem jön be.

  6. Nekem felkeltette az érdeklődésemet. Mondjuk eddig is vártam a filmet, de egy teaser/trailer simán el tudta volna venni a kedvem attól, hogy ne nézzem meg.

    @Molroth: én is ezen gondolkoztam, hogy ő akkor most hangyagol-e. :D:D

  7. hát ez ultragagyi :))) kb nincs is semmi akciójelenet az egészben, csak ez a béna duma, ja és persze nevesse már ki a film saját magát, mert hogy is lehetne komolyan venni a szuperhősöket, az tök ciki 2015-ben ugye ? is it too late to change the name ?? komolyan mondom a Marvel annyira igénytelen már évek óta, tényleg sajnálom, hogy a filmjeik sikeresek, ne vegyétek már be ezt a középszerű gagyiságot, irtózatos nulla ez az egész trailer

  8. Aki szereti a képregényeket, az nem csodálkozik a koncepción! Mivel persze csak az ilyen “hangyás” dolog lehet űbergagyi! A Marvel tényleg űbergagyi, csak kár, hogy évek óta hozza magának a sok-sok dollármilliókat….
    Ez a kis filmszösszenet pedig se több, se kevesebb! Én a végeredményt a Thor első részéhez hasonlítanám így előre. A látvány se volt vészes, ennél sokallta szarabbat is látott az ember!

    De majd meglátjuk a végeredményt

  9. Imtal : a Thor első része iszonyat jó film, humoros, tele király akciókkal, ezerszer jobb, mint bármi amit a Marvel utána kiadott, a Thor 2 is egy nézhetetlen hulladék az erőltetett Londonos, mobiltelefonozós ( agyi ) sötétségével

    nem a koncepción csodálkozom, hanem, hogy mennyire béna ez a trailer

  10. Most szívem szerint idetenném az amőbaszerű arany csillagot, hogy “Legalább megpróbálhattad volna!’. De a duma tök jó a végén! :D Várható volt, hogy jönnek majd olyan szuperhősök, akiknek a nevén röhögni fogunk kicsit( vagy nagyon). Én mondjuk a Thorban nem hittem annak idején, azt lám elég jó lett az is!

  11. Ha az Asylum csinálná ‘megérteném’ ezt a hangyás baromságot, ki se lógna a munkásságukból. Mivel Marvel, rögtön hozza a dollármilliókat. Kicsit fura. Nekem ez már sok, már a GOTG is az volt :)

  12. Először elolvastam a kommenteket, azok letörtek. Aztán megnéztem a teasert. Nem igazán értem a problémát. Nem egy pörgős teaser. És? Nem mutatják a gonoszt, nem lövik el a történet érdemi részét. Nekem elég volt ahhoz, hogy még mindig várjam.

  13. Láttunk már zöld szörnyeteget, mitológiai félistent, beszélő fát, beszélő mosómedvét, élő fáklyát, higanyszálat.. stb. Nem értem, egy Antman/Giantman-t mitől nehezebb befogadni, mint a felsoroltak bármelyikét.

    Az Age of Ultron sikereit meglovagolva kaszálni fog ez is.

  14. nem az a gond, hogy egy hangyaemberről szól, én még képregényben is olvastam ant mant, sőt ugye az eredeti avengersnek is tagja, ez tök poén, semmi probléma, nekem az nem tetszik, hogy beteaserelnek egy trailert, meg hypeolják, hogy hú majd kedden, és erre kiadnak egy ilyen semmitmondó, drámai, tv-s minőségű valamit, amiben teljesen életlenek a színek, semmit nem tudunk meg az egészről, csak megy ez a közhelyes duma, ami kb bármelyik film trailerében mehetne, totál béna az egész, erre kellett várni ? még csak késztetést sem érzek, hogy újra megnézzem, olyan mint egy rossz sorozat bármelyik része, amit valami olcsó kamerával vettek fel

  15. Is it too late to change… the director?

    Szerintem első trailernek nagyon is jó.

