Fassbender szerint ijesztő lesz a Prometheus 2

Vagyis izé, Alien: Covenant. Azt már tudjuk, hogy az igazi Alien is benne lesz, erre fel Fassbender most ilyet nyilatkozott:

I have to say, this Alien is going to be – I’m really excited to see it and everybody in the film was saying that there’s a film that we all wanna see. It’s much scarier than ‘Prometheus,’ but it’s got that sort of same scope as ‘Prometheus,’ that imminent sort of disaster feel that ‘Alien’ had. So it’s kind of a beautiful meeting of both of those films. I’m really excited to see it, I think it’s gonna be super scary, number one. And again, with the massive scope of ‘Prometheus’… Yeah, you know once it starts and the ball starts rolling, it’s definitely going to bring chills to the cinema.

Avagy nem tolják tele nagy akciókkal, inkább a régi Alien ijesztőbb részére gyúrnak. Mondjuk nem tudom Fassbender mitől fosna be, az androidot maximum az emberek bántják majd.

ck_mlpnwyaapiep-jpg-large

30 hozzászólás a “Fassbender szerint ijesztő lesz a Prometheus 2” bejegyzéshez

  1. Remélem inkabb lesz Prometheus mint Alien. Az előbbi sokkal érdekesebb. Kevés olyan jó nagyköltségvetésű hollywoodi film van, mint a Promi.

  2. Na hagyjuk…ízlések és pofonok! De egy igaz magára valamit is adó filmszerető ember egyetértene abban,hogy az ALIEN az egyik legjobb (ha nem stílusteremtő)alkotás ilyen témában!
    A mai “twigliht-generációnak” persze az ilyenek jönnek be,mint a Prometheus című se füle,se farka,agyonbarmolt borzalom!
    Egészségetekre! :) Nézzetek sok ilyent,nektek való! :)
    (amúgy nem szokásom “hater”-kedni,de ez a film már akkor is kiverte nálam a biztosítékot amikor csak tervben volt!

  3. Nekem nagy kedvenceim az Alien filmek (az elejéről) de a Prometheus is nagyon bejött. Nem is értettem anno azt a sok embert akik állandóan Alien gyalázással jöttek, tök más a kettő. Itt remélem jobban összefonódik, kíváncsian várom ezt is.

  4. Az Alieneket sokra tartom (igen, a harmadikat, negyediket is), mert mindben volt valami elgondolkodtató azon a horror alapszabályon felül, hogy a szörnyről nem tudni, kicsoda-micsoda-honnan jött-mit akar.
    A Prometheus felrúgta ezt az utóbbit (öreg hiba, ki kíváncsi rá, hogy mi van a hagyma közepén?), tetejébe Erich von Daeniken teóriáival akart volna elgondolkodtatni, amik a maguk idejében is röhejesek voltak, hát még ma.
    Fassbender karakteréért érte meg megnéznem, a folytatásra is csak miatta leszek kíváncsi.

  5. Zombeeka: csak addig tudtam komolyan venni a véleményed, amíg nem jött a “twilight-generáció” általánosítás. Neked is egészségedre, h lusta vagy egy fél percet is elgondolkodni azon, amit láttál. De a Prometheus még csak a felszínt tekintve is van olyan rémisztő, mint az Alien.

  6. Fél percet a filmben szereplő tudós karaktere sem gondolkodott, csak egyszerűen levette a sisakját! Érted! Levette a sisakját! : )

  7. Levette a sisakját? Miután jelzett a szenzor, hogy full tiszta oxigén van a “barlangban”? És a tudós erre belelkesedett? Váó, micsoda felelőtlenség! Hallatlan!

  8. Az a rész amikor a két idióta a barlangban marad, úgy paráznak mint két hülye picsa majd eltelik 5 perc és megjelenik egy szemmel láthatóan ellenséges idegen létforma, erre elkezdik becézgetni meg simogatni mint ha csak egy kutya lenne. Na az ilyenek miatt kurva szar film a Prometheus!

  9. Q: ja, a sztori itt-ott megdöccen, de ennyi simán be tudok áldozni azért, h cserébe olyat kapok, mint amit ez a film nyújt

  10. Northop: Ha elkezdenék gondolkodni azon, hogy mit látok, akkor a Prometheus egy kicsit sem tetszene. Tele van logikai hibákkal és hülyeségekkel. Ennek ellenére én azt mondom, hogy egy szórakoztató és látványos film, de nyomába sem érhet a korábbi Alien filmeknek.

  11. Igazad van, életem egyik legnagyobb mozis csalódását nyújtotta. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy négy éve már de mai napig ökölbe szorul a kezem ha rá gondolok. Úgy vártam mint addig semmilyen más filmet. És ez a szar lett belőle…..

  12. Egy kicsit számomra elszomorító, hogy az helyett, hogy elválna a Prometheus az Alienektől, inkább lassan visszakanyarodik hozzájuk. Szeretem az Alieneket, és remélem láthatom még őket, de kifejezetten örültem a Prometheusnak is mert elindult egy másik irányba, ami lehetne még akármi is, valami új és izgalmas. Ha jól tudom akkor egész nagy ez az Alienes univerzum, és bőven lenne mit megmutatni, elmesélni. Jobban örültem volna, ha két külön szálon folytatják.

  13. “Levette a sisakját? Miután jelzett a szenzor, hogy full tiszta oxigén van a “barlangban”? És a tudós erre belelkesedett? Váó, micsoda felelőtlenség! Hallatlan!”

