Age of Ultron képek

A Disney megspórolta a Super Bowl reklámot, helyette pár olyan képpel tört le minket, amiket amúgy is láttunk a trailerben. A tovább mögött teljes a galéria.











11 hozzászólás a “Age of Ultron képek” bejegyzéshez

  1. Ha kijöttek volna egy többet mutató trailer-rel, akkor meg jönne a “Nézzünk filmet”-poszt.

  2. viszont ha az eddigi képkockákból összevágnak valami menőbb 30 másodpercest új zenére, akkor meg mindenki örülne. Lásd Terminator?

  3. Terminátornak kellett, nekik nem. Megspóroltak 4,5 milliót, a filmre úgyis özönleni fog a nép. Aki a Super Bowlt nézi azok közül mindenki tudja mi az az Avengers 2, aki meg nem (60 éves papper) az nem egy jól összevágott 30 másodperces trailer miatt fog beülni.

  4. Biztos jó lesz az Avangers. Az előző is tetszett de az, hogy az SW trailer lesz előtte, jobban érdekel az mint maga a film.

  5. Szerintem jobb az, ameddig nem tudunk kb. semmit a filmről. Már így is túl sok információ birtokában vagyunk (gondolok itt a végtelen számú, előre bejelentett Marvel-filmre, amelyek szinte teljesen elveszik az élét és minden tétjét a filmnek…).

  6. anthony711

    szerintem a túl sok információ épp annyi h a kondinciónálásunkat megkezdték, hogy többet akarjunk. Az h bejelenették a filmeket, még nem jelent semmit. Max h jobban sasolod a kijövő filmeket utalásokért, ami megint az ő malmukra hajtja a vizet. Igaz h bejelentették a címeket, de azt még nem tudjuk h kapcsolódnak majd egymáshoz és h mikor.

  7. A képek rendben vannak. A millák spórolása is rendben van.
    Alex
    a 60-as papperek 95-ben színizom olajszőkítőként, a rettenthetetlen a heat és a bad boys premierje után, rommá dugták a 20 éves akkor még nem anyucikat.

  8. hallak65: Ja, megkezdték a kondicionálásunkat, meg bebiztosították, hogy egyik karakter sem fog meghalni 2135-ig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.