A Batman v Superman hivatalos története

Kiszivárgott” végre a film leírása, ami a trailer és a casting ismeretében kurvára nem meglepő.

Amikor ezt láttam breakinggel lehozva, akkor majdnem sírtam, hogy itt tartunk:

Fearing the actions of a god-like super hero left unchecked, Gotham City’s own formidable, forceful vigilante takes on Metropolis’s most revered, modern-day savior, while the world wrestles with what sort of hero it really needs. And with Batman and Superman at war with one another, a new threat quickly arises, putting mankind in greater danger than it’s ever known before.

Tartanak az isten-szerű lénytől, de amíg Szupi és Batman elvan egymással, addig valami még nagyobb fenyegetés tűnik fel. Ami ellen valszeg össze kell fogniuk, amit nem tudom minek hagytak ki a leírásból, hiszen addigra már úgyis mindegy.

17 hozzászólás a “A Batman v Superman hivatalos története” bejegyzéshez

  1. Még mindig küszködök annak a feldolgozásával, hogy eltolták az idősíkokat. Mert ugye a JlA warban is összecsapnak, de ott még fiatal batszi, és vele van Hal Jordan. Na ugye annak a végén jön Darkseeid.

  2. ezen a kepen batman hasonlit a kezdetleges ironmanre az elso reszbol….szornyu

  3. badass:

    “ezen a kepen batman hasonlit a kezdetleges ironmanre az elso reszbol….szornyu”

    A 20 évvel későbbi Vasember göncre hasonlít Miller 86-ban rajzolt Batman páncélja? valóban szörnyű. (a 60-as évekbeli első Vasember megközelítőleg sem hasonlít erre.)

  4. Nw:
    Igen ezt mondom. Ezt a kettőt keverték. Mert a TDKR ben Supi is idős volt és a kormánynak dolgozott. Itt meg nem. Itt a kormány tart tőlle mint és fiatal, mint a JLA warban. Amiben amúgy szintén összecsaptak. Szal ezt mondom a kettőt keverik és ez totál időboruláshoz vezet. Meg megint nem lehet majd sehol.összeilleszteni a képregényekkel.

  5. lordboxi: nemár, a végén még talán azzal is meg lesz vádolva hollywood, hogy nem a képregény-fanoknak készül a film elsődlegesen. óemdzsi

  6. Én mondjuk egy olyannak is örülnék, ha Arthur-Diana bunyó lenne az ok amiért Supi és Bat összefognak :D

  7. Elég zsúfolt film lesz ha a végére még egy Doomsday harc is lesz. Darkseid maradjon későbbre és akkor is a régi Jl mesében használt, intelligens de sebezhetőbb karakter legyen. Ne az a jellemtelen, félháznyi monstrum ami abban a förmedvény JL:Warban volt.

  8. Gyerekek, itt mindig annyi képregény expert tűnik fel (sok más poszt alatt is), áruljátok már el honnan szerzitek be, torrentről az összeset, vagy van valami egyéb forrás?
    Van pár sztori, amit elolvasnék, de honnan szerezzem be?

  9. Anthonz- Nem tudom mennyi idős vagy de én régen gyüjtöttem őket mentem az újságárushoz és megvettem ez a 90es évek elején volt kb… Főleg Pókembert de volt sok X-men, F4, Superman, Batman, Spawn, Dark Horse comictól alien, Aliens vs Predator stb. MOstmár van net amin kb az összes sztorit elérheted ha kézzel fogható formába kell az már kicsit macerásabb de fel lehet kutatni régebbi képregényeket is bár biztos húzos az áruk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.