Brutál Squad

Aki várja a Suicide Squadot, az lehet forduljon el? Egy valag tv-spot, köztük a legfrissebb, a Jokerre fókuszáló darab érkezett. Na meg a Comic Conon felfedték a Jokerrel “szennyezett” Batman figurákat.

Batman-Joker-768x1024

A Jokeres laza spot:

A többi:

Batman-Joker-2-768x1024
Batman-Joker-1-768x1024

18 hozzászólás a “Brutál Squad” bejegyzéshez

  1. Hát nem tudom. Ez a Joker eddig szerintem nulla. Persze a filmet még nem láttam és talán (remélem!) megváltozik a véleményem a megtekintése után.

  2. Hát ahhoz képest, hogy a tavalyi előzetes után mennyire érdekelt, ez az érdeklődés mintha alábbhagyott volna. Még bízom benne, de valami rossz előérzetem van.

  3. Abu
    Te fogsz a legjobban meglepődni xD de várom már a kritikákat, akkora bukta lesz, hogy a világon nincs annyi lekvár, ami beleférne :D

  4. hát a BvS esetében én is az útálók közé tartoztam film előtt és utána meg pláne :D
    De ezt most nagyon pozitívan és bizakodva várom :)

  5. Megmondom
    Vagy te.50/50,az én szememben több esélye van,hogy jó legyen.Mostanában divat lett látatlanban kritizálni,de azt nem fejtik ki,hogy mi böki a csőrüket.Az biztos,hogy lazább és elborultabb lesz,mint az eddigi Dc-filmek.De én ezért várom.

  6. Steven: ha még csak kritizálni, de legtöbben már előre utálják a filmet és ócsárolják. Nem tudom miért, a BVS sem volt egy szar film, de hát fikázni kell, a bővített verzióval tényleg javult is.
    Ez más vonalon megy, más szereplőkkel, más gárdával, ne temessük el élve :)

  7. Sziasztok tudtok nekem segiteni ,a bövitett verzió a 18 éven felülieknek vagy az késöbb jön ?
    Batman vs Szuperman re gondolok

  8. @Soldierdsgn Én nem hiszem, hogy a BvS-t előre utálták volna az emberek. A megjelenés után jött az utálathullám, ami bár kissé eltúlzott, de attól a film még egy szar. Unalmas, túl sok mindent akartak beletenni, mégsem szól semmiről, Harry Cavil arcáról pedig az első perctől az utolsóig az süt, hogy kurvára unja, hogy neki ebben a filmben kell szerepelnie. Lex Luthor egy ripacs lett, ráadásul nem is érdekes ripacs, a motivációja röhejes, Batman motivációja is egy vicc, Marthát meg hagyjuk is, mert az aztán végképp ezer sebből vérzik.
    A BvS-t a Dark Knight Return alapján kellett volna elkészíteni, és egy filmes érát lezárni vele, nem pedig arra használni, hogy a JL összes létező karakterét ebben mutassák be egy pillanat erejéig. Voltak a filmnek jó pillanatai, Wonder Woman jó volt, Batman többnyire jó volt, az akciók látványosak voltak, de minden más szemétre való.

  9. “Én nem hiszem, hogy a BvS-t előre utálták volna az emberek.”
    XD Ez a hét vicce kb XD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.