Ezekből a festményekből vették a Han Solo-film színvilágát

Kathleen Kennedy producer nyomja a marketing gépezetet, és beszélt a Han Solo filmről, ami ezek alapján (nem meglepő módon) westerfilm szerű lesz.

This moves closer to a heist or western type feel. We’ve talked about (Frederic) Remington and those primary colors that are used in his paintings defining the look and feel of the film.

Ezekről beszélt:

rem1rem2

Ja apró (bár lehet “apró”) casting hír jött a múlt héten: Emilia Clarke is szerepelni fog a filmben. Még nem tudjuk kit alakít. Ami tudunk már rég: Alden Ehrenreich lesz ugye Han és Donald Glover pedig Lando.

10 hozzászólás a “Ezekből a festményekből vették a Han Solo-film színvilágát” bejegyzéshez

  1. Kíváncsi vagyok hogy Emlia vajon az új Leia lesz-e. :D
    Asszem a fél világ fellázadna de én nagyon örülnék.

  2. Azért azt szögezzük már le, hogy normális rendező alatt igen is jobb színésznő. Nem egy veterán, konkrétan a GOT az egyetlen nagy munkája előtte semmi nem volt és utána is csak átlagos vagy gagyi filmekben szerepelt. Terminándorban sem vele volt gond maga az egész film ZS kategória kb. Viszont volt 1-2 filmje ahol jól alakít. Oké nem egy Meryl Streep de ne várjuk már el egy újonctól aki ezelőtt főleg színházban játszott hogy egyből pro legyen. :D

    Neki egy nagyon jó rendező kell és nincs vele gond. Ez GOT-nál látszik is mert abban nagyon jó főleg ha nem csak kelléket kell játszania.

  3. Azt azért nem mondanám, hogy a GoT-ban “nagyon jó”, inkább csak elmegy, hozza a kötelezőt (ami nem baj). Az tény, hogy akad 1-2 jó pillanata is, de olyankor meg mindig az a gyanúm, hogy a többiek húzzák fel, meg kedvez neki a forgatókönyv. Pl. volt egy beszélgetése Tyrionnal valamelyik részben, ott meglepődtem, hogy ez a csaj színészkedni is tud…

    Egyébként semmi különösebb baj nincs vele, kissé kiforratlan még, vagy a fene se tudja. Lehet, ezen a szinten marad örökre, de az is lehet a GoT után dob egy mettyúmekkánegit. :)

    Han Solo film előtt sem lesz sárga szöveg?

  4. Na igen, mert Lukszkájvóker meg Lejahercegnő az eredeti filmekben akkora színészóriások voltak…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.