    Na igen, az ilyen kommentek olvastakor mazért ár nem kell meglepődni, hogy valakinek tetszett a film, és miért… Full tiszta oxigén, igen… No comment…

  14. ezerszer átrágtuk, ki tud újat mondani? a Prometheus azért bosszantó, mert vannak benne tökjó részek, lehetett volna szuper film, de az apró hülyeségek elrontják. bosszantó dolgok vannak benne, szemöldökráncolós furaságok, kizökkentenek. az első fél óra szerintem tökjó, aztán valahogy minden elromlik. a folytatást persze moziban nézem majd. alap.

  15. Magyarázhattok itt bármit, a prometheus legfőképp azért egy szar mert Scott az űrutast ledegradálta egy szkafanderré azért. Szembe köpte saját magát, a saját alkotását. És persze egy humanoid lényt kellett beletenni abba a rohadt szkafanderva. SHIT!! Nagyon oda kell tennie ezt a folytatást, hogy pozitív véleménnyel legyek majd róla, de ezt az elbaltázott első részt sajnos már nem lehet helyre hozni. Rohadt nagy csalódás volt a film. :(

  16. Azért az utolsó mondat sem teljesen így van, könyvekben azért simán rámegy az Alien a droidra

  17. @ Roli : még helyre tudná hozni azzal a lépéssel, ha az új részben bemutatná, hogy a szkafanderes verőlegények is a Space Jockey-k által létrehozott felderítő különítmény és az IGAZI Space Jockey egy elefántszerű lény. Ezzel kiküszöbölhetné a méretbeli különbségeket, megtarthatná a teremtés elméletére vonatkozó utalásokat is, megtarthatná a verőlegényeket is és kedvére tehetne azoknak az alien fanoknak, akik (velem az élen) utálják a szkafanderes megvalósítást.
    De sajnos úgy gondolom, hogy ezt nem fogja meglépni.

  18. Én is a Prometheus-t kedvelők sorát gyarapítom. Nagyon tetszett. A folytatás meg nálam a legjobban várt film helyét foglalja el.

  19. A Prometheus nem rossz film egyáltalán és mint sci-fi-t (ha elvonatkoztatok az alien univerzumtól) nagyra értékelem.
    Engem tényleg csak a szkafanderes dologgal taszított el magától.
    Még anno az első Alien után bátyámmal találgattuk, hogy mi lehetett az az 5méter magas elefántszerű lény, honnan jott, hogy kerültek hozzá a tojások …….stb.
    Tesomnek volt egy elmélete, hogy azokat vegyifegyverként árulta különböző fajoknak de véletlenül elszabadult az egyik és ezért zuhant le a Derelict-el :D afféle űrbéli kereskedő :) na mindegy nem is ez a lényeg.
    Arra viszont sosem gondoltunk, hogy az csak egy szkafander, ami alatt Rippel Feri van :(:(:( ezzel nekem agyonvágta Scott a teljes Space Jockey mítoszt………….
    Ettől függetlenül varoom a második részt és remélem nem less rossz.

  20. Yo-Ker: Mondjuk már akkor lehetett volna kreatívabb az alkotó és nem egy földi állatról mintázott dolgot tesz bele a filmbe. Sajnos nem tudnak elvonatkoztatni a földi léttől a filmes világban, nem tudnak ténylegesen új dolgokat kitalálni…… mert ami nem 1+1 az nem is létezhet…. ez itt a baj…….így visszagondolva már ez is egyszerű gagyi dolog….. és sajnos pont ezt tetézi most az, hogy az a kb 5 méteres lény tiszta emberszabású, kinézetű stb.. mert az alkotót nem bírt felettébb kreatív, egyedi, egyéni lenni….. ha tudtak létrehozni egy ilyen jó felépítésű szörnyet, akkor az ilyen dolgokat is megoldhatták volna…

  21. :D Azért az Alient egy lapon említeni a prometheussal….nem is tudom, kicsit zizeg a léc.
    Az alientől mai napig lehetne ódákat zengeni, mekkora stílusteremtő, szűrreális, klausztofób sci-fi horror volt. Olyan ami előtte még soha. Ahol a veszélyt, egy többszöri átalakuláson áteső létforma jelentette, védtelenül az ismeretlenbe, fegyverek és eggyáltalán a felismerés nélkül…
    Ezzel szemben a prometheus, egy teljes zűrzavarotottságban elkészített, mára végtelenül klisés tucatlátványfilm lett, amit utalgatva elődjére próbáltak eladni. A káoszt tetőzi, az Alientől való teljes elzárkózás, ám a film végére mégis adtak valami hasonlót….A bugyuta b kategóriás jellemek, tudoscsoport, jolfelkészült expedició, talál valami relytélseset, blabla tucatszám láttuk. A szörnyeteg itt egy jellegtelen fekete trutyi, ami random átváltozáson és evolúción esik át, mindig ha valamihez hozzáér…ez csak tetőzi a néző zavarodottságát, akkor végül ismi ez az egész? Nem másmint egy hibás forgatóköny hibás megrendezése amit a director’s cut is tökéletesen bizonyít….

  22. Én valahol azt olvastam a “látok, egy idegen kígyószerű lényt és meg akarom simogatni” részről, hogy előzőleg betépett a két karakter csak ezt kivágták a filmből. (a geológus ugye dohányt szív a szkafanderben… )
    ezért lett a “logikai baki”.

  23. Betépve még annyira sem simogatnék meg egy ilyen fallikus galandférget, mint tisztán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.