Man Down-előzetes: Shia a háború dúlta Amerikában

Nézem a videót, de eskü nem esett le elsőre, hogy bonyolultabb annál, aminek látszódott. Aztán elolvastam, hogy az Afganisztánból hazatérő katona ráébred: otthon sem jobb a helyzet, mint odakinn, főleg miután a feleségét és gyerekét elrabolják. Egy katonatársával közösen próbálja előkeríteni őket. (Komolyan, a PR anyagban posztapokot emlegetnek, wtf?)

A főszerepben Shia Labouf és Jai “nekem van a legjobb ügynököm Hollywoodban” Courtney, és azt kell mondanom, hogy egész jónak tűnik a trailer. Persze drámaibb, nem akciófilm, de pont ettől lettem rá kíváncsi.

mandown-trailer-screenshot

A tovább mögött trailer és poszter.

mandownposter

13 hozzászólás a “Man Down-előzetes: Shia a háború dúlta Amerikában” bejegyzéshez

  1. Két színész van akinek a filmjére sose ülnék be a moziba. Most összehoztak egy közös filmet.

  2. Nekem van egy olyan érzésem, hogy Jai Courtney karaktere nem jött haza Afganisztánból, legalább is amikor a trailer végén sétálnak és eltűnik, az elég gyanús.
    Egyébként Shia jó színész.

  3. Nekem sincs bajom Lábáf mesterrel. Most azért mert volt egy Indiana Jones meg egy Transformers, még vannak jó alakításai. És van önkritikája, jó humora.

  4. Jai “nekem van a legjobb ügynököm Hollywoodban” Courtney :DDDDD mekkora szoveg. Es tenyleg…nem vicces :D

  5. szerintem azért vágták igy a trailert mert a “post-apoc” usaban család keresgélés stb az ilyen álom / képzelgés lesz, legalábbis a néző felé igy mutatják be ahogy ő magában belul megbirkózik az Afganisztánban történtekkel es vissza illeszkedik a családjába.

  6. Jónak tűnik, én bírom Gary Oldamant és Kate Marat is, Shia meg okés, és Jay-jel sincs nagyobb gond szvsz.

    Megnézném, de nem biztos, hogy moziban.

  7. Miután szisztematikusan tönkrevágta kedvenc franchise-aimat (Die Hard, Terminator), valahogy nem tudok bízni benne, hogy Courtney jó filmben is fog valaha szerepelni.

  8. Szerintem ez egy nagyon rossz trailer, a ködös, zsékategóriás szűrőt sem igazán értem, ez a Lebőf gyerek meg annyira komolytalan… amennyire hihetetlen számomra a skinhead Harry Potter, ugyanúgy nem tudok elvonatkoztatni erről a bamba fejről.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.