Hatalmas cápa, Gyilkosság a vonaton, az Ígéret szép szó, Snoopy

A Jurassic World sikerét látva benedvesedd a Warner bugyija, és berendelték a Meg című filmet, ami egy hatalmas, 18 méteres, rég kihaltnak hitt cápával való “találkozásról” szól. Eli Roth rendezi majd nekik.

Úgy tűnik megvan a Murder on the Orient Express legújabb feldolgozásának rendezője: Kenneth Branagh (Thor 1).

Christian Bale és Oscar Isaac lesz a The Promise főszereplője. A rendező Terry George (Hotel Rwanda).

A Peanuts film legutóbbi trailere. Aranyos poszter is volt hozzá.

Amúgy E3-van/volt, azért nem pörögtek most a stúdiók, kicsit a játékoké volt a főszerep a napokban.

14 hozzászólás a “Hatalmas cápa, Gyilkosság a vonaton, az Ígéret szép szó, Snoopy” bejegyzéshez

  1. wow gyilkosság az orient expressen ! király, imádom a jó krimiket.. és kenneth bargan, szerintem ő a thorral is bebizonyította hogy tud kiegyensúlyozott filmet rendezni, shakespeari hagyományokkal , volt benne humor szerelem, akció minden :)

  2. No, a Meg regénysorozatról pont nem rég szereztem tudomást. 1997 óta tervezték a filmet, ezek szerint talán végre el is készül.

  3. miért nem Branagh Cinderella, ha már stúdiófilm? A Thor, meg Jack Ryan is már dadogott, de a Cinderella ízig-vérig az a blockbuster, amiért a nagy stúdiók a fél karukat odaadnák.

    Eli Roth kezébe adni egy ambíciózus projektet…hát, oké. láttam már furábbat, de szerintem fog ő még onnét dobbantani abban a pillanatban, hogy leoljták a hülyeségeit.

  4. Ez az Eli Roth engem is meglepett, hogy ennyire bíznak benne.
    Bár csak egy filmjét láttam, én legszívesebben elküldtem volna utána, hogy keressen magának más munkát!

  5. Mondjuk a Thor 1 a nézhetőség határát súroló filmipari hulladék, tanakodtunk is, higy K.B-t mivel vehették rá/kényszerítették, hogy megrendezze.

  6. A Gyilkosság meg remélem valami darkos és/vagy lézerkardos verzió lesz, mert egy újabb klasszikus minek.

  7. 9:

    Shakespeare házi rendezője miért vállalt egy kvázi királydrámát? kérlek mesélj, mire jutottál a nagy tanakodás végén :) abban, hogy az a film erősen közepes lett, pont Branagh blockbuster rutintalansága is bejátszott.

  8. kököjszi : hát pont a Thor 1 volt az egyik legjobb képregényfilm…. ki volt dolgozva Asgard.. Heimdall is szerepet kapott, rohadt jó kalandozások mentek a démoni síkokon, voltak benne jégóriások… és a Földön is könnyed humorral mentek az események, igazi kalandfilmes hangulatban, megismertük Thor barátait, a szerelmi szál is normálisan, hihetően fel volt építve és emlékezetes harcok vannak benne…

    a thor2 ehhez képest egy rakás szar, a konténerek közötti jelenetekkel, mobiltelefonozó tinikkel harc közben ( wow de unalmas ), kb senki nem volt normálisan kidolgozva, csak lélektelen bábként szaladgáltak, sorolhatnám mennyi hülyeség volt az egész filmben.. a végén az erkélyre érkező thor pedig hát fúj, ahogy ott egymás felé szaladtak a legrosszabb barátok köztös részeket idézte… szerintem nézhetetlen….

    a thor 1 hatalmas kalandfilm, intelligensebb és kidolgozottabb

  9. A Meg regénysorozat volt? Én egyetlen egy darab Meg regényt olvastam, még sok-sok évvel ezelőtt…az egy egyszeri sztori volt a tomboló őscápával.

  10. Igen Steve Alten az iro!Magyarul csak egy regeny jelent meg,a cime
    ”Meg,a jurassic cápa”Trivium Kiadó.Nekem nagyon bejott a konyv,remelem jo lesz a film :)

    A Meg sorozat:

    Meg: A Novel of Deep Terror (1997)
    Meg: The Trench (1999)
    Meg: Primal Waters (2004)
    Meg: Hell’s Aquarium (2009)
    Meg: Origins (E-Book, 2011)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.