Bad Boys 3 méghozzá Michael Bay nélkül?

Hogy ez jó vagy rossz hír, azt mindenki döntse el magában. Jelenleg a Bad Boys még nincs úgy a földbe állva minőségileg, mint a Transformers, szóval lehet jó lett volna Bay visszatérése hozzá. Vagy épp kivégezte volna a franchiset.

A Sony, akinél a jogok vannak, viszont Joe Carnahannal (The A-Team, The Grey) tárgyal arról, hogy átdolgozza a már kész forgatókönyvet, és ha azt elfogadják akkor rendez is belőle valamit nekik.

Persze ez még nem sok mindent jelent, egyelőre azért rázzák gatyába a projektet, hogy Will Smith a Suicide Squad forgatása után megfontolhassa az elvállalását. Martin Lawrence szerintem benne van bármikor, hiszen az ő karrierje nem szárnyal.

human
írta
2015. 06. 10. 16:58
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Bad Boys 3 méghozzá Michael Bay nélkül?” bejegyzéshez

  1. nem bánnám, ha mégis valahogy baynél kötne ki. a 2. rész isteni film, legalább 10x láttam. a mai menü tamás bátyó kedvence, afrikai tulok nyárson.

  2. A minap elmélkedtem rajta hogy lehetne már egy pár régi 90’s film folytatás mint példáúl Ace ventura 3 vagy Maszk 2 vagy Bad Boys 3 most ezek jutottak eszembe hirtelen ja meg Halálos fegyver 5.
    *
    De szívesen olvasnék tőletek pár régi 90’s évek beli filmeknek a folytatását amik nagyon jók voltak és nem lenne rossz egy kis frissített folytatás! Írjatok egy párat ide!
    *
    (Am a Bad Boys 3 rendezésére szerintem sokkal jobb lenne Mr Bay!!!)

  3. szerintem bay pont ebben a kategóriában tud a legjobbat alkotni
    pl bad boys, pain and gain

  4. Kevin Hartot kitiltanám mindenhonnan!

    Az alap páros nélkül el sem tudnám képzelni. + bay itt jót alkotott.

  5. Magasan a léc. Elég sokmindent ki lehet emelni,h miért is volt olyan kibeba’ jó :)

    Szerintetek?

    A zenék, poénok, helyszíek, Porsche, szőke raszta, eki… Bad boys for life!

  6. Ez Bay filmje egyértelmű. Egyszerűen neki mennek az ilyen filmek de nagyon. Tud ő rendezni ha akar. Egyébként csak egy kérdés Smith karrierje szárnyal? Mert én nem úgy vettem észre de lehet, hogy én néztem be. Na persze nyilván Lawrence-hez képest igen de amúgy?
    Tudtommal a másik gond, hogy Smith és Lawrence utálják egymást ment is a cicaharc egy időben nem?

  7. Jó lenne ha megvalósulna, persze a főszereplő párossal és Bay rendezésében. Ha más rendezi az stílusban nagyon el fog ütni a két első résztől, ami vélhetően nem volna túl dolog.

  8. Nem véletlenül nem készült harmadik rész.
    A második nézhetetlenül rossz volt.

  9. Joe Carnahan rendező filmjeit én nagyon szeretem. Megemlíteném még a Füstölgő Ászokat és a Strech-et, ezek szerintem mind átlag feletti, szórakoztató filmek. Viszont a Bad Boys-t Bay-nek kellene rendeznie, amire a mostani hír alapján nincs túl sok esély.

  10. szerintem a pain and gain nagy királyság volt, legalábbis én jókat röhögtem rajta… szóval szerintem jobban megy neki élőszereplőkkel, mint számítógép robotokkal, valahogy jobban tudja hozni a vagány figurákat és dumákat, valószínűleg sosem kellett volna neki Transformerseket rendezni… de én örülnék ha visszatérne az élőszereplős akciófilmekhez, mert ez a transformers sorzat brutál gagyi

    és bár a bad boys 2 is tele van elnyújtott akciójelenetekkel, azért még mindig egy rohadt vagány film

  11. Én is remélem, hogy mindenki visszatér a 3.részre és, hogy el is fog készülni.
    Mai napig kedvenceim között van az első két rész.
    Pl az elsőnek szinte kívülről tudom a szövegét, nah meg láttam vagy 17x. :D

    Kell hozzá Bay, hogy tényleg ne üssön el a stílusa az előzőektől. Meg nekem bejönnek a “Bay képvilág.” :) Pl az alulról körbeforgó kamera a szerepelő körül.

    “Hány éves vagy cula?” :DDD

  12. Én is ismerem az elsőnek a szövegét, az eredetit, meg az újraszinkronizáltat is :D azon kevesek közé tartozik ahol kivételesen az új szinkron jobb.

    Nekem a második rész is nagyon bejövős.

    Am a tangó & cashből is szivesen megnéznék egy jó kis 2. részt :)

    A maszknak meg van 2. része csak az szar :D

  13. Most épp Smith karrierje se szárnyal, szóval szerintem most összehozzák, akár utálják egymást, akár nem.
    Jó pénzért bármit.

  14. Jaja Will Smith karrierje csak Martinéhoz képest szárnyal, am nem igazán vannak jó filmjei, szerintem azt is megbánta már h a függetlenség napját kihagyta :D (de majd a 3. részre biztos vissza tér) XD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.