Lesz Beverly Hills Cop 4?

A Paramount felfogadta a Adil El Arbi & Bilall Fallah rendezőpárost a 4. részhez. Eddig kis költségű filmekben utaznak, mondjuk az egyik egész jónak tűnik, szóval ismét feltörekvők kapnak esélyt egy bejáratott nagyobb névvel. Ez amúgy baromi jó hír, már ha valaki várja a filmet, hiszen Brett Ratner volt sokáig emlegetve rendezőként, az ő cseréje pedig mindig jó húzás.

Mondjuk a projektet már évek óta tologatják, miközben ugye volt egy tévés próbálkozás is, amit nem rendelt be a csatorna, szóval bárkit is fogadott fel a stúdió, azért közel sem biztos, hogy ezúttal lesz belőle valami.

Eddie Murphy legutóbb januárban nyilatkozott a projektről: “Nah, they still trying to get that script right. I’m not doing a ‘Beverly Hills Cop’ unless they have a really incredible script. I’ve read a couple things that look like they can make some paper. But I’m not doing a sh*tty movie just to make some paper. The sh*t got to be right.”

Röviden: amíg nincs egy fasza script addig ő tuti nem ír alá. Az eddigi forgatókönyvek szerinte nem lelkesedésből, csak a pénzért készültek, az meg neki nem fekszik (a beverly hills cop 3-at látta? vagy pont az ottani megégés miatt nem enged? – a szerk.).

beverly-hills-cop-2-eddie-murphy-judge-reinhold

16 hozzászólás a “Lesz Beverly Hills Cop 4?” bejegyzéshez

  1. Sajnos volt, és mekkora csalódás. Még most sem hiszem el. A napokban újranéztem az első két részt. Parádés. Nagyon kár azért a harmadik részért…

  2. Csak akkor lenne valamennyire várós, ha Rated-R lenne, de gondolom erre nem sok esély van…..

  3. A 3. résznek annyi volt a hibája,hogy egy kicsit családi lett. De amúgy szerintem az sem olyan rossz, mint amilyennek beállítják.

  4. “egy kicsit családi lett”

    nem kicsit, hanem erősen visszavettek az első két rész után, és ugyan szimpla akciófilmnek elmegy egy vasárnap délutáni matinéban a tévében, de folytatásként sajnos már előre idézte a mostani trendet

    épp ezért a 4. résztől sem várok semmit, már most leírtam magamban

  5. “Brett Ratner volt sokáig emlegetve rendezőként, az ő cseréje pedig mindig jó húzás.”
    Azért Ratner elég megbízható és sokoldalú rendező, nem biztos, hogy a leváltása olyan jó húzás volt.

  6. Maradjunk annyiban, hogy Ratnernek vannak nézhetőbb filmjei, de azok sem kiemelkedően jók. Egy közepes rendező, semmi más…

  7. Ha nem Rated-R lesz, akkor lehúzhatják a retyón. Az első és második részt mindig a káromkodós dumák miatt nézem újra, akárcsak a 48 órát, vagy az Utolsó Cserkészt. Mondjuk manapság nem hiszem, hogy tudnának olyan poénokat gyártani egy ilyen filmbe, melyeknek a feléről nem érződne, hogy rohadtul erőltetve van. Talán ha Shane Black -re bíznák a forgatókönyvet…

  8. Ratnernél plafon a 10/6-os film, aztán még ha hozná is átlagban mindig, akkor megbízható lenne. de az elmúlt 15 évből egy ilyen volt, a Tower Heist, a többi inkább alatta. az ő cseréje a legjobb, ami történhet egy mozival.

  9. van az a pénz, amiért még egy szar scriptbe is belemenne… a 90-es évek elejétől az egyetlen értékelhető szerepe a shrekben a szamár volt…

  10. Ezt hagyják inkább. Sokkal jobb lenne Melissa Mccartyval egy Ghostbusters szerü reboot, nem gondoljátok? :-D

  11. @abelh: Azért az Utolsó gyémántrablás elég jó volt. Mondjuk egy 7/10, vagy kicsit felette. Azt leszámítva persze tényleg nem igazán tud Rettner túl sokat felmutatni rendezőként.

    Amúgy Murphy milyen válogatós tud lenni a Beverly Hillsi zsaru forgatókönyveknél. Miért nem láttuk ezt tőle más forgatókönyveknél az elmúlt húsz évben? Kábé a Metro (Két túsz között, azoknak akik ragaszkodnak a fostos magyar címhez) volt az utolsó nézhető filmje (már nem számítva a szinkronszerepeit)

    Egyébként a Deadpool sikere után szerintem van esély rá, hogy Rated-R legyen egy Beverly Hillsi zsaru film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.