Suicide Squad-előzetes

Nem meglepő módon az internet kurva kíváncsi volt erre a trailerre, ezért kilopták kamerásan. Szerencsére a stúdió sem tökölt sokat, és végre HD-ben is megkapjuk. A Fury rendezője gonoszokat ereszt rá egy szupergonoszra. És Joker mosolyog! Hahahahahah.

Ez már most jöhet és kész. Videó a tovább mögött.

87 hozzászólás a “Suicide Squad-előzetes” bejegyzéshez

  1. Joker nagyon beteg lesz már most látom, nem csoda hogy rá hegyezték ki a trailert is.

  2. Tejóég Crock überCGI, de tényleg nagyon nagyon látszik minden mozdulatán, nem illik oda. Fú de zavarja a szemem.

  3. olyan vicces. eddig mindenki szidta Leto-t, most mindenki isteníti. nem is vicces. mi lenne ide a jó szó.

  4. herceg

    heath-et is fikázták, mi lett belőle, leto-t is fikázták mi lett belőle

    ez a film meg nagyon csecse lesz *.*

  5. A zene és Joker, ami miatt valamelyest tetszik a trailer. Máskülönben semmi extra, bocs az istenkáromlásért.

  6. Nem csak Jared Leto, de Margot Robbie is iszonyat jó. A végén hidegrázós. JöjjönMostAzonnal!

  7. Margot Robbie nagyon jó Harley lett! Iszonyat bejön!
    Amúgy a végén Joker ott őt műtögeti :D Látszik még az elején, hogy van egy jelenet amikor felfektetik Herleyt még szemüvegben egy asztalra, meg itt a végén is megvillan, hogy Joker fölée hajol.
    “I’m not gonne kill you, I’m just gonna hurt you, really, really bad…”

  8. Lehet hogy sokan szidták Jokert az első kép alapján, de még többen lesznek az “eddig mindenki szidta, most meg imádjátok!?” táborban xD uncsi

  9. Én szídtam Leto-t de kész megvett a hanghordozás a mimika minden egyben van, tudom hogy volt kb 10 másodperce de engem rohadtul meggyőzött ahogy Harley Quinn kisasszony is és ahogy Will Smith is. Jah és Jai Coutney-nek remélem a legminimálisabb screen time jut….

  10. Engem még mindig nem gyözött meg ez a tetkós crackhead Joker. Borzasztó design, inkább hasonlít egy Joker rajongó streetthugra mint az igazira. Remélem a végén kellemesen fogok csalódni.

  11. Az ott Batman a kocsi tetején? Vagy csak valaki denevérszerkóban? Btw volt már rá példa, hogy Batman mellékszereplő volt/ cameozott egy filmben?
    Amúgy meg jobban tetszett volna, ha (ha már squad) mindenkiből többet mutatnak, ahelyett, hogy will smith és harley orrba szájba. Joker betegül néz ki, főleg ezzel a rengeteg fémmel a szájában, de én még várnék az ítélettel, mert ez egyetlen jelenet volt.

  12. nekem Leto-val nem volt bajom a casting-hírnél, sőt, de a kinézete egyáltalán nem tetszik és mozgás közben sem az igazi nekem

  13. Szerintem az lesz a lényeg, hogy a Squadnak meg kell állítania Jokert, de persze meglóg és maga mellé csábítja Harley-t is. A Batman-es rész pedig vagy az elején lesz, hogy nesze így fogta meg őket a Denevérember, vagy pedig az lesz az utolsó jelenet, hogy a nagy csattanó a végére maradjon.

  14. Mate815 máskor nézz utána mielőtt írsz mert ez valós Joker. Nem csak az a Joker létezik akiket filmekben láttál. Kb 20 féle verziója van. :D

  15. Olvastam nem egy Batman képregényt, engedtessék már meg, hogy kifejezzem nem tetszésem. Szerintem a héten jobb Jokerek császkáltak San Diegoban mint ez.

  16. A nyúzott képű Joker nem fért volna bele. Közben annak jobban örültem volna még az elején. Az elmúlt pár hónapban látott képek után elfogadtam, így fog kinézni Leto a vásznon és kész. Marad az All-Star verzió. Számomra fő, a film jó legyen.

  17. nezzetek meg a Batman Arkham Ostroma cimu uj meset! Nagyon hajaz nekem az egesz arra a mesere! Meg a feka no is az elejen aki szerveszkedik!

