18 hozzászólás a “Félúton jár a Deadpool forgatása” bejegyzéshez

  1. épp tegnap néztem meg a Voices-t tőle, wow micsoda egy eszement, beteg film :))) nagyon bízok benne, hogy Deadpoolként is a maximumot hozza, legalább benne megvan a lelkesedés arra, hogy különleges filmeket készítsen.. ráadásul nem is tudtam, hogy a Voices már kijött, mert a trailert is nemrég láttam a filmbuzin, de bakker nagyon komoly

  2. EZ most R besorolás lesz. :O :D
    Ez nekem új. Azt hittem gagyi pg-13ba nyomják ezt is. Így már elég várós.

  3. waca: rég kiderült, hogy R lesz, 25 napja, kattints a címkére vicces a dolog bejelentése április 1-én.

  4. Hát ahogy Reynolds kibulizta magának a filmet, azért az gyönyörű, megérdemli a forgatás minden percét, gondolom igencsak jó móka lehet.
    (még azon se lepődnék meg ha kiderülne, hogy köze van a teszt videó megszivárogtatásához:) Bár eddig tagadta:))
    Mindenesetre, hogy ekkora hírverése lett annak a 2 percnek az meg az internet csodája, szóval mi is kibuliztuk magunknak, még az R besorolást is.
    Eddig is kedveltem Raynoldsot, de ez nálam nagyon építi az ázsióját.

  5. Amúgy mindenki azért várja csak ezt, mert véres lesz? Ha nem R lenne, menne az oltogatás minden poszt alá.

  6. Akos: ezt meg honnan veszed? bár az eddigi pg13 FOX filmeket elnézve simán meg is érdemelné az oltogatást, elég megnézni a Wolverine filmmel mit tettek, vagy épp Deadpoolal a Wolverin Originsben…

  7. human:
    Igen igazad van, de ha R lett volna az a film amit említesz, szerintem akkor is ugyanolyan lett volna, kicsit több brutalitással. Arra a Wolverine filmre nem tudom hogy bólinthattak rá, ellent mond a korábbi X-Men filmekben megismert előzménynek több ponton is.
    Nem kötekedésnek szántam amúgy, csak tényleg tökre úgy jön le, hogy mindenki az R betű miatt várja ezt a filmet. Mindegy, reméljük a legjobbakat.

  8. Nem nagyon ismerem Deadpool karakterét, soha nem is olvastam… Ezért nem is zavart ugye a Wolverine-beli megjelenése. Azonban ez a fajta harc egy filmért üdítő jellegű, reméljük lesz belőle valami jó, a Fox nem nagyon okoz csalódást (lásd X-Men).

    Csak icipicit attól félek, hogy a film túlságosan a fan-service-re fog épülni, és talán összeomlik alatta… De ne legyen igazam!

  9. Akos:

    Osztom a véleményed! Mindenhol azt olvasni, hogy azért várják a filmet, mert “R” besorolású. Ha nem az lett volna, akkor már mindenki temette volna! De így, de szép is volna, ha jó filmet csinálnának belőle! Viszont sok mindent nem tudunk a sztoriról! Lehet még bukta…..

  10. Én amióta játszottam a játékkal izgatottan várok bármilyen Deadpool megmozdulást :)

  11. Ezen baromi sok értelme van pörögni, nem K mindegy, hogy miért várnak/oltanak egy filmet a megjelenés előtt hónapokkal?

    A lényeg, hogy majd maga a film jó legyen, és ha jó, akkor menjenek rá el sokan, hogy még sok-sok szintén jó filmet csináljanak…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.