We Are Wolves, Prophet remake, Labyrinth reboot, Batman anyja, helyi kaja, Popeye, Masters of the Universe, Doctor Strange segédje

A What We Do in the Shadows spinoffját végül We’re Wolvesnek fogják hívni, és a farkasemberek mindennapjait mutatja majd be. Taika Waititi azt mondja, hogy ezt rendezi majd a Thor: Ragnarök után.

Itt a LEGO Marvel’s Avengers játék lanuch trailere.

Sam Raimi rendezheti a Prophet remakejét a Sonynak. A minek kérdést senki nem tette fel a stúdiónál, hiszen az eredeti francia bűnügyi/börtön film jelenleg is 7,9-en áll IMDB-n. Mondjuk Hollywood a Secret in their Eyes remakeben is látott puskaport (ott az eredeti 8,2-n áll), aztán hatalmas bukta lett belőle, szóval megértem, hogy újra egy jó filmhez nyúlnak.

Az utóbbi évtized legnagyobb olajszennyeződését okozó Deepwater Horizonon dolgozó Marky Mark nézhető meg az alábbi képen az azonos című filmből.

BnSN0c8

A másik idióta hír: pont Bowie halála után jelentik be, hogy a Labyrinth (Fantasztikus labirintus) is rebootot kap. Bár az íróknak kiadták az ukázt, hogy a reboot szót nehogy kiejtsék, de franchise terveik vannak, és egyelőre nem árulják el, hogy prequel, sequel, remake vagy mi a fene lesz pontosan ez.

A Sony Animations nem tett le a Popeye-filmről. Bár Genndy Tartakovsky dobbantott a projektből, most új írót találtak maguknak. Ami érdekes, hiszen Tartakovskyék szerintem már nem a forgatókönyvnél tartottak. Na mindegy, T.J. Fixman a kiszemelt, aki a Ratch and Clank filmet írta.

Charlie Cox (Daredevil sorozat) lesz az Eat Local című film szenvedő harmadikja. A csajával egy vidéki farmra megy tudjukmiért, de a nő ismerősei vámpírok, így nyilván a vérét akarják, plusz feltűnik egy jól felfegyverzett vámpírölő csapat is.

lauren-cohan-gq-magazine

Lauren Cohan (a Walking Dead jócsaja) lesz Batman anyja a Batman v Superman: Dawn of Justice filmben. Mivel a színésznő nagyon fiatal, így gondolom a szülők halála flashbackben, vagy hasonlóban fog feltűnni.

McG még kap munkát? Jelenleg vele tárgyal a Sony a Masters of the Universe reboot rendezéséről. Az írót már nem tudni, annyian dolgoztak eddig a forgatókönyvön. Komolyan, már hárman átírták az első változatot.

Benedict Wong (The Martian) alakítja majd Wongot, a főszereplő segédjét a Doctor Strange filmben.

A The Mummy, a Tom Cruise főszereplésével készülő reboot 2017 júniusában érkezik majd a mozikba.

Deadpool így hülyült az X-files premierje kapcsán.

CZiEOnUUsAEJ-vA
CZiHtC4UYAAGE8K

29 hozzászólás a “We Are Wolves, Prophet remake, Labyrinth reboot, Batman anyja, helyi kaja, Popeye, Masters of the Universe, Doctor Strange segédje” bejegyzéshez

  1. Ma végeztem az Ash vs. Evil Dead sorozattal, és pont eszembe jutott, hogy fog-e egyáltalán rendzeni mostanában Raimi. Erre jön egy remake. Jobban örülnék, ha visszamenne trash filmeket gyártani, vagy ha blockbustert készít, akkor hozza az első 2 Spider-man film minőségét.
    De mindegy, hátha ez is jó lesz…

  2. Gondolom a készítők annyit fognak változtatni a Fantasztikus Labirintuson, hogy a csajt lecserélik fiúra, a koboldkirályt pedig koboldkirálynőre és már rá is mondhatják, hogy ez nem remake/reboot, hanem “újragondolása” az eredeti sztorinak. Szegény Bowie forog a sírjában. Vajon kit fognak találni a helyére, aki majd elénekli ugyanazokat a dalokat? Beyoncé-t???

  3. Deadpool az osztály bohóca, akin a gólyatáborban még szakadunk a röhögéstől, de még az első hetekben is jól elnevetgélünk a marhaságain, viszont ahogy múlnak a hónapok már csak minden második poénja jön be, félévkor már csak minden negyedik, majd eljön az idő, mikor legszívesebben azt mondanánk, hogy “jajj kussolj már b*zdmeg és takarodj a képemből!!!”

    Tudom-tudom, görgessem le, ha nem tetszik. :D

    De egyébként miért ne mondhatnánk el 100x is, hogy sok már? Human, szerintem csak görgesd lejjebb ezeket a kommenteket. ;)

  4. Avendzsersz-nél meg a Sztár Wársz-nál nem sok a promó meg a plakát, csak a Deadpool-nál /ami ráadásul még kreatív is/?