    Az eddigi Marvel filmekhez képest itt más lesz a főhős motivációja, valamint látunk mentor-tanítvány felállást is, számomra ez pozitívum hogy ilyen vizekre eveznek.

  16. Nekem baromira bejött. Ezerszer ezt nézem , mint az Amerikai kapitányt. Chris Evans meg a színészkedés két külön fogalom. Itt legalább a srácon látszik , hogy beleadja magát. Én bizakodó vagyok. Tetszett a hangulata, meg a megvalósítás , hogy végre nem olyan szuperhőst kapunk aki az erejével tud majd mindenkit legyakni , vagy a szuper páncéljával.

  17. én azt nem értem, hogy a gagyi marvel filmek mellett amiket zabálnak a t. jelenlévők, miért pont ez a gagyi.
    nem látom a különbséget!!!

  18. Nem lételemem a fikázás, de lehet kellene egy második trailer is a meggyőzéshez. Ez így eléggé harmatos. Nem érzek viszketést arra, hogy rohanjak a moziba emiatt.

  19. Mindenképp mozis lesz a dolog, bár a trailer nekem se nagyon jött át. Nagyon nehéz epikusan ábrázolni egy hangyán lovagló, mini embert… :)

  20. @crymic “Nagyon nehéz epikusan ábrázolni egy hangyán lovagló, mini embert…” made my day :D

  21. Hááát,ez egy hangyafasznyit se tűnik jónak. Viszont duglász jó sokat pofázik a trailerben,ahelyett, hogy inkább az érdeklődésem próbálkoztak volna néhány jobb jelenettel felkapatni.

    Antman? úgy néz ki mint valami kurva kobrakatona a G.I.-Joe-ban.
    Nem egy nagy reccsenés,és egy tucat Marvelfilmnek fog csak elmenni. Semmi kiemelkedő idáig….

  22. Ettől még én sem vagyok meggyőzve, de szerintem ez is siker lesz. Nem hinném, hogy ezzel szúrná el a Marvel. Lehet nem 7-800 millát fog hozni, hanem csak 450 körül, de attól még megtérül a film és onnantól meg jöhet a karakter íz Avengersbe. Ennek folytatást szerintem felesleges készíteni, hacsak nem lesz valami nagyon jó, váratlan fordulat a film végén.

    Más: szerintem Evans jó Kapitány. És a Winter Soldier a második fázis eddigi legjobb filmje lett. És szerintem az eddigi Marvel-filmek közül is eléggé kiemelkedő és kiemelendő.

  23. Szerintem egészen jó, lehet Paul Rudd miatt is, de szurkolok az egésznek. Bár a rendezőváltás (úgy rémlik volt) picit óvatossá tesz.

    Tudom amúgy Human, hogy ez egy blog, de észrevettem, hogy a véleményeid amúgy elég erősen befolyásolják a kommentelők véleményét is.

    Értem ezalatt azt, hogy néha harmatos lepkefing filmeket emelsz a magasba, és jönnek Veled a kommentelők is, míg néha egészen jó alkotásokat húzol le, és akkor hirtelen a tömeg is ugrik erre.

    Nyilván butaság lenne ezt felróni neked, szóval nem is azért tettem, csupán megjegyeztem, hogy egy két embernek igazán lehetne néha saját véleménye is.

  24. Olvasom itt a hozzászólásokat hogy így gagyi..úgy gagyi…ehrm. Talán mint sejthettétek ez egy képregény adaptáció lesz..nem a “Jajj drágám a kölykök összementek!” féle átdolgozás. Tavaly emlékszem mekkora háborodást váltott ki itt egyesekből hogy “Úristen..mosómedve!Úristen..sétáló beszélő fa!!!” aztán mégis mindenki kajálta. :D

    Viszont Nekem nagyon tetszett a teaser..igaz picit sovány volt..de még mindig jobb mintha mindent ellőlének elsőre.A ruha meg marhára tetszik! :)

  25. Hmm, érdekes ötlet mindössze ennyiből leírni (vagy éppen egekig magasztalni) egy filmet, én egy trailerből max. arra tudok következtetni, hogy várós -e vagy kevésbé, de azt, hogy nézős lesz -e, azt nem ez alapján döntöm el (hisz ki tudja, ki vágta össze a trailert, és hogy miért azok a részek kerültek bele, amik… lehet, hogy tényleg tartogatni akarják a puskaport, ki tudja? :) ).
    Na meg kontextus nélkül érdekes ez az egész: mi van akkor, ha a hangyán lovaglást csak elképzelte/álmodta/hallucinálta? Sejthetően nem, de amíg nem látom felépülni az adott jelenetet (legalább), addig ez így csak agyalgatni valót ad, nem többet, (szerintem) ezen nem érdemes kiakadni.

