A Furious 8 lehetséges rendezői + a Black Panther rendezője

Úgy tűnik Vin hiába kampányol, a stúdió valami beváltabb, fiatalosabb filmet gyártó nevet szeretne. A jelenlegi jelöltek: F. Gary Gray (Straight Outta Compton), Louis Leterrier (Now You See Me), Will Eubank (The Signal), Adam Wingard (You’re Next, The Guest).

vin-diesel-furious-7-4

Őszintén szóval Wingard hangulatos akciókat csinált kevés pénzből, Eubank Signaljában van egy olyan lassítás ami üt, szóval én nekik durkkolok. Semmiképp sem Leterrier, please.

F. Gary Gray pedig a Black Panther rendezésére is esélyes, pont ezért nem tud igazán választ adni a Furious ügyében. Népszerű a csávó, hiszen a filmje bevétel és költség tekintetében hatalmas durranás.

human
írta
2015. 10. 06. 04:02
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “A Furious 8 lehetséges rendezői + a Black Panther rendezője” bejegyzéshez

  1. Vin FB oladlán fentvan egy kép amin Gary Gray- el van együtt. Tehát gondolom ezek szerint eldőlt, hogy ki lesz a rendező.

  2. Bandido: vagy csak találkozik mind a 4 rendezővel, hiszen hiába nicns vétójoga, azért szeretnék, ha kijönne a rendezővel. bár ahogy nézem nem ez a helyzet

  3. De tényleg azért készülnek ezek a filmek hogy a kopasz melák ne tűnjön teljesen el a sűlyesztőbe. Még a Transformersnél is jobban hidegen hagy ez a sorozat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.