  5. Jaja, akiknek nem tetszik a túltolt kampány, azok nem értékelik ezt az iszonyatosan kreatív energiát. Igen, tulajdonképpen igénytelenek vagyunk, és sokkal jobban szeretjük az evendzserszt, meg a sztárvárszt, mert ez a két véglet van és semmi más. Köszönjük, görgessetek lejjeb.

  6. beiz+1

    Human görgess!

    Rendesen örülnék, ha a Deadpool k*rva jó film lenne csak humannek nem jönne be egy és írna egy “túltolták” kritikát :D Nem hiszem el, hogy ha az összes posztot végignézed róla akkor az túlhypolt szintet hozza a filmben látott Deadpool ökörködés.

  7. bëiz +1
    Tényleg idióta a Daedpool kampány. Nem az a baj, hogy nem vicces (szerintem nem az), hanem az, hogy tényleg sok. Ha minden nap egy tényleg vicces valami jönne ki, már az sem lenne vicces, így meg már pláne nem vicces, hogy nem is vicces :)

  8. deadpoolról sírtok amikor a batmanhez napi 2-3 posztnyit fosnak ki pedig a premier még 2 hónapnyira. Azt mennyire fogjátok unni, és mindet ki fogom tenni ugyanúgy, mint poollal vagy star warsszal vagy a többi igazán nagy blockbusterrel tettem, pedig nem vagyok rápörögve a Batman v Superman filmre. A Deadpool legalább rated R. és nem veszi vérkomolyan magát.

    most volt 2 kép még tv-spot, úristen, az utóbbi 30 posztból kettőben volt deadpool? tényleg nem értem miért kell valakinek mindig kiakadni, hogy túltolták, amikor csak annyira tolják, mint a többit. komolyan. rengeteg reklámkampány láttam már, a Deadpool egy Avengershez vagy a Star Warshoz képest sehol nincs igazából marketing mennyiségben.

  9. Egyébként most hogy aludtam rá egyet, rájöttem mi a baj: az, hogy Deadpool vicces akar lenni. Lehet, hogy ugyanennyi anyag volt a Star Wars előtt is, valószínűleg a Batman sem éri be kevesebbel, de ez a humorosnak szánt erőlködés cseppet sem vicces. Volt 1-2 nagyon jó poénjuk, és azt is tudom, hogy a humor erősen szubjektív műfaj, de számomra ez csak erőlködés. Itt van pl. a fenti poén. Most komolyan… nem meglettünk volna nélküle? Vagy van aki a térdét csapkodta, miután meglátta?

    Más jellegű kampány, mint a többi, és ahogy Zsírfeka írja ez legalább kreatív. Mármint kreatív akar lenni, csak sajnos ovis szinten marad. Komolyan érdekelne, egy felmérés, hogy ez a marketing mennyire jön be az embereknek. Elképzelhető, hogy inkább elriaszt a filmtől? (Engem igen.)Vagy minden egyes poén újabb nézőket hoz? Érdemes lenne kutatni ezt.

    Human, ez a Te blogod, ezért megigérem, hogy ezzel nem idegesítelek többé. Én már nem fogok Deadpool cikkek alá írogatni… annyit elárulok, hogy már a film sem izgat.

  10. bëiz: +1

    Amúgy bakker, kevés hírnek sikerült eddig annyira felhúznia, mint ennek a Labyrinth rebootnak (tőlem hívhatják csillámpóninak is, attól még az lesz). Szellemirtók nőkkel? Oké, legalább röhögök egy jót. Múmia Tom Cruise-zal? Üsse kő, csak hozzák a szintet. De ez…?! Szeretném megmasszírozni a nyakát egy kaszával annak, aki ezt kitalálta… -.-

  11. azért tolják túl a Deadpoolt, hogy kiábrándulj belőle, aztán nagy nehezen rászánod magad, h megnézd, kellemesen csalódsz és/vagy halálra fogod dícsérni :D

    (én errefelé hajlok, legalábbis szeretnék majd ebbe az irányba menni)

    Arra meg kifejezetten rácsodálkoztam, h Cruise-zal mi történt :D

  12. bëiz még egy +1

    Arról nem is beszélve, hogy lemaradt a muszkli Deadpoolról. Egy széles vállú, széles hátú, erős combú, stb., egy gyúrós alkatú karakter volt a képregényben, itt meg egy ilyen nagyfejű vékony kis izé. Így nem vicces, csak egy veréb. Akiről ráadásul nem hiszem el, hogy lenyomna bárkit is.

  13. A túltolás miatti folytonos nyivákolás ugyanolyan unalmas, mint maga a túltolás, legyen az deadpool vagy sw vagy bármely más film. Ennyi.

  14. A túltolás miatti folyamatos nyivákolás miatti nyivákolás is ugyanolyan unalmas, mint maga a túltolás. Ennyi. :)

  15. az egy dolog hogy sok a deadpool, de hogy már nem először más cím hátán akar lovagolni az az igazán gáz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.