    Nem olvastam képregényeket (ez valahogy kimaradt), de érdekel a téma, az univerzum, hogy ki hogy szerzi a képességét és mit kezd vele ill. hogy hogyan teszi azt, és Paul Rudd is szimpatikus színész (nem A+ kategóriás, de valamiért az az érzésem, hogy most ez külön jó, hogy nem egy agyonsztárolt valaki van a főszerepben), úgyhogy trailer ide, trailer oda, én ezt azért be fogom vizsgálni :)

  26. Félelmetes ez a rinyálás mennyiség, a zsugorodás/növekedés koncepcióból rengeteget ki lehet hozni, látszik h legtöbb ember a lebutított verziókig jut el, anélkül, hogy lenne kis háttérinformációja. Az pedig, hogy Chris Evans szar színész, csak gratulálni tudok…

  27. Matthew: én erről írtam szakdolgozatot, hogy hogyan tudja befolyásolni egy blogger az olvasói véleményét, ha érdekelne esetleg :)

    A teaserhez:
    Szerintem teljesen oké, de azért az agyamat sem dobtam el. Várom a rendes trailert :D Már csak Paul Rudd miatt is. De nem hiszem, hogy bármi el tudná venni a kedvem a filmtől, max. az változhat, hogy moziban nézős lesz-e. Érdekel na. Még ha gagyi lesz is.

  28. A teaser után elég semmilyenek hat ez a mostani , de szerintem várjuk ki a végét . Elsőre nekem is a sokak által emlegetett ‘EHH’ jutott az eszembe , de a színész jó választás volt lehet elviszi a hátán az egészet.

  29. ha valaki értetlenkedését nekem címezte: tessék újranézni a beszélő mosómedvés előzetest, ami jól van szerkesztve és laza űrkalandot sugall (az első komoly hangulatú trailere a 3. volt talán), aztán ezt a rosszul vágott szürke valamit, ami pedig egy tipikus szürke filmet. A hangyát bírtam képregényben pedig, bár nem volt kedvencem, de nem a koncepció baj.

  30. Matthew: akkor nem figyeltél eléggé, sokszor mondanak teljesen mást a kommentelők, mint én.

    andus: engem érdekelne, mert itt a blogon azt vettem észre, hogy nem tudom befolyásolni a néphangulatot egy film iránt, max a hangnemet árnyalni, de még azt is ritkán. De igazából máshol is ezt látom, hiszen egy blog olvasóinak ízlése valamennyire egy halmaz az írójával, azért is ragadtak ott.

  31. hogy valami építő jellegű vita is legyen, mi az amit megtudtunk? miről fog szólni a film ? kik az ellenfelek ? mit árultak el a sztoriból és miért akarja megváltoztatni a hangyaember nevet ?:)

  32. Jó lesz ez. Nem lőttek el mindent na és? Majd a 2. trailerben többet mutatnak meg amúgyis sokszor meg az a baj hogy túl sok mindent megmutatnak nem? Ez az első mozgóképes anyag szokja a nép aztán majd a 2.-ban többet megmutatnak. Ha kiaknázzák ezt a zsugorodós témát(mert van benne potenciál) akkor szerintem jó film lesz ez is. Thor 2-nél meg a Vasember 3-nál tuti jobb lesz :)

  33. Megnéztem a trailert , ahogy látom Scott Lang karakteré viszik filmre.
    A 2. ember aki használja a szuperhős ruhát , ennyi esett le elsőre

  34. szerintem kihoznak belőle egy jó amerika kapitány 2 féle sztorit és filmet :)nem mondott sokat a trailer de hiszek a filmben :)

  35. Azért csak úgy megjegyzem eddig 3 előzetes jött ki (máshogy megvágva +- jelenetekkel) a Bosszúállók 2-ből és még mindig semmit sem tudni a sztoriról (még ha tudom is mi lesz az). Komolyan egy átlag embernek mit mondott el az, hogy egy szétzúzott robot beszél a Bosszúllóknak, majd a végén Pinokkiót énekel. Ehhez lehet viszonyítani ezt a teasert.