  18. “Van valami beteges a nevetésében”, összességében nem rossz, de kicsit emlékeztet Szméagolra… :( pedig úgy akartam, hogy jó legyen! De még lehet. :)

  19. Ennek a Jokernek mièrt nincs felvágva a szája?jó,mondjuk így eszement kiràly volt ez a 10 masodperc belöle!!

  20. Korai még bármit is mondani, de első blikkre jól néz ki a dolog, bizakodom. Szerintem is Harleyt “műti”, mivel ugye ő kezelte Jokert és Joker “csinált” belőle Harley Quinnt, amúgy J abban a pár másodpercben valóban egészen vérfagyasztó.
    Említve van Superman, Batman benne lesz, úgy néz ki, hogy a DC rá akar/fog mászni nagyon a Marvel nyakára, aminek nagyon örülök!

  21. valahogy azt érzem, amit joker mond: nagyon nagyon fájni fog (nem jó értelemben)

  22. Őszintén? Tudom, hogy még egy év van a bemutatóig, de Jokert leszámítva ez a trailer egyáltalán nem győzött meg. Túl lassú, túl vontatott, túl érdektelen.

  23. Leto beteg, de maga a trailer nem győzött meg, nagyon jónak kell lennie ennek a filmnek, hogy a karakterek működjenek a nemesiseik nélkül szerintem.

  24. Engem meggyőzött a trailer, annak ellenére is, hogy eddig egyáltalán nem érdekelt a projekt, és igazán erőltetettnek, kényszeredetten “szuperhőscsapatos” rókabőrlenyúzásnak éreztem… Viszont ez a Joker, hát nem tudom… Nagyon éreztem benne Heath Ledger-t. Még ebben a pár másodpercben is. Meglátjuk…

  25. Herceg: biztos ugyanazok az emberek? mivel ezzel a castinggal pl nekem semmi bajom nem volt eredetileg sem.

  26. A Crock az full jelmez! Semmi CGI! W.S. remélem jó lesz! Lehet rászabták a szerepet?! Az animációs rajzfilmben is inkább Deathshot volt a mindig kimért, távolságtartó, precíz, s a feladatára odafigyelő ember stb. S ahogy észrevettem, keverni fognak Harley-val?! :D Kemény szexet szereti, elvileg…. :P

    Egy kicsit spoiler.:

    Szerintem nem lesz még egy főmufti, inkább valamilyen feladatot kell majd teljesíteniük stb. S az animációs filmben elvileg Joker be volt zárva! El tudnám képzelni, hogy a kinti kocsikázás, csak flashback, mikor Batman elkapja őket stb…. De majd kiderül! S az a bumerángos, terminátoros hüle gyereknek amúgy is idegesítő szerepe lesz, szóval nem hiszem, hogy sokan szeretni fogják! :D :D

  27. SPOILER
    Nekem gyanus hogy a BvS végén lecsukják Jokert, mert ugye ott is keveri a szart, aztán itt bemennek ARkhamba és ugyanugy meglog, tehát gyanitom h a story marhára hasonló lesz a rjazfilmhez, Leto féle Joker meg egyelőre kicsit meh, de még mindig jobb mint amit Heath LEdger produkált ….brrr, én ugy veszem észre, hogy tényleg a játékok meg a rjazfilmek hangulatára megy rá, és a hanghordozásbol nekem inkább Mark Hamill Jokere jön át ami azért elég nagy pozitivum! Szóval ugyis moziban nézős lesz
    SPOILER

    Amugy meg én alapvetően imádom a képregényfilmeket….marhára ne mérdekel, hogy DC vagy MARVEL, úgyhogy tessék nem elbaltázni a DC filmeket, mert az hogy ők az üzlettel jol járnak nem érdekel engem tessék szórakoztatni! :D

  28. Az megvan ugye mindenkinek, hogy van egy adatlap az IMDB- n a szereplők listájával? :D
    És igen, Batfleck is lesz benne, a másik főgonoszról meg annyit, hogy listán van még pl Hugo Strange neve is, illetve akad olyan is, akinek még nem fedték fel karakterét. Szóval kár még kombinálni.

  29. human: egyáltalán nem biztos hehe, de nagyon jólesett leírni. bár páran írták itt is, hogy ők szidták, aztán most már nem.
    amúgy engem nem győzött meg. Heath tényleg erős volt. zsigerből hozta. de Leto-n nagyon látom, hogy színészkedik csak és ő igazából nem is a Joker. erőltetettnek hatott nekem.

