A Jurassic World forgatása jövő februárban kezdődik

Ami nekem ebből a tökölésből lejött, hogy nem tudják merre folytassák igazából. Hiába volt 2015 egyik legnagyobb pénzügyi sikere a film és volt egyértelmű egy új franchise születése, mégsem pörgették, így 2018-ban lesz moziban nézhető darab ebből (június 22).

Egy része Hawaiin lesz felvéve, a többi pedig Londonban, mert ott még nem jártak dinók. A rendező amúgy J.A. Bayona (The Impossible, A Monster Calls ), de ez már régi hír. Ahogy az is tuti, hogy Pratt visszatér.

hammm

12 hozzászólás a “A Jurassic World forgatása jövő februárban kezdődik” bejegyzéshez

  1. Az is lehet, hogy nem tökölnek csak nem akarják egy összecsapott, nagyon gagyi filmmel kinyírni a franchiset. Nagyon, nagyon remélem, hogy ez a helyzet.

  2. Gondolom most nagyvárosba viszik a dínókat. Csak követik a jól bevált receptet.

  3. “kinyírni a franchiset”….. hehhh…. ezen jot nevettem… :D
    Mar a masodik resszel elkezdtek a kinyirast… a harmadikkal folytatták…. aztan jött ez a szines szagos cgi akarmi a bugyuta sztorival es karakterekkel, szanalmas szineszi jatekkal, tele gagyi, kiszamithato, idiota jelenetekkel…. szoval ez mar elegge ki lett nyirva…. a folytatas csak azert kell van mert sok penzt hozott es kovetik a mostanaban fennállo hollifosi trendet, hogy mindenbol frencsájzt es sok sok reszt kell csinalni, ahelyett hogy csinalnanak EGY normalis filmet, amirol nem ugy jossz ki a mozibol, hogy “ezt a xart… ez egy lfsz volt, penzkidobas…. stb”…
    nade ez csak az en velemenyem…. és persze tisztelet azon filmeknek es keszitoiknek amik nem ilyenek… sajnos 10-bol jo ha 2 ilyen de inkabb 1….. :D

  4. Nem is olyan rég néztem meg egy baráti társasággal és a következőre jutottunk (már azon kívül,hogy totál nem értjük ezt a hype-ot):

    -Miért ennyire élénk a színvilága? Kb mint az Avatarnak. De kb az összes mai filmnél megfigyelhető ez a rikító színvilág. A zöld nagyon zöld, a kék nagyon kék…. ettől lesz igazán művi az egész.

    -Miért van az,hogy a Jurassic Park-ot nézve totál elhittük,hogy egy komplett parkban forgatják az egészet még úgy is,hogy nem mutattak nagy totálokat a cgi-vel feltupírozott szigetről? Úgy értem régen kimentek egy szigetre és forgattak pár helyszínen. Persze utólag valaki mindig benyögte,hogy hát “alig volt pénz meg én nem így akartam, sokkal grandiózusabbra meg stb…” de akkor is… semmi gond nem volt a kész filmmel! Azért mert manapság mindent megcsinál a számítógép nem kellene totál elszállni vele. És itt konkrétan nem arra gondolok,hogy mindent azzal csinálnak ha nem arról,hogy nem kell mindent megmutatni. Hagyni kellene egy kicsit dolgozni a képzelőerőt. Volt most ugye ez a cápás film amiben a szörfös csajt basztatja. Volt szerencsém megnézni is itt is ugyan ez van. Mi lett volna ha nem generálnak 30 méteres cgi hullámokat? Miért nem volt jó az amit a tenger adott? Miért kell ez a megalománia?

  5. #Prothean: -Ha valami szürkés, az a baj, ha valami túl szines az a baj, ha valami átlagos, az a baj.. választott egy szinvilágot, gondolom azért, hogy minden korosztálynak befogadható legyen.

    -mert régen volt és gyerekek voltunk és nem tartott itt a technika :) Elhiszed, hogy a régi is mutatott volna nagytotálokat a parkról, ha megvan az erőforrás? én biztos vagyok benne

  6. Prothean: Teljesen egyetértek. Sajnos ma már azt is elfelejtik, hogy hogyan lehet a szabadban is jó filmet forgatni minimális CGI mellett, aztán ha jön egy Mad Max, vagy The Revenant, akkor Oscar-bácsi egyből gyün, de csak azért, mert már senki nem csinál ilyen filmeket. A minap megnéztem a Lánglovagokat és a látvány ugyanúgy letaglózott, mint kb 20 éve és abban aztán nincs CGI, csak jól felépített sztori, meg karakterek és baromi jó rendezés. Ma már csak látvány van. A karakterek nem fejlődnek, nincsenek kidolgozva, a sztori szintén annyira gáz, hogy az ember fogja a fejét (Pl: Independence Day 2). Lehet, hogy túlságosan ragaszkodom a gyerekkoromban látott filmekhez, de manapság nemhogy a Die Hard, Halálos Fegyver, Predator filmekben látott karaktereket nem tudják hozni a forgatókönyvírók, de még a JP első részének karaktereit sem. JW-ben már attól agybajt kaptam, hogy szinte minden dolgozó Ian Holm -ról(Goldblum)lett mintázva. A park tevékenysége ellen vannak, de azért a kezdetektől ott dolgoznak… szuper! Aztán ott van Pratt, aki egy az egyben Muldoon (Bob Peck).
    Nem értek a forgatókönyv íráshoz, de az biztos, hogy én az új JP-t az első és a második rész közé tettem volna be, ugyanis arról semmilyen infót nem kaptunk anno, hogy a szemüveges fazon kinek lopja el az embriókat. Simán be lehetett volna játszani, hogy valami milliárdos seggfej fizetett érte, aki az első rész eseményei után pár nappal visszaküld pár zsoldost és tudóst az ottmaradt mintákért, mert mondjuk a borotvahabos flakonban egy jeladó is van. Aztán az embereket megtámadnák a dínók és jöhetne a futás, meg a sikítás.

  7. Prothean: Nekem pont tetszett a sok nappali színes jelenet.Legalább nem rejtegették a dinókat a sötétben a CGI kidolgozása helyett.

    Tarzan szűrőzve lett és ez valakinek nem tetszik.Ott sok pénzt tapsoltak el,de így is sok CGI jelenet volt.

    A Shallowsról én is azt olvastam,hogy az utolsó harmada már Deep blue sea-be megy át,de azért érdekel a dolog.

  8. Nekem bejött ez a színes képi világ, iszonyt jól néz ki full hd-ban. A filmet meg szeretem, nem tudom megunni.

  9. Gagyi World az eredeti buta remakeje lett tele logikatlan jelenetekkel es idegesito kisfiukkal.

  10. bobjay, “arról semmilyen infót nem kaptunk anno, hogy a szemüveges fazon kinek lopja el az embriókat”, de igen. Egy konkurrens cégnek, ez végig tök egyértelmű volt.

    “Ami nekem ebből a tökölésből lejött, hogy nem tudják merre folytassák igazából.”
    Persze, szerintem őket is teljesen váratlanul érte ennek a szarnak a sikere. Erre nem készültek fel :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.