Flash Gordon, női rendező a Wonder Womannak még mindig, Deadpool props, és az új Stormtrooper

Matthew Vaughn (Kick Ass, Kingsman) rendezi a Flash Gordon rebootot. Azt hiszem ez jó hír lehet, már azok számára akik egy fun sci-fi kalandfilmre várnak esetleg.

Mázlista amerikaiak, úgy tűnik egy IMAX eventet szerveznek hétfőre a Batman v Superman: Dawn of Justice köré. Persze reklám meg akármi, de azért jó lehet ilyesmiben részt venni. Mi majd megnézzük online.

Patty Jenkins (Monster) rendezheti a Wonder Womant. Ez azért vicces, mert anno a Thor 2-ből Creative differences miatt lépett ki, várjunk csak, honnan ismerős ez? Hát Wonder Woman női rendezője is azzal lépett le, szóval nem tudom, remélik, hogy Patty Jenkins már kevésbé ragaszkodik a saját víziójához?

Három videó a Deadpool forgatásáról, láthatjuk, hogy nem minden lesz CGI: az az első, itt van a második, és egy harmadik.

Valaki kiszúrta a Star Wars Celebration brossúrában (ma kezdődik az esemény) az új rohamosztagost.

17 hozzászólás a “Flash Gordon, női rendező a Wonder Womannak még mindig, Deadpool props, és az új Stormtrooper” bejegyzéshez

  1. a stormtrooper érdekes, a Battlefront gameplay bemutatót pedig egy másikkal promózgatják. ez itt fent a mezei lesz, a másik talán téliesített, vagy fene tudja. :) de az kicsit régimódibb. linket nem teszek, keressetek rá.

  2. Flash Gordon film Matthew Vaughn rendezésében? az milyen lesz már?! kell. kíváncsi vagyok mikor bíznak rá egy igazán nagy költségvetésű filmet. bár lehet jobb így, mert így gondolom szabadabban valósíthatja meg elképzeléseit.

  3. a Kingsmant 4D-ben néztem és pl a végén a bulijelenetnél szappanbuborékokat fújtak be, Samuel Jackson pedig jól arcon hányt… sajnos a hercegnő megmentéséből nem lehetett 4D-sen érzékelni semmit, de ez egy király hír, pont ez a lazaság és humor kell egy Flash Gordonhoz, egyébként nem is érdekelt volna a remake

  4. @alma: Elvileg a hétvégén SW Celebration-ön is bemutatják. Pedig arról szólt a fáma hogy Ultron előtt lengetik be..ergo Május 1 volt az eddigi időpont. De pl a Kenguruk földjén már jövőhéten menni fog…így most nem tudni pontosabban mikor akarják bemutatni az új SW-t. Az biztos hogy az internet fel fog robbanni. :D

    BvS teaser trailerének a teasere pedig elég lagymatag volt. 20.-án kiderül mit alkottak. :)

  5. Ha jól tudom, az első nap (vagyis ma) fog az új részről szólni a rendezvényen. Csodálkoznék, ha nem ma mutatnák be a trailert is. Szerintem holnap már fent lesz a neten is.

  6. fardavid: Amen. :) Ha csak egy nyúlfaroknyi hangulatot visszatud adni JJ a klasszikus trilógiából..engem akkor megvettek kilóra. (SW Addict here…)

  7. Este 7-kor kezdődik az esemény magyar idő szerint, JJ-vel panelbeszélgetés 1 óra. Szerintem a végén vagy az elején leadják a trailert, van live stream is. Ha leadják, akkor egyből kinn lesz a neten is.

  8. @Zero: Linket tudsz dobni a livestreamről ha szépen kérlek? Vagy SW Celebration holnapján is megtalálom? :)

  9. a stormtrooper engem donaldkacsára emlékeztet, a sisakja olyan, mint ha csőr lenne szerintem. de lehet csak a disney miatt asszociálok rá

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.