  30. Jaja, nekem is Mark Hamill Jokere jutott eszembe a hangsúlyból.
    A dizájn viszont még mindig so-so. Az még nem gyere be, de egy jó alakítás az háttérbe szoríthatja.

  31. Szerintem meg Jason Todd lesz a sztoriban. Legalábbis a pletykák szerint. Ezek csak ilyen visszaemlékezések (Joker és Harley + Batman).

    Red Hood filmet a népnek Batmannel!

  32. Egy csomó elem visszatér az animált Suicide Squad rajzfilmből (elektronyos szék), nézzétek meg mindenképpen!

  33. Szerintem semmi Jokeres nem volt Marilyn Manson-ba. Írta valaki pár kommenttel feljebb, hogy “Unalmas, mint a többi DC próbálkozás…” teljesen igaza van a sötét lovag trilógia és az Acélember is egyszernézős a Zöld lámpás félignézős a régi Batmanek jók voltak, azoknak volt egy hangulata, de ebből árad a minél nagyobb komolyság, ami már nevetségessé teszi a DC-t, főleg, ahogy írták ezzel a Crock-al (bazi nagy dögnek kellene lenni).
    Oké a Marvelnek is megvannak a hibái, de az övék legalább szórakoztató, nem szeretem az ilyen filmeket, azért mert egyszer megnézed és úgy kész elég volt egy darab akciójelenetre sem emlékszel, mert én semmire sem pl a sötét lovagból, Suoperman-ből a gagyi videójátékos harc az nagyon betett nekem, de itt a Batman trailerbe pedig mindenhol, ahol harcol Superman-nel látszik, hogy Superman feje csak oda van vágva. Nagyon kiszúrom én is a CGI-t és ne értsetek félre a Marvel-nél is rengeteg van.
    Tudom, ha nem tetszik nem kell nézni, de az a baj, hogy azt akarom, hogy tetszen mégsem sikerül nekik. Én vagyok elvont, de hogy ez a DC univerzum nagyon gáz eddig az egyszer biztos.
    Wonder Woman pedig olyan szinten nem illik oda, hogy áááá
    Úgy birom, hogy jönnek az emberek a marvellel. Nézzétek mg a Daredevilt vagy a Carter ügynököt, Amerika Kapitányt stb.. egyik sem az a vicceljünk el mindent blab blab baromság, amit annyian mondanak.
    Anno elkezdték mondani, hogy Ben bácsi halála újra stb.. itt pedig Wayne szüleinek halála újra és újra közbe megy a Gotmham sorozat nem rég volt a sötét lovag, de a DC-nél persze el lehet nézni ezeket. Mondták a Csodálatos Pókember 2-nél, hogy már megint ZÖld Manó blab blab itt meg megint Joker stb..
    A Marvel hagy egy kis időt a DC-nek kibontakozni, addig ameddig ki nem jön rendes minőségbe a Deadpool és az Apokalipszis. A D23-on augusztusban pedig ott lesz a Marvel a Polgárháborúval stb.. Élvezzétek ki ezt a pár napot, utána felejtős lesz.
    Hopp ebből árad a Marvelság :D pedig én csak szeretem a szuperhős filmeket és ez a meglátásom, ezért senki se szóljon be esetleg mondja el a véleményét, hogy mit nem tart helyénvalónak, de nehogy szídjatok, hogy ez hülye,meg nem érted stb…
    A DC eddig semmit sem csinált a Marvel letett valamit az asztalra.

    Akit érdekelt és végig olvasta ezt azt üdvözlöm!

  34. Buzifiú: Nem vagyok képben a rajzfilmekkel, csak párat láttam. a Suicide Squad rajzfilm az Assault on Arkham?

  35. A TDK trilógia önmagában jobb mint bármi amit a Marvel valaha letett az asztalra.

  36. Mér van az, hogy minden képregényfilm hír alatt beindul a DC vs. Marvel harc? De állandóan… Mindkettő nem lehet jó? Marvel inkább a könnyedebb szórakozást szokta általában megcélozni, míg DC inkább a komolyabbat. Ezzel persze nincs is baj, mindkettőnek vannak zseniális alkotásai. TDK szerintem simán elfér mondjuk a Vasemberrel egy polcon…

  37. Mate815
    Mondom nem láttad még a Daredevil sorozatot, ami törli az eddigi összes DC filmet és sorozatot. Na jó talán a régi Batmant és Batman visszatért nem.