  36. human:
    Nagyon, de nagyon röviden a blogger, mint egy véleményvezér szerepét töltheti be, de magát a véleményt nem igazán képes megváltoztatni, maximum hozzáadhat valami pluszt. De ha érdekel, el tudom küldeni emailben is akár :) Maga a dolgozat nem lett egy mestermű (időhiány), de összefoglalva le tudom írni, milyen eredménye lett.

    Nem mellesleg egy blogger személyisége, véleménye benne van a blogjában, ezért is tudja eldönteni az egyszeri olvasó, hogy visszalátogat-e az adott blogra vagy sem. Vagy azért mert egyetért vele, de azért is visszajöhet mert éppen nem.

  37. Nekem nem tűnik rossznak. Ha nem lesznek benne állaza Marvel-poénok és túlságosan kiszámítható történet (gondolok itt arra, hogy gyenge főeellenség-karakter, akit majd úgyis legyőz a végén nehézségek árán, mint általában minden Marvel-filmben…), akkor még jó is lehet. A hangulata tetszik, nincs benne túlerőltetett dolgok, amik szintén jellemzőek Marevelékra.

  38. clegane:
    Nem állt szándékomban :) csak a témája pont arról szólt, amiről Matthew beszélt.

  39. Még ne irjátok le előre a karaktert. Ant-Man a képregényben nem csak zsugorodni tud, hanem óriásira nőni is. A Marvel tudja mit csinál.

  40. én nem lenni fanboy, de azért vagyok annyira elfogult Marvelékkel, hogy a dolog pozitivumait keressem, de ejj…ez sovány. valóban pocsékul vágva, és az egész olyan “tévéfilmes”, túl szűkek a beállitások (ne mondja senki, hogy a hangya miatt, mert akkor megőrülök), mintha egy SHIELD epizód teasere lenne. egyszerűen közönségesen néz ki, és ez nem a karakter hibája.

  41. Szánalmasan nevetséges.. de ez az egész marveles minden szuperhős meglovagolása annyira kellemetlen már és lábszagú és kiábrándító és ötlettelen (persze a megvalósítás a lehető legprofibb), hogy sírni van kedvem és amiért általában összeteszem a 2 kezem, hogy a szakmában dolgozhatok ilyenkor kicsit szégyellem.. sajnálom, hogy a filmgyártás ide jutott, hogy semmiről nem szól csak, hogy a birkák bemenjenek a moziba valami szarra amire úgyis bemennek és úgyis kifizetik a dodót aztán jónapot.. mikor ilyen borzalmasan f0s, érdektelen, tehetségtelen filmnek a trailerét látom amiről tudom, hogy be fog menni a sok kiß@szott idióta akinek elkészült és akkora bevétel lesz, hogy mehet a folytatás mega trilogy megaquadrology akkormárbazdmegüvöltenitudnékvaaaaaaaa..
    (bocs human meg aki bírja ezeket..)

  42. Hát a képregényekben nem igazán bírom szegény csávót. Sőt mondhatni, hogy kifejezetten kerülöm a füzeteket amikben benne van, de ez valamiért most meg így tetszik :D Na talán még meg is nézem a mozikban a végén.

