7 hozzászólás a “A How To Train Your Dragon 2 nyerte az Annie-t” bejegyzéshez

  1. Szerintem mindkét film nagyon jó lett. A Lego film is és ez is ugyanannyira megérdemli a díjat.

  2. Már kezdem megszokni, hogy a Lego semmit nem kap, mert inkább az első rész köreit fölöslegesen újra lefutó Dragon 2-t díjazzák agyon -_-

    Szar ügy, de sajna ez van :/

  3. A LEGOt jobban szerettem, mint a HTTYD2-őt…viszont mindkettőnél jobb volt szerintem a The book of life

  4. A LEGO tényleg nagyon jó volt, bár nekem a film végi csavar olyan emberesen tökön térdelte azt a bizonyos társadalom kritikát mert SPOILER egy tíz éves kis srác még naaagyon nem vágja az ilyesmit. Szóval ami társadalom kritikának indult abból visszamenőleg negyedik-fal-áttörős, mi-most-jól-megmondjuk jól megmondás lett az írók részéről, okosan és odaillően tálalva ezt elismerem de akkor is jól megmondás lett belőle, megfejelve egy zavaros párhuzamos univerzummal.

    A Book of life-hoz én már túl felnőtt voltam. Sokminden kifejezetten idegesített benne. A közepe tetszett a legjobban.

    Az Így neveld a sárkányodat 2 sem tökéletes, a film elfeledkezik egy egész hadseregről a végére, kissé talán túl gyorsan történnek az események, meg nem lehet tudni, hogy eggyes helyek között mekkora távolságok vannak, és néhány mellékszereplő sincs a toppon, de még ennek ellenére is imádtam! Ilyen egy tökéletes folytatás.

    Igazából én sem tudok dönteni az Így neveld 2. és a LEGO-film között. Egyformán jók. Bár szerintem zeneileg John Powell nagyon-nagyon elverte a LEGOsok seggét. :)

  5. Nekem a Lego hiányolása érthetetlen, szerintem egy vállalhatatlan film volt. A huszadik percben kezdett kínosan rossz lenni, és azt végig tartotta. Nem bánom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.