  38. Csiki
    Marvel már bekeményített mind a filmek mind a sorozatok terén főlg, ha a Dr. Strange tényleg horror lesz. Mondjuk annak a karakternek kell is.

  39. Batuman: Képregénysorozatokkal elég rendes lemaradásom van… Bár most belekezdtem a Flash-be… Szóval ezzel nem vagyok képben. Filmekből meg talán az Amerika Kapitány 2 volt az utolsó amit láttam… Az mondjuk tényleg sötét volt. És tudod mi az érdekes? A Thor filmek után azt a filmet bírtam legkevésbé az MCU-ból…

  40. de jó, hogy más is leírta ezt. az a videojátékos harc, te jó ég. szörnyű volt. a marvel filmekben egyszerűen jobb a cgi. de sokkal jobb. a batman v superman trailerbe direkt csak belenéztem kicsit, de ha abba is man of steel jellegű akciórészek lesznek, hát….

  41. Csiki
    Azért mert a Marvel abban már komolyodott és nem azt hozta, amit vártál nem? a Polgárháborút is annak az alkotói csinálják szóval nem lesz baj. Daredevil 2.évadában pedig Célpont, Elektra, Megtorló nagyon zsír lesz. Eleve 18+os a sorozat a Carter ügynök 16+.

  42. Herceg
    Na igen a Marvelnek sokat dob Lucas cége az Industrial Light, ami minden Marvel filmet csinál, de jól. A Marvel ebben simán odaveri, de nem emiatt. Megmondom mi miatt:
    A Kevesebb néha több ez náluk aranyszabály, de az Acélemberben bebizonyították, hogy olcsó videójátékos grafikával lehet csinálni egy képregényfilmet, csak az a baj, hogy vannak, akik nagyon észreveszik. Nagyon látszott a videójáték feeling és ezáltal élvezhetetlen volt számomra sajnos.

  43. Batuman: Lehet, hogy az volt a baj… Vagy az, hogy mindenki mindenhol írta, hogy mennyire szuper. Nem tudom. Vagy lehet az volt a bajom, hogy egyszerűen Marvelesek nem mernek senkit feláldozni… Több súlya lett volna, ha Fury tényleg meghal. Vagy ha mondjuk az utolsó hajót nem sikerül időben leszedniük…

    Daredevilt majd bedarálom egyben, ha lesz felirat, de egyenlőre asszem csak 6 részhez van…

    Egyébként ha már itt tartunk, valaki megtudja nekem mondani, hogy Cara Delevingne-t miért nyomják mostanság ennyire?

  44. Batuman: Láttam a Daredevilt, nem volt rossz de nyomába sem ér Nolan trilógiájának…:D Még viccnek is rossz egy lapon említeni a kettőt…:D

  45. Mate815
    Nem tudom, belőlem kiváltott valamit a Daredevil és többször nézős a Batmaneken pedig untam magam és de kijöttem volna a moziból. A 3 egyenesen botrányos, Tom Hardy-t birom, de mi volt az a Bane? mert az nem Bane volt, hanem max Béni.

  46. Mate815: Ha már annyira szóba hoztad a TDK trilógiát… Batman Begins – egynek elment, bármennyire is több akart lenni, csak egy sima eredetstory… TDK – mno ez már valami volt. Zseniális, máig dobogós nálam a képregény adaptációk sorában (1. Watchmen 2. Vasember 3. TDK) viszont aztán jött a TDKR és egy sima “meh…” volt a reakcióm, amikor kijöttem a moziból. Még kanyarban sem volt a TDK-hoz képest. Tipikus példája annak, amikor a trailer jobb, mint maga a film…

  47. A Daredevil nagy királyság, jót tett a Marvelnak egy ilyen sorozat de azért a TDK filmekkel egy lapon említeni barokkos túlzás minden szempontból. Az Agent Carter meg sajnos majdnem olyan nevetséges mint az Agent of S.H.I.E.L.D. szerintem mindkettő értékelhetetlen

  48. Egy sima eredetsztori? Mi baj van az eredetsztorikkal? Amúgy a BB volt az első Batman film ami végre Batmant/Waynet helyezte a közzéppontba és nem a gonoszokat.