  43. inmarcello: Nem kell ezt ennyire tragikusnak látni, végülis a sok ember aki bemegy ezekre az értéktelen szarokra, senkinek nem árt vele. Ez a téma már kilúgozódott mivel futószalagon készül. És ugyan úgy megy a majd szemétbe mint minden hasonló ilyen tömegtermék a művészetekben, legyen szó akár filmről akár zenéről. De az ehhez hasonló szemét mellett azért vannak értékes alkotások, ezeket kell megtalálni, talán ez bennük a szépség. Mert ugye ezeket nem tolják az arcodba, igazi kihívás rátalálni egyikre másikra, még akár gagyivúdban is. …peace

  44. Nekem azért nem tetszik, mert meghagyhatták volna Hank Pym-et egyidősnek a többi bosszúállóval és bekerülhetett volna a csapatba. Ez a Scott Lang átveszi a ruhát a képregényben meg az egyik marveles rajzfilmben is elég érdektelen, uncsi és sovány sztori volt. Hank pym karaktere érdekesebb meg összetettebb mint Lang-é. Nah nekem ezért nem tetszett és volt érdektelen ez most.

  45. nem tudom a történetét ennek az embernek.
    de úgy tudom ő több méter magasra is meg tudott nőni nem ?
    szerintem azt a vonalat kelett volna vinni.

  46. Lord Lisander szerintem Jai Courtney is jó választás lett volna :D

    sőt, Jai milyen jó Kapitány lett volna már :)

  47. Sanosuke

    Attól még, hogy nem látni az előzetesben attól még a filmben biztos, hogy naggyá is fog tudni majd nőni, idővel.

  48. teaser nem nagy szám, de Rudd és jelenetei eddig jók + Ant-man képességei miatt kurvára várom, hogy hogy fog kinézni miután a Marvel azért belerak nem kevés pénzt, tuti nem hétköznapi üsd vágd robbanás akciók lesznek, alig várom hogy láthassam a miniatür világot :-)

  49. Már innen megmondom, hogy a Wright-os jobb lett volna.
    A Marvel megmondja, hogy csináld meg a filmet így és így, szépen szabályok között dolgozol, aztán ha valaki különcebb filmet szeretne, akkor repül. Wright is már mióta dolgozott a filmen, amikor kirúgták.
    Az a hangyán lovaglás meg brutál gyenge…

  50. A gumiruhás Amerika Kapitány és a hülyearcú copfos Thor sikere után már bármi megtörténhet.

    Kár fanyalogni. Felesleges ezredzser felhozni, mi ment a Ledger Joker casting kihirdetése után. De sokan kételkedtek a Vasember sikerében is. De elég csak visszaolvasni azt a rengeteg kommentet, amikben ugyanilyen nagyokosok biztos bukást jósoltak a beszélő mosómedvés filmnek…

  51. Na igen szegény Vasembert is nagyon bántották az elején , na és mi lett belőle? Világklasszis.. Jó eböl lehet nem lesz , de biztos sikeres lesz.

  52. Csak egy elméleti kérdés. Mi történik, ha eltapossák hangya alakban? Vagy lenyeli egy madár / pók / hangyászsün?

    Maga a trailer nem túl izgalmas, de kíváncsian várom, hogy a méretekel való játszadozásból sikerülhet-e egy akciódús filmet csinálni. Mert ajtó alatti szaladgáláson túl azért ennél kicsit többet várunk. :D

  53. Bszki fel sem ismertem Michael Douglast.
    Egyébként nekem tetszik, hogy még nem derült ki semmi akár a főgonoszról, akár az ant-man feladatáról, amiért feltétlenül szükség van rá. De majd úgyis jön még 5 trailer meg félmillió poszter és picit eloszlatják a ködöt. A zene pl kifejezetten bejött, csak ha nem az lett volna a csúcspont, hogy a csávó összemegy és felpattan egy hangyára (mindezt valamelyik arrow vagy smallville sorozat grafikájával) akkor jobban bejött volna. Meg jó dolog lehet összemenni, de igazán nem látom a hatalmas előnyeit – persze egy kém vagy titkos ügynök esetében igen, de egy szuperhősnél, aki bűnözőket akar elkapni (vagy tudom is én mi lesz a feladata)?

