Benicio Del Toro a Predator reboot főszerepébe?

A film 2018-ban kerül majd mozikba, ideje van a rendező Shane Blacknek (The Nice Guys). Most a legújabb casting pletyka futott be, miszerint Del Toro lehet a Predator főszereplője. Nem az első részt csinálják meg, hanem újraélesztik a franchiset egy új történettel Blackék.

2015_06_25_port_benicio_c2_111_v2

16 hozzászólás a “Benicio Del Toro a Predator reboot főszerepébe?” bejegyzéshez

  1. Ez alapján akkor nem egy gigamozit akarnak csinálni, tehát nem fog elszállni a költségvetés és nem muszáj PG13-re csinálni.

  2. Szóval akkor megnyugodhatunk és nem egy 40 kilós fekete leszbikus kis csaj fog ugrabugrálni? :)

    Viccet félretéve Del Toro szerintem jó választás. Remélem a többi szereplő is a badass irányvonalat képviseli, mert a Predators-ban konkrétan már csak egy 12 éves kislány hiányzott volna a csapatba…. Persze rafkósan megmagyarázták,hogy az új predi faj szarik a szabályokra és bármilyen szerencsétlen puha pöcsűt levadásznak.

  3. Ez eddig nagyon jól néz ki. Jó rendező, jó casting, nem remake.

    Prothean: A Predators-nak szerintem kimondottan jó volt a castingja. Elfért benne az az egy nő is. Mint ahogy mondod meg volt mindenre a magyarázat.

  4. :-(

    Azt hittem 2017 vége felé, már a mozikban lesz.

    Nyári Blockbusternek gondolják ?

    Sajnos nincs akkora húzó erő a franchiseba csak az első rész az ami nagyon jó.

    Schwarzi remélem benne leszel egy kisebb szerepben !

  5. zsocso: De azt a castingot csak úgy tudták tálalni,hogy belenyúltak a Predis témába. Konkrétan a csapattal nem volt gondom. De egy Predatoros filmben kicsit hülyén hat egy szikével rohangáló pszichopata hülye gyerek mint préda… Na és ezt nekem még speciel ez a “vannak műsféle Predik” verzió sem tudta eladni.
    Az meg,hogy egy csajra is vadásztak… nekem ez speciel nagyon tetszett,hogy nőkkel és gyerekekkel nem foglalkozik. Épp ezért nem volt egy vásári szörny vagy egy Jason. De így most….

  6. Prothean: Nem volt tökéletes film a Predators. Ezek a dolgok, amiket emlitesz eleinte engem is zavartak. De mostanra megbékültem velük. Az AVP filmekhez képes sokkal jobb volt. Én bizom benne, hogy Black az új részben kijavit minden hibát és feléleszti a sorozatot. De 2018 még kurva messze van.

  7. Siman el tudom kepzelni, hogy Del Torro lesz az, akitol a kovas pisztoly szarmazik a masodik reszebol. Egy kozepkori Predator film erdekes lenne.

  8. Nightstalker: Black már nyilatkozta, hogy ez folytatás lesz. Nem pedig remake vagy prequel. Azt sem zárta ki, hogy Arnoldnak lesz benne egy kisebb szerepe. De egy középkori Predator tényleg érdekes lenne. Én megnéznék már egy olyat is, ahol a Predatorok győznek. Mert ahhoz képest, hogy mekkora vadászok mindig kinyirják őket.

  9. Nagyon jó választás! Most akkor Arnold is benne lesz a filmben, nem? Legutóbb arról volt szó. ?

  10. Gyula: 2018 február eleje a premier ha nem módosul. Black együtt ebéddel Arnoldal és beszéltek a lehetőségekről. Bár hivatalosan nincs megerősítve, tuti kap egy cameo szerepet.

  11. Shane Black miatt kurvára vártam……….Del Toro miatt még kurvábbra varom……….ha megerősítik Schwarzit, akkor gigakirálykurván várom majd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.