Solace-előzetes: így csapnak össze a médiumok

Anthony Hopkins egy rendőrségnek segítő médiumot alakít, aki felkérnek, hogy segítsen elkapni egy sorozatgyilkost. A bökkenő, hogy a Colin Farrell által alakított gonosz is médium, így furcsa szellemi csata alakul ki közöttük.

solace-trailer-screenshot

Bár a trailer nem volt a legjobb, de az alap felvetés miatt mindenképp nőzős lesz, főleg mert nem csak a két főszereplő remek, hanem mellettük Jeffrey Dean Morgan, Abbie Cornish, Marley Shelton és Xander Berkeley tűnik fel. Trailer a tovább mögött.

Indavideo backup.

solace_ver2_xlgsolace_xlg

human
írta
2015. 08. 06. 04:08
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Solace-előzetes: így csapnak össze a médiumok” bejegyzéshez

  1. hajaj, dehogy lesz itt Hopkins segítõ. ezzel a pofával? :D inkább kinéz sorozatgyilkosnak mint Farrell.

  2. Atlantisz gyermekei után Hopkins újra ilyen különleges képességgel bíró karaktert alakít. Ez remek hír, kár hogy nem annak a filmnek a hangulatát hozza. De a koncepció érdekes. De Sinkó László nélkül valóban nem lesz ugyanaz. :-(

  3. Puffin: Gondolom ő volt a megszokott szinkronja. Erre csak egy megoldás létezik. Ha már mindenképp egy új hangot kell megszoknod, ott az eredeti. Az biztos kitart élete végéig. Többek közt az ilyen esetekért sem nézek már szinkronosan. Ezért kaszáltam a House-t is az első évad után, amikor még nem így volt.

  4. FreeKatana

    Gondolom akkor te nem is tudod, hogy a Bárányok halgatnak-on kb két és fél fényévet emel a magyar szinkron. Kivétel erősíti a szabájt, azt a filmet vétek angolul nézni.

  5. Remélem jó forgatókönyvet hoztak össze, mert ez jó lehet. A végén volt egy kis Szemtől szembe beütés. :)

  6. Puffin: Nem, tényleg nem tudom. Viszont nálam is van a mai napig még 1-2 kivétel. Például a South Parkot sem vagyok képes, csak magyarul megnézni, vagy az animációs filmeket is jobban szeretem magyarul, mint a Pixar, Dreamworks stb munkái. De ezek a ritkábbak.

  7. Puffin: ezt a kisujjadból szoptad? mert nagyjából a ford fairlane és a stallonés oscar kivételével semmin nem javít a szinkron, max rengeteg film van amin nem ront (bár a hangkeverésen még ott is).

  8. human:Igen onnan. Honnan mnáshonnan. Esetleg a tiédből? És te honna szoptad? Olvastad fórumon?

  9. Azért szerintem egy Blöff vagy egy Ponyvaregény magyar szinkronnal, szintén köröket ver az eredetire. Tényleg kevés az ellenpélda de azért van 1-2.

  10. vacsad: jaja, azok sokkal jobbak eredetiben.

    Ati: szerintem te kevered azzal, hogy jó filmek amiket szinkronosan láttál először, ezért a szinkronos verzió tetszik jobban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.