  54. Azért az se feledjük, hogy amikor összemegy nem csak simán kicsi lesz, de a méretéhez képest megmarad a normál emberi ereje.
    Szóval ha most simán pofán vág valakit az kb. olyan erejű mintha egy normál méretű ember öklözné telibe az illetőt. Azt hiszem ez még a Wright-féle test-footage-ban is benne volt…

  55. Ez mekkora baromsag! Lassan mar mindenböl szuperhös lesz. Mar nem tudnak mit kitalalni. Mikor lesz Buttplug-Man? Arra vevö lennek!

  56. A Vasembert az első trailer után nem nagyon bántották, végig coolnak nézett ki. Mik ezek az elméletek?

  57. @Hunnenkoenig: Azért mielőtt ilyen fikázódós marhaságokat írsz kicsit nézz utána a dolgoknak! A karakter már a ’60-as évek eleje óta létezik, kb. egyidős Pókemberrel, jó ha pár hónap eltérés van a debütálásuk között!
    Képregényekben, rajzfilmekben szerepelt, játékfigura is készült belőle, szóval már cseppet sem új jelenség, hogy most hirtelen kapják elő a kalapból.
    A film tervek is nagyon régóta léteznek, maga Stan Lee is már a hetvenes évek óta kardoskodott az adaptációért.
    Attól hogy te nem ismered a karaktert, attól még egy elég régi és a kellő körökben bizony ismert figuráról van szó.
    De nem is értem minek magyarázok, mikor egyeseknek már a hobbija, hogy passzióból húzza lefelé a képregényfilmeket…

  58. human, valószínűleg akkor nem itt olvastam, de sok fanyalgásra emlékszem a Vasember kapcsán, hogy milyen béna karakter, miért pont ezt kell megfilmesíteni, stb. Lehet, hogy a trailernél lecsillapodtak, és csak korábban, a hír hallatán temették előre a filmet, de nem csak én emlékszem rá, hogy volt ilyen rendesen.

    Hunnenkoenig: Igen, lassan mindenből szuperhős lesz, már nem tudnak mit kitalálni… jaaa, hogy ez az Ant-Man már 1962 óta létezik… én kérek elnézést.

  59. Élien: na de itt is a trailernél tartunk, ez a baj. A filmhíreknél nyilván bármi lehet, de itt már videó láttán negatívabb a hangulat. Ahogy Joker castingjánál ha ment is a sírás, a reklámkampány közben már mindenki várta mit hoz, mert zseniálisnak nézett ki.

  60. Az már biztos, hogy nem Izlandon, Grönlandon, vagy az északi sarkon fog játszódni a film, ott ogyanis nem élnek hangyák. :D

  61. En sem szeretem tulzottam a Hangya karakteret, de aki erdekes karaktert akar latni az o nevevel felepitve, annak ajanlom a Bosszuallok Ultimate-verziojanak (ultimates) 1 es 2 sorozatat. Pym ebben egy osszetett, pias, feltekeny, narcisztikus, esendo karakter. Nagyon franko, es nagyon emberi feszultsegeket general a felesegevel valo kapcsolata es az ulti Amerika kapitannyal valo ellentete (aki egyebkent inkabb Craig Bond-jara hasonlit az Ultimate vonalon, mert egy agressziv redneck f@sz).

  62. Komolyan, nektek semmi, az égvilágon semmi nem jó… Mindenre húzzátok a szátokat az első másodpercben. Ez egy reklám. Nem hivatott a film minőségét bemutatni. De nem is szaporítom a szót, mert fölösleges… Mi a fenének nem lehet együtt örülni egy trailernek, nem pedig csak kötekedni. Régen nem volt ilyen a filmbuzi kommentszekciója, örömet okozott az olvasása, de manapság már elkeserítő, hogy mennyire elkényeztetett lett az egész banda…

  63. hát kedvcsinálónak ez így kevés, a múltkori concept videó sokkal jobb volt. egy olyan jelenetet mindenképp raktam volna bele a helyükben hogy hangya máretben kiiktat egy ellent, ez a repülés meg túlzás.