  49. Batuman, azt birom hogyha neked nem tetszik valami akkor az tök alap, es nyilvanvalo hogy rossz, de ha masnak nem tetszik akkor elkepzelni sem tudod, hogy hogyan lehetseges. A daredevil egy nagyonjo sorozat, de mas vilag egy mozifilmel osszevetni. Nagyvasznon unhattad volna aztis ugyanugy :)

  50. A végén Joker.. majdnem sírtam! (örömömben). Többször is megnéztem már, eszméletlen jó. :D

  51. Margot Robbie valami eszméletlen dögös uhh, jól áll neki a szerep külön tetszik, hogy a Batman Arkham játékokra hajaznak a karakterek.
    Viszont az engem is érdekelne Joker tagja a Suicide Squad-nak? Wikipedia alapján nem.

  52. Vicces ez a heccelődés a “casual” marvel fanoktól:D.Azért amit eddig láttunk az igencsak megüti a szintet!
    Ja ja a marvel meg már letett valamit az asztalra meg keményen megdolgozott a sikerükért!Én nem így látom. Hamarabb kezdték igen! Hány filmjük van? 15? Abból van 2 említésre méltó:D A többi csak úgy van, és ez lenne az érdemük?
    De nem akarom fikázom őket mert amikapi 2-t jól összehozták és annak a rendezői veszik át az irányítást az MCU felett, szóval jó az irány.

  53. Ha nem napjaink instagram sztárjaival futna ez a film, egy fokkal jobban tetszene. Nagyon hatásvadász casting, talán csak Smith lóg egy kicsit ki. A film mondjuk nagyon jónak néz ki mindezektől függetlenül.

  54. Batuman:
    no kommment :D
    Soha nem értettem miért kell a 2 “tábornak” ellenségeskednie :D

    2:15 nél Joker látható egy pillanatra, ha kikockázzátok az előzetes lila ballon kabátban ^^ Szerintem fasza.

  55. Ízlések és pofonok. Sosem értettem mi a lényege a Marvel vs DC vitának. Kit érdekel melyik a jobb? Legyen jó mindkettő. :) Mindkét oldalnak vannak gyengébb és jobb próbálkozásai, annyira felesleges ezen zsörtölődni. Ráadásul értelmetlen is, mert úgyis Batman a legmenőbb mind közül, ezt mindenki tudja. :D

    Az előzetes nekem tetszik. Hangulatos, Joker szerintem jó lesz, a röhögése beteg. :)

    A film maga sötét, de lesz ebben morbid humor bőven. A BvSupermant jobban várom, az szerintem felmossa velünk majd a padlót, de ez is jófélének tűnik.

  56. Nagyon jó kis trailer.
    Margoth Robbie szerintem oscar gyanús, Letó, hát kicsit tenyérbemászónak tűnik, de majd kiderül. A többi rossz fiút, majd meglátjuk…

  57. Csiki: pontosan. Le merem fogadni, hogy legalább a film fele ugyanaz a sztori lesz. Majdnem minden figura egyezik, jelenetek képei hasonlóak.

  58. “Leto féle Joker meg egyelőre kicsit meh, de még mindig jobb mint amit Heath LEdger produkált ….brrr,”

    Istenem…..a hét poénja! :D

  59. Prothean : Aki kicsit is ismeri Batmant és Jokert az tudja, hogy a TDK minden volt csak nem Batman és Joker! A ledger féle J csupán azért lett olyan marha népszerű mert meghalt a színész, akivel amugy nincs bajom, de nekem pl Nicholson féle Joker sokkal inkább az volt amit elvárok.
    Leto meg probálja levenni Hamill stilást amit szeretünk, mert ő ultimate Joker!
    De remélem nem rontják el ezt a filmet! Nagyon remélem!

  60. “A ledger féle J csupán azért lett olyan marha népszerű mert meghalt a színész…”

    Ez meg a hét másik poénja.

  61. Chaky: elég vicces, hogy vannak akik még mindig így gondolják. Arra tojnak, hogy már a halála előtt is JOker volt a reklámhadjárat alapja és baromi sokan kíváncsiak voltak rá, mert minden amit mutattak belőle érdekes volt, na meg jól eljátszott.

  62. Shalafi: Igen. Minden bizonnyal azért lett olyan népszerű, mert meghalt…. édes Istenem….

  63. Amanda Waller valami elképesztően jó, de aki ismeri Viola Davist az szerintem nem kételkedett. Mr J meg oltári para, szegény Harley mit kap a végén :( Poison Ivy a neki való társ Mr J csak bántja :D

  64. Mekare: :o) Viola Davis überjó színésznő, minden rezdülését bírom. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz ez a figurája másabb, mint amit a HTGAWM-ben nyújt, a két karakter (a gonoszságot leszámítva) eléggé hasonló.