  64. 82, itt a kutya fasza nem kötekedik rajtad kívül, semmi értelme kipécézni baszogatni a kommentelőket, pont az ilyen filmvédő-mozgalmárok miatt válik csömörré a fórum…. ha ennyire vered magad erre a szar trailerre ,akkor örülj neki, hogy neked bejött és kész. Minek veszed annyira személyes sértésnek ezt, hogy a többségnek ez idáig nem jött be.

    Tedd túl magad rajta, hogy vannak akiknek nem kell ez az idáig még igen szemétnek bizonyuló vacak.
    Mért ne írhatnánk le, hogy nem tetszik ,meg méirt is nem.

    Nagyon nem kötelező minden szarnak örülni!
    Ez nem ajándék, csupán pénzlehúzás a népről a filmipar részéről. A célja a nyereségszerzés. Nem kell egy filmnek sem becsicskulni, csak ha őszintén szereted, és érdemes is rá igényszintnek megfelelően.

  65. Azt szerintem sokan elfelejtik, hogy nem csak azért Ant-man, mert hangya méretűre tud zsugorodni, de a sisak segítségével “kommunikál” is a rovarokkal.

    Ok, elsőre durva a hangyán lovaglós jelenet, de ezek után adja magát :)

  66. 84: a kommented stílusa pont bemutatta, mi is zavar manapság a kommentelőkben: fennhéjázó, köpködő, más munkáját semmibe sem néző, jogait lobogtató, kötelességeire szemet hunyó, alpári megfogalmazásmód.

    Nem azzal van a problémám, hogy nem tetszik az Ant-Man trailer. Azzal van a problémám, hogy semmi nem tetszik… Hogy akkora elkényeztetett, kényes bagázs lett ma a “filmrajongókból”, hogy már egy filmhír hallatán (Ghost in the Shell), valamint a trailerek 90%-a alapján leírja, lehúzza a filmet a vérbe, és olyan kifejezéseket használ, hogy “lusta”, meg hogy “igénytelen”, holott halvány lila gőze sincs arról, milyen munka egy filmet elkészíteni. Igen, a legpocsékabb Transformers-filmen is emberek tízezrei dolgoznak egy hosszú éven keresztül. Azt mondani valamire, hogy “lusta”, vagy “igénytelen”, nem csak hatalmas arroganciáról, de tudatlanságról is tanúskodik…

    Írd le, ha valami nem tetszik. Magyarázd el, miért. DE EGY TRAILER??? Komolyan? Ebből már a film minőségét el tudod mondani??? Írd le, hogy pocsék a trailer, de ne döntsd már el, hogy a film pénzlehúzás-e vagy nem 2 perc anyagból… Egyáltalán, miféle pénzlehúzás ez? Kötelez valaki arra, hogy elmenj? Bár az ilyen hőzöngők éppen azok szoktak lenni, akik ki sem fizetik a jegy árát, hanem szépen letorrentezik…

    Egyébként az alapján, hogy ilyen hevesen magadra vetted a kommentemet, bebizonyítottad, hogy amiről beszélek, az igaz.

  67. anthony711 +1
    + Ez igaz minden más portálra is. Legyen az Mobil Games, vagy bármi, csak fikázás megy állandóan és nagyon unalmas.
    Ez mentalizmus úgy 4 éve alakult ki és csak egyre rosszabb lesz.
    Komolyan én meg utálom a Tini filmeket főleg az éhezők viadalát, most minden hírnél írjam be hogy milyen rossz menyire pocsék?

  68. Ezt en is szova tettem itt par napja, de valamiert elsuttyant a hozzaszolasom. Sajnos a jo es latogatott forumokat hasznaljak sokan lelki onanizalasra, es az olyan emberek munkajat cseszik szejjel igazan mint Human, aki nem keves energiat tol ebbe.
    5 evvel ezelott volt egy underground kepregeny-magyarito oldal, ahol tarsalapito voltam egy Fanatic nevu sraccal. Ott is akkor kezdett el dolni a rotyi, amikor sokan olvastak minket.
    Hungary2014.

  69. 88, túl sok a feltételezésed, kevés a bizonyítékod. Ezek csak általánosítások tömkelege, látatlanban…. Mindegy. Rám nem felététlen igaz, bár ami nem tetszik, azt azért odaírom, nem kell félteni :))
    De elég sok pénzt otthagytam már moziban úgy, hogy keményen megvezettek a trailerrel, az sem volt éppen korrekt. Azóta joggal lázadok jópár hasonló szemét ellen. Manapság is járok viszonylag rendszeresen moziba megtámogatni a Hollywoodi jólétet. CSak szelektívebben, okosabban.
    Mindig lesznek ellentáborosok. Ezt el kell tudni fogadni, kár ilyennel offolni az egészet.

    Ezeknek a hozzászólásoknak nem a fórumozókról, hanem a filmekről, előzetesekről kéne szolnia. Csak ennyiből vettem magamra, sehova nem vezet a hozzászólók görcsös megváltoztatni akarása.

    Hatalmas munka a filmekben. /nameg eltulzott fizetések is érte/ Én annyira nem sajnálom a filmeseket. Dolgoznak mások is keményen más szférákban ahol lófazba sem becsülik meg azokat sem. Ilyen az élet.

    Nem feltételezem, hogy pl a főbb animátorok akik a grafikai részen dolgoznak komolyabb filmekben, pár rizsszem áráért trogerolnak ott, közben meg sokszor úgy néz ki a film, mintha egy videojátékot néznék, amiben bennefelejtettek pár élő szereplőt, amolyan Spacejamesen. Ha egyszer felállítottak egy über szintet, azt utána a nézők tömkelege hajlamos elvárni minimum standardként a többi filmtől is.
    Avatar élethűsége óta pl sokan cikinek tarthatják ha nem állnak elő olyan élethű, minőségi animációkkal, mint abban. A kiadott korábban elért legjobbakhoz gyakran szokás mérni a későbbi filmek, trailerek szintjét kinézetre is. Ez a pénzedért az elérhető legjobbat akarod hozzáállás. Nincs ezzel sem semmi gond, ha moziba van becélozva a film megnézése.

  70. anthony: szerintem a filmek többsége igenis belőhető a trailer alapján, bármit is akar elérni a stúdió, ha ehhez hozzávesszük Wright távozását is, akkor még szomorúbb a kép. Ez a film elvileg nyáron jön, és ezt tudták összevágni belőle? Ennyire nincsenek színészes jelenetek, vagy mi? Igenis szar az első teaser, ami sokaknak az első benyomása a filmről, miért ne lehetne ezt le is írni?

    A hangnem probléma manapság, de hát ez van, trollkultúra, egyáltalán nem a filmbuzira korlátozódik sajnos. Ezen felesleges idegeskedni. Igyekszem harcolni ellene, de elég fárasztó. De sajnos a személyeskedés is. Engem pl nagyon zavar amikor “ezt is leszóltátok meg azt is” amikor sokszor nem is ugyanazokról az emberekről van szó. Bár Terror eléggé negatív figura, az tény.

    A Ghost in The Shellen kiakadást végképp nem értem amúgy, egy jó anime/manga feldolgozás nem érkezett még nyugatról, majd pont ez a rendező lesz képes rá… teljesen érhető, hogy pár embernek szúrta a szemét.

  71. Ezzel a teaserrel inkább az a baj, hogy valaki nagyon akarta már a stúdiónál, hogy kijöjjön, csak éppen nem volt még hozzá anyag. Miután az akciójelenetek jelentős része (és gondolom a “heist” – részek is) masszív CGI lesznek, ezért maradtak a drámai képkockák és egy darab nem túl szerencsés monológ.

    A Marvelnél eddig szerintem nem volt gond az előzetesekkel. Persze, voltak jobban és rosszabbul sikerültek, de összességében az átlagnál jobban sikerültek. A Hangyánál tényleg beüt a TV-s érzet, gyakorlatilag az Agent’s of SHIELD-nek szoktak hasonló előzetesei lenni, illetve még azok is pörgősebbek, mert próbálják elhitetni a nézővel, hogy majd a következő részben több lesz az akció (persze, végül nem:D).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.