  65. Buzifiú:
    Igen hasonló, ezért is bíztam volna VD-ben akkor is, ha csak még a HTGAWM-ben láttam volna is. Bár ott azért látjuk a karakter gyengébb oldalait is. Ez most Wallernél kétlem, hogy megjelenne. Ha csak az Assault on Arkhamra gondolok, tuti, hogy odab*sz

  66. A legnagyobb marhaság amikor valaki azzal jön, hogy Heath Ledger a halála miatt volt jó Joker. Ez egyszerűen butaság. Rengeteg színész meghalt már (sajnos) mégsem értékelődött fel az utolsó szerepük. Ledger egyszerűen zseniális volt, minden porcikája jãtszott, êlt a vásznon… Az a testtartás, mimika, az a hang. Emlékszem, amikor először bemutatták a filmet, azt mondtam mindenkinek, hogy Joker lesz az év gonosz karaktere. Az a pár mãsodperc elég volt, hogy eldöntsem: ez állat lesz. Aztán jött a film és kb. csak az ő jeleneteit vártam végig. Uralta azt a filmet. Azt mondani, hogy csak azért szeretik sokan mert meghalt, a legnagyobb taplóság. Szuper volt abban a szerepben. De mondok jobbat: Jack Nicholson is szuper volt (bár egészen más), Mark Hamill meg zseniális amit a hangjával művel. Meglájuk Leto mit dob le az asztalra, de az eddigiek alapján beáll a nagyok közé. A trailerben az a röhögés… Mindent visz. :)

  67. én mostmár 100% biztos vagyok benne, hogy tulajdonképpen akármilyen Jokert kapunk, az emberek imádják, egyszerűen jobban érdekel mindenkit, mint Batman, ezért nem tudnak mellényúlni. hiába csinálnak belőle egy manson/prodigy rajongót (a fenti), egy kicsit duci tréfamestert (Nicholson féle), vagy egy olyan pszichopatát, mint amilyet Ledger alakított (még Cesar Romero is eladta a saját Joker karakterét a ’60-as sorozatban). hiába néznek ki szarul, ha kicsit is felismerjük a pszichopatát (nem is kell, hogy Joker legyen) az alakításban, nem érdekel senkit, hogy néz ki. ennyire jól működik ez a kontraszt, amit Batman és amit Joker képvisel.
    még mindig az gondolom, hogy igazi Joker adaptációt még nem láttunk (és ez sem lesz az), de tökmindegy, mert ez akkor is érdekes lesz. ami viszont plusz, hogy most látjuk majd először mozifilmen Harley Quinn-t, ami olyat adhat ehhez a Joker karakterhez, mint előtte még semmi.

  68. Minél többször megnézem a trailert annál inkább elmegy a kedvem a filmtől! Pedig Will Smith miatt bármit képes vagyok megnézni, de itt nagyon sok az olyan karakter akik egyszerűen irritálnak. Ott van pl. Margot Robbie, mint színésznő, mint Quinn nagyon gáz számomra, aztán a többi B-kategóriás színészpalánta. Ami még olaj a tűzre, hogy annyira játszák a “badass-t”, hogy az már megmosolyogtató! Joker még jó lehet, bár valóban más, mint az eddigiek. Moziban biztosan nem nézném meg, sőt pénzt sem fogok adni érte, nem úgy mint a Dawn of Justice-ért, de ncore-ról letöltöm majd, hogy megnézzem a Batman cameot benne! :)

    OFF: A Comic Con-os megjelenésen Ayer annyira nagyképűen adta elő magát, hogy az már visszataszító volt!

  69. Shalafi:

    A Heath Leadger-es Joker, és a Nolen-féle Batman-világ pontosan azért volt különleges, mert realitáshoz olyan közel hozta, amennyire csak lehet. Ezt egy kiválló színészgárdával tette. Valóban eltér a képregényektől, és mégis az egyik legjobb képregényfilm. Ez bizony zseniális. Én képregény rajongó vagyok, de eredetiségpárti. Fejlődött a technika, és mostmár nem akadály bármelyik szuperhőst életre kelteni. De átformálni, úgy hogy az jó legyen, na az már valami.

    A LEto-s Joker (főleg a kinézet) nekem erőltetett egyelőre, de Leto-ban bízom, és még alig láttunk valamit belőle.

  70. Buzifiú: Nem tudom, figyeled-e még a kommenteket, de ha igen, tudnál még ajánlani Attack on Arkham-hoz hasonló alkotásokat? Mert ez egész jó volt :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.